reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

reklama
Ja pracuje w realu to jak bedę cos wiedziała do dam znac.W zeszłym roku była u nas obnizka o 50 % na zabawki lecz w tym roku słyszałam że bedzie co najwyżej 20 % ale to nic pewnego.

Hej.

U nas słoneczny dzień się zapowiada.

Ja jakoś nie mam humoru od kilku dni,piszę i robię jakby automatycznie większość rzeczy.

Wczoraj miałam pogrzeb w rodzinie .Zmarł mój wujek.Bardzo go lubiłam..:-:)-(
Od 1 listopada leżał w śpiączce,nie wiedzieli co się stało,od czego i przewieźli go do Warszawy do MSWiA,bo on mundurowy(straż pożarna).Niestety nie obudził się,zmarł we wtorek ,wczoraj był pogrzeb.
Niestety nie byłam,bo nie miałam z kim chłopców zostawić.Ale kupiłam wiązankę i zabrali ją moi rodzice.Miał tylko 52 lata.:-:)-:)-(

Ostatnia edycja:
Hej.

Wczoraj miałam pogrzeb w rodzinie .Zmarł mój wujek.Bardzo go lubiłam..:-:)-(
Od 1 listopada leżał w śpiączce,nie wiedzieli co się stało,od czego i przewieźli go do Warszawy do MSWiA,bo on mundurowy(straż pożarna).Niestety nie obudził się,zmarł we wtorek ,wczoraj był pogrzeb.
Niestety nie byłam,bo nie miałam z kim chłopców zostawić.Ale kupiłam wiązankę i zabrali ją moi rodzice.Miał tylko 52 lata.:-:)-:)-(
Moje szczere kondolencję.Bardzo to przykre że bliska osoba odchodziw tak niespodziewany sposób iw sunie nie wiadomo z jakiej przyczyny :(

Witajcie kobietki!!!
U nas sytuacja sie normuje M juz w domu od tamtego piatku,na antybiotyku w sumie juz trzeci tydzien i tak sie zastanawiam czy ten antybiotyk ma jeszcze dzialanie czy nie za dlugo:no:.
W tamtym tygodniu w sobote Kinia miala urodzinki,i musze sie wam pochwalic ze moj tort lalka nawet wyszedl,a wczoraj bylismy u znajomych na 10 rocznicy slubu i tez robilam torta,wkleje zdjecia:-)
asiulka...wyrazy wspolczucia:-(, wiem jak to jest bo niedawno przezylam to samo:-:)-(
Dziewczyny widze choroby wam spokoju nie daja zycze zdrowka;-)
Witam nowe mamusie:-):-):-)

Tort Kingi lalka i tort dla znajomych:-):-):-):-)

Załączniki

• SP_A0302.jpg
    SP_A0302.jpg
    30,2 KB · Wyświetleń: 52
  • SP_A0306.jpg
    SP_A0306.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 42
witam kobietki!!!
jak tam u was???co słychać???
u mnie nadal lipa...tzn Fifi nadal choruje,bierze antybiotyk od piątku na ropny migdał i wczoraj znów niestety pojawiła sie wysoka temp:no::no::no: najprawdopodobniej załapał jakiegoś wirusa dodatkowo ehhhh

monia2925 cudowne te torty!!moja Kajulka za miesiąc ma urodziny chyba by oszalała na widok takiego tortu...ale nie mam pojecia jak go zrobiłaś!!masz jakieś foprmy czy co????zdradzisz tajemnice???
co do tego antybiotyku to według mnie 3 tygodnie to stanowczo za długo:eek::eek::eek: standardowo to sie bierze ok10-14 dni...hmmm
asiulka271 przykro mi z powodu wujka!

Witam!!
U nas gorąca noc Kinga pol nocy przeplakala ze boli ja ucho,do lekarza dopiero na czwatrek to jest jednym slowem chore:szok:, wczoraj mnie wzielo caly dzien mialam takie bolesci brzucha ze szok,ale dzis na szczescie przeszlo:-)
atfk...wracajcie szybciutko do zdrowia:-) jesli chodzi o te antybiotyki do dostal jeszcze wsumie 36 tabletek:szok: ma tak zcharatany zeladek ze jak cos zje to jeczy ze go boli:szok:. Co do tortow zadnych tajemnic lalke jak upieklam to byly trzy wysokie biszkopty,przelozylam masa i pozniej obkroilam do krztaltu sukienki,a reszta to fantazja;-),za dwa tygodnie bede piekla dla syna znajomej na 18 wymyslilam biust moze mi sie uda haha.
Cich cos tu u nas kobietki zapracowane czy chore????
Milego dnia zycze;-);-);-);-);-)

reklama
przy tak dużej ilości antybiotyku powinien brać zastrzyki -oszczędziłby żołądek i wątrobę-albo brać dużo osłonowych leków tak jak dzieci biorą!ehhh cholerna choróbska!!!
no a głowę lalki to z czego zrobiłaś????zabawkowa czy z cukru??

Do góry