reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Cześć:-)
A u mnie znowu słoneczkoświeci,ale wczoraj popołudniu strasznie padało:wściekła/y:

MONIA-no to fakt,z tym chorym mężęm:-D:-DFajnie masz z tą pracą:-)a jak jest jak dziewczyny mają ferie??

Paula-A Ty jak tam????

ASIK-a Ty jak tam dalej zabiegana??
I jak Mati robi postępy w nocnikowaniu??BO Dawid żadnych:wściekła/y::wściekła/y:ma takie opory żeby usiąść na nocnik,że ja juz nie mam siły:no:a już mi się nie chce tych śmierdzących kup wyciągać:wściekła/y::wściekła/y::crazy:

reklama
monia2925
ehhh to faktycznie!!kurka jakiś stan zapalny i pewnie nic nie zrobią do póki opuchlizna nie zejdzie!!!
matko boska czemu człowiek musi tak cierpieć przez te cholerne zębiska:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
doris78 no nie dziwię Ci sie że sie wkurzasz na "śmierdząca sprawę w gaciorach" ehhh jak sobie przypomnę to aż mnie trzęsie!!ale mimo wszystko wytrwałości życzę!!!kiedyś sie oduczy:happy::happy::happy:
doris a masz pomysła na mikołajowy prezent dla Kubusia???:rofl2::rofl2::rofl2: bo ja już zaczynam kombinować i nie wiem...co ten mój Fifi chciałby mieć...kurcze odwieczny problem!!pytam ale on sam nie wie albo wymysla :laugh2:!!
dobra kobietki ja zmykam bo do obiadu sie nie zabiore w końcu a do szkoły jadę to wiecie...
pozdrawiam i miłego weekendu życzę!:-D:-D:-D

Hej kobietki
My po wizycie ,to niestety nie ząbki.Emilek ma zapalenie gardła,i brzydki kaszel.Ma wysoką temperaturę ,wczoraj wieczorem 39.9.,dziś już mniejsza ,ale utrzymuje się na poziomie 38,6.Rano byliśmy u lekarza.Dostał antybiotyk i syropek na kaszel.
Jest osłabiony i cały czas leży na kanapie i co trochę przysypia.:-:)-(

Hej z wieczorka:-):-)
Jak tam dziewczyny po weekendzie????
U nas ładna pogoda była więc wykorzystalismy ja na spacerki:-)
Dawid nauczył się wkońcu na rowerku jeżdzić:tak:tzn nauczył się sam pedałować:tak:

ASIULka-Zdrówka dal Maciusia,u nas też zawsze jak jest zapalenie gardła to jest wysoka temperatura i ogólnie samopoczucie marne:-(

AFTK-jak ja nie wiem co mam mu kupić to kupuje mu zawsze autobus:-D:-Da tutaj na ebayu jest taki wybór że można oczopląsu dostać:-D:-D
W zeszłym roku dostał taki co jeżdzi po ulicach u nas ,a w tym roku też dostanie co może zobaczyć na drodze,ale innej firmy:-D:-D
No i jeszcze chce mu kupić budzik ,żeby zaczął się uczyć czasu no i żeby wkońcu rano sam wstawał:tak:tylko ciekawe czy zda egzamin ten budzik:sorry:

Dobranoc

Hej kochane ja nadal zabiegana i wkurzona na mojego m ale to juz chyba temat na zamkniety:zawstydzona/y:

U nas wszystko ok. Dzieciaczki zdrowe, my również tylko czasu brak, m jutro wyjeżdża na kilka dni wiec tym bardziej czasu będzie brakowało. Eh niech już będą święta!!!!!!

Narazie nie mam pomysłu na prezenty a po mału chyba czas już o nich myśleć.

Buziaczki kochane!!!!

