reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Paula (*) bardzo mi przykro
Monia no ja bym też chyba się zdeydowała do Polski polecieć, choć napewno to nic groznego
Asiulka, Aftk zdrówka dla dzieciaczków
Justa witaj ponownie
Doris no mamy pół torby cukierów i tez się meczymy zeby je zjeść:-D

Witam w deszczowy poniedziałek i taki się zanosi niestety cały tydzień,
nic ciekawego u nas, szkoła, sprzątanie, gotowanie i Lena, która wreszcie zaczyna sama chodzić nie namawiana przez nikogo:tak::tak: tylko trzeba ją pilnować bo jej ulubionym miejscem do spacerowania jest kominek!!!
Ja już dzisiaj powysyłałam zaproszenia na komunię i rodzinka już w tym tygodniu bilety kupuje!! Będzie pełna chata ale ja się cieszę bo będzie wesoło:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dzieńdoberek co tu tak pusto:szok::szok:

Siedzę sobie właśnie przy komputerze, piję zieloną herbatę i trzymam farbę na głowie:tak:

Pełen relaks, bo Lenka śpi!!

Cześć:-):-)

PAULA-bardzo mi przykro z powodu babci:-(

MALAULAK-wy jeszcze męczycie słodycze ,a u nas już wyjedzone:-D:-D:-D

MONIA-wiesz ale w Polsce też ta służba zdrowi a,jest do kitu:-(Moja ciocia miała rok temu usuwna pierś bo wykryli raka i prze cały ten rok żadnych lekarst nie dostawała,musiała 6 miesięcy czekać na kolejny badania i wykryli że ma teraz na płucach,no i dalej czeka bo są terminy,kolejki i itp......a on a z każdym dniem coraz gorzej się czuje:-:)-(no i co ....dalej czeka ,nawet lakarst jej nie dają bo do lekarza czeka:-:)-(
A tutaj to przynajmniej jak się cos dzieje to odrazu reagują i nie ma żadnych kolejek i takiego czekania:-(

A jutro wkońcu wraca mój Kubuś :-):tak:Jupiiiiiiiiiiiii,ale ten tydzień bez Niego jakiś długi był:-D

witam kobietki z rana!!!
co słychać po wolnej środzie???
ja miałam urodziny u teściów więc luz...lenistwo na maxa!!
dzisiaj wydaje mi sie,ze jest poniedziałek:szok:...ehhh
jest ktoś na kawkę i plotuchy:-D:-D:-D?

Czesc kobitki!!
atfk...ja chetnie pije kawke:-)
Zaraz jedziemy do szkoly,mialam dzis okropna noc mojego M boli zab masakra cala noc sie biedny meczyl,a ja razem z nim wszystkie mozliwe srodki przeciwbolowe zarzyl i nic a najgorsze jest ze tutaj jest powazny problem zeby sie dostac z bolem do dentysty, pojechal do pracy rano.:no::no::no:
Na 10 do pracy ide, kupe roboty mam dzis nie wiem kiedy sie ze wszystkim uporam,nie mam pojecia co na obiad dzis zafundowac,jestem nie wyspana:-:)-(.
W sobote biore sie za malowanie kuchni:-) wczoraj kupilam farby,cos musze sobie zmienic:tak:
Pogoda u nas zimowaaaaaa,ale widze ze gdzies tam sloneczko sie przebija.
Zycze milego dnia:-):-):-)
Paula...jak sie trzymasz????

o matko...nie ma nic gorszego niż ból zęba:eek::eek::eek:!!!Współczuję szczerze sama to parę razy przeżywałam to wiem!!ehhh
z tymi środkami przeciwbólowymi to uważajcie-nie ma co robić mieszanek bo i tak nie pomogą a do tego żołądek będzie nawalał!!trzeba do dentysty!!koniecznie tylko on może ulżyć w cierpieniu!!

ja szukam sobie sukienki!!marzy mi sie taka zwykła szara dzianinowa sukienka bez rękawów...ehhh i nigdzie nie mogę takiej dostać!!i na allegro buszuję!!zlazłam jedną w bon prixie,tyle ze z długim rękawem ale rozmiary tylko duże:crazy:
i szkoda mi...Sklep internetowy bon prix - Sukienki - Sukienka dzianinowa

Cześć :-)
Ja tez chętna na kawkę:-):-)Kubus wkońcu dojechał,ale taki kochany sie zrobił,cichy,miły i słucha się:-D:szok:

