reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Hej kobiałki.
U nas już znacznie lepiej.Emilkowi już praktycznie przeszło,jeszcze tylko pokasłuje troszeczkę,ale humorek mu dopisuje,także jest dobrze.
Wczoraj na 15.30 zawiozłam Maciusia na trening piłki nożnej,a sama z Emilkiem pojechałam do mojej młodszej siostry.
Ona ma synka Adasia 19 m.Jest to mój chrześnik.
Dawno się już łobuziaki nie widziały,i tak szaleli że hej.
Przed 17 pojechałam po Maciusia,i wróciliśmy do siostry,Adaś jak zobaczył Maćka to chciał go zamęczyć.
Dzieczyny jeszcze nie widziałam żeby jakieś dziecko było tak za bratem ciotecznym.
Jak siostra kupiła tą gazetę co Maciuś w niej był,to Adaś rozkłada sobie tą gazetę na podłodze w pokoju,i normalnie całuje zdjęcie Maciusia,i mruczy" moa Macia"(mój Maciuś:-D)
Ja myśle pomału o mikołaju.
Wczoraj zajrzałam do biedronki,dziewczyny sa super samochody dla naszych chłopaków,mój Emnilek ostatnio z uwielbieniem ogląda Boba Budowniczego.I dojrzałam super duże auta w biedronce właśnie za 39.90,są ekstra .
Dziś pojechałam do biedronki i kupiłam Emilowi tą śmieciarę z dwoma koszami i podnośnikiem,a dla Adasia może betoniarkę,lub też to samo auto,kupię na gwiazdkę zobaczymy.
Teraz mamy dylemat co kupić Maciusiowy,podpowiedzcie laski co można kupić tym naszym 7 latkom bo nie mam koncepcji.
pokazałam mu wczoraj na necie tę ofertę biedronkową to ,spodobał mu sie ten laptop,albo te motory hot Whels z wyrzutnią,jeszcze jest troszkę czasu to pomyślimy.

reklama
Cześć dziewczyny:-)
U nas pada i jest okropnie brrrrrr..........:-(

ASIULKA-mojej siostry sym też uwielbia Kubusia:-D:-D:-Dczasem to juz kuba chowa się przed nim ,bo by go tez zamęczył:-D:-D
Mi się z tych zabawek podoba ten laptop,zreszta ja wolę jakąś edukacujna zabawkę kupić :tak::tak:Kuba ma bardzo podobny i często sie nim bawi:tak:więc polecam :tak:

MONIAno to sie porobiło z tym zębem:-(szkoda że przy tym starcił zdrowy ząb:-(
Zdrówkażyczę dla męża:-)

ASIK-oj ja tez bym mogła pisac o moim J:shocked2::shocked2::shocked2:

AFTK=Zdrówka dla Filipka:-):-)

A ja już zrobiłam prezenty swiąteczne i mam już z głowy ,Strasznie się cieszę:-)

cześć kobietki!!witam z rana z bólem głowy:crazy::crazy::crazy: ehhhh

co do prezentów dla 7latków to ja też mam dylemat jak już wcześniej pisałam!Fifi lubi hot wheels,lubi ben 10 i generalnie wszystkie auta i traktory,kombajny...ehhh!problem w tym że nie sztuka kupić klamota,który wyląduje w kacie!!wyrzutnię hot wheels dostał w tamtym roku i żadko się nią bawi,ostatnio wypatrzył jakieś laboratorium ben 10
POJAZD LABORATORIUM BEN 10 BANDAI SAMOCHÓD BEN10 (807705547) - Aukcje internetowe Allegro
zastanawiam sie nad tym!
a poza tym to wczoraj byłam z Fifim na kontroli,już jest oki ale ze wzgledu na chorujące dzieciaki pozostanie w domku do końca tyg na antybiotyku co by nic innego nie załapał!

