reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

reklama
Cześć:-):-)

A ja mam zgryz -Nie wiem co zrobić:no:Dostałam zaproszenie na szczepienie dla Kubusia na świńską grypę i nie wiem czy go szczepić:confused::confused:On ma astmę ,więc jest w grupie ryzyka.

ja generalnie jestem przeciwniczka dodatkowych szczepień-ale skoro Kubus jest w grupie podwyższonego ryzyka to chyba jest więcej ZA niż PRZECIW!!!

MIŁEGO DZIONKA ŻYCZĘ!!Fifi poszedł dzis do szkoły bo nie miał już w nocy temperatury!a o 10;40 mamy pasowanie:tak::tak::tak: w końcu!!pozdrawiam

Czesć dziewczyny,

Jestem rozbita totalnie.....dzis w nocy zmarła moja babcia :-(
Oj jakos smutno pod sercem ale z drugiej strony wiem ze powinnam się cieszyć ze juz się nie męczy.....bo ostatnio juz bylo naprawdę tragicznie....

W poniedziałek 13:30 pogrzeb....oj chyba naszprycuje się lekami bo jest oki a jak coś mnie bierze to wyje :-?

Muszę sobie opiekę do Tatianki załatwić....bo Wiki chyba pójdzie z nami :|

O pracy napiszę Wam jak znajdę chwilke....bo teraz pracuje od 8 do 20 ...no dziś wczesniej myknęłam.....

Pau;la przyjmij kondolencje .(*)
Prawda jednak jest taka:
Z prochu powstaliśmy i prochem bedziemy.
Nas też to nie ominie.
Jak moja babcia zmarła po 6 miesiącach leżenia i meczarni w bólach to powiem szczerze ,że odetchnęłam z ulgą.
Od tamtej pory inaczej patrzę na śmierć.
Jesto to naturalna kolej rzeczy,która wcześniej czy później nastąpi a jednak tak samo boli za każdym razem pomimo naszej swiadomości przemijania.:-(

Witam kochane!!!

Wpadam się tylko przywitać i zameldować, że cały czas o was pamiętam ale mam takie urwanie głowy w pracy, że naprawdę nie mam czasu na komputer:-(

Trzymajcie się cieplutko a ty Paula w szczególności:-( Bardzo współczuję [*]

witam w poniedziałkowy ranek!!pochmurny i deszczowy!!
Paula bardzo mi przykro:-(!!!

u mnie w porządeczku!!
jakby któraś z Was była z ranka to na kawkę zapraszam :-D!

Witam!!!
Paula...Przyjmij szczere wyrazy współczucia:((
U mnie nic nowego,kompletnie nie moge sie wyrobic i nie mam czasu na nic ciagle jakies zajecia.
Moje guzki niestety nie znikly,na wizycie u lekarza pani doktor stwierdzila ze to jes wirus(zastanawiam sie tylko jaki) chcialam na badania isc ale powiedziala mi ze jak mam to krocej jak jakies trzy miesiace to mnie nie skieruje do szpitala bo nas wysmieja,normalnie paranoja ta sluzba zdrowia mnie przeraza,prawdopodobnie kupie bilet i przelece sie do polski na jakas konsultacje,aa powiem wam ze dostalam cudowny srodek na uzdrowienie IBUPROFEN I PARACETAMOL w tabletkach,a moja kinga na migreny dostala to samo tylko w zawiesinie normalnie SZOK.
Za dwa tygodnie szykuje sie nam podwojna imprezka,urodziny kingi i dzien pozniej imieniny mojego M:-),oboje wymyslili sobie imprezy haha.
Doris...po halloween dziewczyny zadowolone do dzis jedza cukierki ze zbierania haha:tak:.
Uciekam z dziewczynami do szkoly i na 9.30 do pracy,ale mam dzis lenia po weekendzie.
Trzymajcie sie cieplutko MILEGO DNIA:-):-):-)

reklama
Hej laski.
Ja na chwilkę.
Maciuś już dobrze,ma jeszcze troszkę kaszel,ale do szkoły już poszedł.
Cos się czuję nie za dobrze.Tzn.w nocy myślałam że Rafał będzie na pogotowie dzwonił dla mnie.Takie boleści żołądka jakieś dziwne mnie o 3 w nocy złapały że myślałam że odkituję.
Wzięłam nospe,krople żołądkowe i trochę mnie puściło,że jako tako przespałam się do rana.Przez ten incydent nocny przysnęliśmy i za późno wstaliśmy rano,o mały włos Maciuś spóźniłby się na lekcje,o jak dobrze że szkoła blisko.
W ciągu dnia od czasu do czasu coś mnie gniecie ten żołądek,wydaje mi się że znowu Heligobacter się odzywa ,ju7tro jak wyrobię się to lece zrobić badania a jak nie zdążę to dopiero w czwartek.
Maciuś ma na środę zaproszenie do kolegi na urodziny,musimy jutro prezent kupić.Dobrze chociaż że wiemy czym Ten kolega jego też z resztą Maciuś się interesuje.Bardzo lubi samochodziki HOT WELS.i kupimy mu komplecik tych autek,albo marzy mu się miniaturowe autko audi i koniecznie czerwone.Jak uda mi się je dostać to kupimy to audi a jak nie to zestaw hot welsow.

Nie obiecuje że później zajrze ,zobacze jak bede sie czula.Zdrowka zyczymy i buziaki dla maluchow

Do góry