AFTK-ale fajana ta sukienusia,sama bym sobie taka kupiła i kolory super.Naprawdę super:-)
Ja tez ostatnio siedzę na ebayu i caly czas cos kupuję:shocked2:

MONIA-a jesteście gdzieś do dentysty zapisani???bo jak nie to faktycznie kiepsko:-(
A jest gdzieś u Was polski dentysta??
U nas jest w mieście obok i jak jest cos nagłego można pojechac ale za to ceny ma kosmiczne:szok:

Zaraz zmykam z Dawidkem na dwór jest bardzo ładnie ,więc trzeba korzystać ,bo potem może znowu padać caly tydzień:-D

Hej kobietki.

Z Maciusiem wczoraj poszliśmy na 14 na urodziny do jego kolegi z klasy,też Maćka.Emil akurat usnął,więc został z m.w domu.
Jak się wyspał to poszłam po niego.
Było 3 chłopców w wieku Maćka z jednej klasy są,dwie dziewczynki 4 latka i Emil,no i my 3 mamuśki.Takie symboliczne urodzinki bo solenizant trochę przeziębiony.
Z prezentu zadowolony,jego siostrzyczce też upominek przypadł do gustu.Kumpela mnie zrypała że za drogi prezent kupiłam i po co dla małej jeszcze,to ją opitoliłam,żeby nie przesadzała,i tyle.
Dzieciaki po torcie zaczęły szaleństwa to ich uspokoić nie było można,Emil urzędował razem z nimi.Wróciliśmy po 18.

A dziś rano Emil przebudził się koło 5 i wołał o picie,poszłam mu je dać patrzę a on ma podwyższoną temperaturę.:-:)-(Podejrzewałam zęby 5,ale po południu doszedł kaszel,także jutro mamy zapewnioną wizytę u pani doktor.Z Emilem wolę jechać szybko,bo u niego to zaraz się coś gorszego przypląta i trzeba będzie antybiotyk zaraz podawać.
Wiecie
mój Maciuś jest w naszej lokalnej gazecie.:biggrin2::biggrin2::biggrin2:
Na ślubowaniu był jakiś koleś z gazety Starachowickiej.i ukazało się akurat zdjęcie mojego Maciusia jak jest pasowany na ucznia.Nawet nie wiedziałam,bo ja tej gazety nie kupuje.Dopiero powiedziała mi dziś w szkole, mama jednego chłopca z przeciwnej klasy.Oczywiście od razu poleciałam i kupiłam tę gazetę,a co będzie na pamiątkę.
U nas od trzech dni non stop leje,aż się z domu nosa nie chce wystawić.
Zdrówka wszystkim życzymy.

cześć kobietki!!!
asiulka271 jak tam syneczek???dziadostwo jakieś w powietrzu jest!!co trochę słyszę od znajomych,że dzieciaczki z gorączka leżą:no::no::no: a potem im przechodzi!!zresztą mój Fifi tez tak miał w zeszłym tygodniu!ehhh zdrówka życzę!

doris78 no fajna fajna...tylko rozmiarowo nie na mnie!!i stosunkowo normalna cena!

monia2925 jak tam mężuś???????????

malaulka jak tam forbowanko???kudełki ci nie wypadły bo się nie odzywasz???hehehe

Justa_82 a dziękuje pasowanie na ucznia wypadło ciekawie!!te dzieciaczki są takie pocieszne!!i jaka duma od nich biła:-D:-D:-D

reklama
Witam z rana!!
kolejna nie przespana noc:-(. Moj M spuchniety jak diabli cala lewa strona od zeba,mowi ze nie czuje dziasla masakra.
Doris...niestety ani ja ani moj M nie zapisani jestesmy do dentysty jedynie dzieci,no i w sumie rzeczy mamy problem,gdzies nas pewnie przyjma ale nie za mala cene.
Wczesniej pewnie dostanie antybiotyk zeby mu opuchlizna zeszla bo pewnie zebrala sie tam ropa, wczoraj wieczor mial dreszcze i goraczke 39,6
powiem wam tylko tyle ze jak chlop choruje to gorzej jak z dzieckiem;-)
Zaraz do szkoly i na 10 do pracy,zapowiada sie dzis calkiem fajny dzien sloneczny.
MILEGO DNIA ZYCZE:-)

Do góry