Mój Maciek właśnie też lubi hot whels,i Ben 10.
Teraz mu nie będę kupowała pierdółek z ben 10 bo ma pełno..Bo pobawi się nimi chwilę i rzuci.
Wczoraj mi powiedział że chce encyklopedię zwierząt,lub dinozaurów.
Więc pomału problem się rozwiązuje.Kupię mu chyba tą encyklopedię i zestaw Hot whels 5 sztuk.

Cześć :-)
U nas tak starsznie wieje:szok:że główę może urwać:shocked2:

Ja też już mam dosyć kupowania zabawek ,które tak i tak potem w kącie lądują:wściekła/y:
Tych edukacyjnych też mają dużo:shocked2:
Dlatego dla Kubusia kupiłam hulajnoge
Argos - www.argos.co.uk=
,ale już taką porządną,bo ta co ma teraz to starch na niej jeżdzić.Wiem że będzie zadowolony,bo na hulajnodze non stop jeżdzi:tak:
A dla Dawidka i mojej siostry syna kupiłam taką matę do rysowania
Buy Tomy Rainbow AquaDraw. at Argos.co.uk - Your Online Shop for .

A dla córki mojej siostry rajstopy i jakąś lalę:tak:
No i mam z głowy:-)

Kurcze te choroby mnie wykończą.
dosyć że Emilowi jeszcze do końca nie przeszło,to dziś już mi trzy razy zwymiotował po południu,do tego jeszcze ja też tylko jak na razie raz.Mam nadzieję że żaden rota nas nie łapie.

Ja posiedziałam dzis na allegro jak spał,bo musimy jeszcze wybrać drobiazgi na mikołajki do szkoły,
i wymyśliłam coś takiego,d
o tego będzie paka ze słodkościami ,i wyczaiłam coś takiego tablice z mazakiem zmywalnym.
Doradźcie czy może być.

Takie dla dziewczynek:

HANNAH MONTANA TABLICA

lub

OWIECZKA TABLICA

a takie dla chłopaków:

BEN 10 TABLICA

lub

SPIDERMAN TABLICA

witam z ranka!!
te tablice to fajna sprawa-moje szkraby mają w pokoju jedną dużą z tymi mazakami do ścierania i muszę powiedzieć że codziennie tam malują,piszą:-):-)!!!
moja Kajka powiedziała,ze na urodziny(30grudnia ma) chce domek dla kucyków princess a od mikołaj grę świnka peppa
MIKOLAJ gra pamięciowa ODKRYWANKI Świnka Peppa (814102762) - Aukcje internetowe Allegro
może znajdę coś u nas w świecie zabawek;-)!

a z Fifim dylematu ciag dalszy....

Heloo.
Aftk z tablicami postanowione,zaraz zamawiam.
Emilkowi też wezmę żeby nie zabierał Maćkowi.Jemu zamówię z Tomkiem.
A jak rano zaprowadziłam Maćka do szkoły to po prostu poszłam do klasy i przepytałam chłopców co bardziej lubią Ben 10,czy Spider mana,i wyszło 7 jednego a 7 drugiego.

Emil po wczorajszym wyskoku z rzyganiem,już dobrze się czuje.Wczoraj zwrócił o 20 ostatni raz,po leku jest ok,Stosuję jednak dietkę bez mleczną,i delikatne jedzonko.Zobaczymy.

U nas problem z prezentem dla Maciusia powoli się rozwiązuje,wczoraj mi powiedział że chce dostać globus,i encyklopedię ,a ja mu kupię chyba atlas bo on lubi odgadywać flagi państw.

reklama
Cześć kochane mamuśki!!!

Ależ tu cisza!!!!:szok:

Gdzie wy wszystkie jesteście????

Ja cierpię na notoryczny brak czasu i dlatego trochę mnie nie było ale mam nadzieję, że nadrobię bo zbyt wiele nie naprodukowałyście i postaram się pojawiać częściej a teraz uciekam:-)

Do góry