reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Asiulkaa co trenuje Twój synus ?Moja Julka trenuje siatkówke ale narazie początki.Jest w sumie najmłodsza bo dziewczynki maja 10-12 lat.le radzi sobie świetnie i bardzo lubi chodzic na zajęcia.
ja dzis miałam gości bo młodsza ma imieniny.My raczej nie obchodzimy imienin u dzieci no ale moja teściowa nie odpuści.:crazy:Upieklam ciasto za to i odwarzyłam sie na sernik choc z pieczeniem nie jestem za pan brat:cool2:
Mąż do drugiej w nocy w pracy wiec mam samotny wieczór z dziećmi.

Magda,Macius trenuje piłkę nożną.Też dopiero zaczyna.Na zajęcia W-F,przyszedł do nich trener naszego klubu sportowego "JUWENTA"( odnosi sukcesy w całym kraju) i przyglądał sie jak dzieciaki sobie radzą,i tym najlepszym wręczył karteczki z zaproszeniem na treningii.Mój Macius jako jedyny z całej drużyny jest lewonożny,z czego trener jest zadowolony bo taki zawodnik to na miarę złota jak mówił.Treningi ma dwa razy w tygodniu po 2 godziny,jest super zadowolony,jak wraca z jednego to pyta kiedy następny.Jednym słowem piłkarz mi rośnie.:-);-)

reklama
A to na humorek:-p

Kuracja na świńską grypę :-p:biggrin2:;-):-D

Czy deszcz pada, czy to rosa?
Nie! To żonie kapie z nosa!
W uszach szumi, w głowie dudni,
jakby wpadła gdzieś do studni.
Oczy mętne,w gardle chrypa,
dopadła ją świńska grypa!
Ja też się już gorzej czuję
więc kurację zastosuję.
By wirusa zlikwidować,
trzeba zacząć się kurować.
Już mikstury namieszane,
w barku są przygotowane.
Jest Martini z oliwkami
i spirytus jest z wiśniami,
a do tego czysta z miodem,
ochłodzona lekko lodem.
No i jeszcze Brendy z colą,
dobra jest gdy zęby bolą.
By się wzmocnić witaminą
to Tequila jest z cytryną.
A do tego jeszcze rum
by wyleczyć w głowie szum.
A na katar prosta sprawa,
w Żubrówce się moczy trawa.
Wirus ostrzy na mnie zęby,
a ja lejek robię z gęby.
Kiedy wszystko to wypiję,
to bakcyla wnet zabiję.
A na koniec zrobię grzańca
i załatwię tym skubańca!!!!!!

Na zdrowie ;-):biggrin2:

progress.gif

:laugh2: doooobry kawał.No ja niesety nie przeżyłabym takiej kuracji:laugh2:
Hmm no to rosną nam gwiazdy sportowe:-) i oby zawsze mieli ten zapał do treningów :wink:

Kochana ,no mało kto by to przeżył :-D:-D:-D
No ja to się cieszę że robi to co lubi.
Już od dawna prosił mnie żeby go zapisać na piłkę,ale jeszcze nie było naboru jego rocznika.
Bo to jest Klub sportowy ,który bierze udziały w dużych zawodach .I mamy już swoich sportowców kilku co przebili się wyżej.

Wow no to brzmi obiecująco.U nas terner jest zatrudniony przez "Start" i treningi odbywaja się w szkole podstawowej nobok przychodni na bydgowskiej.Trener też zapewniał że dziewczynki będą brały udział w turniejach ogólnopolskich.Ale Julka jest jeszcze za młoda bo to 10 latki są.W lato jest obowiązkowy dwutygodniowy obóz sportowy ;)

Cześć wieczorkiem:-):-)
Jakoś długo mnie tu nie było,ale w dzień czasem nie mam jak odpisać,bo moje dziecko jak widzi że siedzę przed kompem to głupawki dostaję:wściekła/y:a wieczorem to walczę z Kubusiem bo póżno chodzi spać a rano ma problem z wstawaniem:-(
Nie wiem już co mam robić:no:
Cały czas się odgrażam że bedzie chodził spać o 7 i wkońcu muszę to zrobić:eek:
Kupilismy wkońcu mu łóżko z biurkiem,ale jest szczęśliwy:-D:-D

U nas pogoda do bani ,codziennie leje a do tego jeszcze masakrycznie mocno wieje:-(

MAGDA1977-Witaj na forum:-)Fajne masz te dziewczynki:tak:

KLIO-Ciebie tez witam:-)
U nas takiego w sumie problemu nie było ,żeby David wkładał sobie małe rzeczy do buzi,ale jednak klocki lego Kubusia były zawsze przed Nim schowane:-)
Moi dopiero teraz zaczynają się powoli razem bawić,chociaż najlepiej to im wychodzi wygłupianie się na łóżku ,tarzanie się na podłodze,bieganie ,ściganie.....a ja na to patrzeć nie mogę:no:bo zaraz mam przed oczami jak którys leży i płacze:wściekła/y:
Wiesz co i ja tez mam wyrzuty sumienia że wcześniej jednak nie postarał sie o rodzeństwo dla Kubusia,bo mimo tego że czasem ładnie sie bawia jest różnica między nimi i oczewiście przy tym kłótnie i pretensje:-(

JUSTA -ZDRÓWKA ŻYCZĘ:-)

ASIK-a Ty co miałaś się częściej odzywać i gdzie jesteś???

MONIA-a jak Twój mąż??w domciu juz pewnie jest,a jak się czuje??

PAULA-a Ty gdzie?????????????????????????????????????????????????????????????:-:)-:)-(
MĄŻ juz dawno w domu jest zdążyłaś się NIM nacieszyć,więc proszę wrócić do Nas:-)

ASIULKA-to duzo Maciek ma treningu w tygodniu,szybko sie nauczy.Moj Kuba ma tylko godzine w tygodniu,uważam że troche za mało,bo godzina szybko zleci ,a On dalej czuje nie dosyt :))Mógłby chodzić właśnie tak jak Twój Maciuś

Ostatnia edycja:
witam z ranka na minutkę..wrrrrrrrrrrr ledwo co Fifi skończył w niedziele brać antybiotyk i od wczoraj znowu temperatura,dzisiaj rano 39,3 :crazy::crazy::crazy: i zaraz zmykam do lekarza!!może potem sie odezwę jak znajdę chwilkę!!
ehhhhhhhhhhhhhhhh ZAŁAMKA:no:

reklama
hej kobietki!właśnie wróciłam od doktorka-Fifi ma ropny migdał znowu:-:)-:)-( ehhh biduś mój,ledwie sie wyleczył znów padł!śmiem twierdzić ,ze przeziębiliśmy tamta anginę i tu są skutki:-(!

co do promocji w carfurze to my w tamtym roku z siostrom robiłyśmy tam dzieciaczkom prezenty na świeta tez mieliśmy obnizkę...myślałam ,że to ściema ale faktycznie przy kasie odliczyły nam kupę pieniążków:tak::tak::tak:!!kupowałyśmy chłopakom zestawy lego i wyskocznie hot weels i dobrze na tym wyszłyśmy!!wiec polecam jak macie możliwość-u nas niestety carfura nie ma:-(!

Do góry