Widze ze nocka jakas bezsenna:-)
Ja wlasnie niedawno wrocilam z belfastu ze szpitala,i niestety musialam zostawic tam mojego m, bedzie operowany:-(
Ale napisze wam jak nas dzis odsylali,pojechalismy do szpitala u nas w miescie,pani odeslala nas na izbe przyjec bo oni nic nie moga,na izbie przyjec napisali list i wyslali nas do szpitala oddalonego o jakies 60km,i dali antybiotyk,ok pojechalismy tam nas przyjal jakis azjata,i powiedzial ze oni nic nie zrobia ze musimy jechac do szpitala w belfascie,normalnie paranoja:wściekła/y:,zrobili tylko przeswietlenie i dali kolejny antybiotyk, pojechalismy do tego belfastu juz zrezygnowani ze i pewnie teraz nas gdzies odesla,ale tutaj podeszli do sprawy powaznie,od razu powiedzieli ze musi zostac bo ta noc moglaby byc jego ostatnia moglby sie udusic:szok:,ropa podeszla mu juz prawie do gardla,okazalo sie ze to jakas powazna infekcja,i niestety bedzie operowany ja juz jestem przerazona,chyba za malo klopotow mamy. Mam tylko nadzieje ze wszystko bedzie OK.
Ide sprobowac sie przespac . Dobranoc;-)

witam kobietki!!!
ja po skzolnym weekendzie więc sie usprawiedliwiam!!,wczoraj miałam praktyki więc też dzionek zleciał ale dziisja już jestem!

mój Filipek też zachorzał:crazy::crazy::crazy: ma anginę wrrrrrrrrrrrrr:wściekła/y:!!w sobote zaczął goraczkować i sie znalazła przyczyna w gardełku!siedzi w wdomku an antybiotyku!

monia2925 matko boska!!!biedny twój mężuś:eek::eek:szczerze współczuję!!oby jak najszybciej mu pomogli!
asiulka271 jak tam Emilek???
doris78 autobus powiadasz???mój ma wieczna faze na traktory i kombajny:-D:-D:-D ile by nie miał zawsze zachwycony!!więc tez wyjście awaryjne mam!
asik123 jak tam humorek???

Hej.

Zdrówka dla chorowitków.

Nas też cos bierze, puszcza i tak w koło...:confused2: Nic poważnego, oprócz gorączki ( stanu podgorączkowego, temp. ok 37,8).

Julka już dziś pomaszerowała do szkoły , Kacpra zostawię sobie jeszcze, bo coś niewyraźnie wygląda. Amelia nadal marudzi...

Czas wywiadówek nastał, toteż wczoraj wyrwałam się z domu.:-)Miło posłuchać jakie to ma się grzeczne i dające sobie radę dzieci.:tak:

asiulka jak chłopcy, zdrowi już?

atfk prezent, hmm... daj mu gazetkę np. z reala z zabawkami i niech ci pokaże co chce.:tak:

doris78 Gratulację dla Dawida za samodzielność.:tak::-)

asik123 temat " mąż" , temat rzeka.:tak::confused2::cool:

monia2925 jak się ma M?

Witam!
Ja tylko na chwilke bo lece na angielski:-)
Moj M po zabiegu nie najlepiej sie czuje,zalozyli mu dreny,usuneli mu dwa zeby zdrowy i chory,rope mu sciagli,ale pod broda ma rope lekarze nie wiedza skad ona sie tam wziela jak sie tam przedostala,ale mysle ze bedzie wszystko ok i wroci szybko do domku,a tu na sobote imprezka byla przygotowana,bo dzis ma imieninki.:-(
Zycze milego dzionka,buziaczki

reklama
witam kobietki z ranka!!
co słychać??jak zdróweczko??
mój Filipssss nadal w domku-na antybiotyku,dzisiaj podjadę z nim do doktorka na kontrole co by go obejrzał-bo temp nie ma,miewa sie też całkiem dobrze więc może do szkółki pozwoli mu iść!

w sobotę idziemy z moim mężusiem na andrzejki-zazwyczaj mamy imprezkę tydzień wcześniej:rofl2: i szczerze mówiąc wyjątkowo mam ochotę iść..nawet sukienkę sobie kupiłam-ale nie balową broń boże:-)-taką skromna ale ładniutka i do tego "dzianinową i będę mogla zw niej chodzić później na co dzień!fotki Wam nie pokaże bo mi sie od apartu kabel zapodział i nie mam jak zdjęć zgrać:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a le zimprezki będą foto to pokaże sie w całej okazałości:szok:!!

pogoda za oknem całkiem ładna...aż dziwne!bvo wczoraj jak wracałam wieczoram ze szkoły to była mżawa i taka mgła ,ze szok:crazy::crazy::crazy: jechało sie przez te drogi przy lasach jak w horrorze:szok:!ehhh
monia2925 dobrze,że już po wszystkim!!ehh to sie nacierpiał!!życzenia mu złóż i dużo zdrówka ;-)

Do góry