reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

witam z ranka:happy2:!!!
kurcze u mnie lipa:shocked2::shocked2::shocked2: Filipek wczoraj nagle dostał temperatury(39,6:no::no::no:),dostał nurofen i puściło go na trochę,w nocy znów mu skoczyła temp ale już nie tak bardzo bo do 38 i teraz tez go meczy ,właśnie usnał:sorry2::sorry2::sorry2:....ehhhh cóz za dziadostwo!i od szkoły musowy luzzzz-średnio zadowolony bo w piatek pasowanie!!mam nadzieje,że to przejściowe i jednodniowy incydent!

Justa ja Cię pamiętam rzecz jasna :-D:-D:-D:-D

Kuba ma zmienionych 2 terapeutów i dostał mega histerii od wczoraj.
Wszyscy wymiękamy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Dziś po klasie rzucał krzesłem,pobił wychowawcę i chciał uciec ze szkoły.:szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
W czwartek zorganizowałam zebranie w szkole w skladzie:
pani dyrektor
pedagog szkolna
wychowawczyni
pedagog wspomagający
i ja oczywiście
Musimy podjąć jakiś wspólny plan działania i ujarzmić małego Kubę terrorystę.:sorry2::sorry2:
no trzymam kciuki za sukces,kurcze masz Ty przeżycia mamuśko!!!

Justa_82 witaj!!!
hihhi jak fajnie sie człapie po podłodze:tak::tak::tak:
:shocked2::shocked2::shocked2:odpowiedź z miłości...Filipowi nie wystarcza:szok: hehhh

szynszylek walczy uparcie...widać ze sie nie poddaje:happy2:-nie jest gorzej wiec jak dla mnie to krok do przodu!

na a poza tym zimnica:szok::szok::szok::szok: o matko i to jeszcze jaka!!wicher i śniego pruszy:wściekła/y: u Was tez???

reklama
Justa ja Cię pamiętam rzecz jasna :-D:-D:-D:-D

;-):-D:-D:-D

As sama bym się zdenerwowała jak by mi ktoś mężola na innego zamienił. :tak:;-):-D:-D:-D
A tak serio. To myślę, że Kubuś zareagował tak jak zareagował by każdy , gdyby się przyzwyczaił do nowego a nagle jakaś zmiana by nastapiła.:tak:
A histeria to jego punk działania, by zwrócić na siebie uwagę.:sorry2:

atfk ojojoj Filipku tylko nam się tu nie rozchoruj. :no: W waszej szkółce dopiero teraz pasowanko?:eek:

U mnie zimno, mróz . Śniegu ni ma.:no:

no właśnie dopiero teraz...wszystkie szkoły juz miało dookoła a my dopiero:-(!!
Fifi sie przespał i kurcze 38,4 więc nie spada dziadostwo wrrrrrrrrrrr dałam mu nurofen ,coś wspomina ze mu niedobrze...cieżkawo łyka ślinę obawiam sie czy to nie jakaś anginka sie szykuje!!ehhh

Cześć dziewczyny:-)
A u nas pogoda w miarę,tzn ciepło jest 10-13 stopni,ale pada:-:)-(więc tak i tak siedzimy w domu:-(
A jeszcze dodatkowo czekam na paczkę ,którą moaj mama ma dzisiaj wziąc dz Polski i nie wiem czy się doczekam:no:to jest tak jak się zamawia z internetu:wściekła/y:
No i dzisiaj Kubusia czeka wielka niespodzianka:tak:ciekawe jak zareaguje:tak::-)

PAULA-jak tam pierwszy dzien w pracy minął??Tylko Nas przez to nie opuszczaj:-(

MONIA,MAŁAULKA-jak tam u Was po Halloween???Bo u Nas Kuba był bardzo zadowlony,pół siatki cukierków uzbierał:-D:-D
A biegał od dopmu ,do domu,aż jego kolega-z którym chodził-dostał zadyszki,bo nie nadążył za kUbusiem:-D:-D

AFTK-zdrówka dla Filipa:-)

JUSTA-ja tez Cie pamietam:-)ale moglabys częściej do Nas wpadać:tak::-)

AS-napisz potem jak tam rozmowa w szkole poszła:tak:

atfk i jak się ma Filipek?

As jak po zebraniu?

A ja się też chyba do szkoły jutro wybiorę. No normalnie w szał wpadłam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Wyjęłam Julki zeszyty z plecaka i oglądam oceny dzisiejsze z pracy domowej a tam .... 4. A za co? Mieli przepisać z czytanki dwa zdania. Przepisała.:tak: Dziś zaglądam a tam ostatni wyraz zamazany i starty bezczelnie. Pytam po co i dlaczego tak zrobiła. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Odpowiedziała, że ...... to MARYSIA!!!:wściekła/y:
Matko co za dziecko. :wściekła/y: Kilkakrotnie już dziewczynka ingeruje w prace domowe Julki, ściera jej prace domowe i pisze po swojemu - niestarannie :wściekła/y:, przez co julka dostaje niższe oceny :eek:, zciera jej oceny , które pani napisała i poprawia ołówkiem lub innym długopisem. :wściekła/y::no:
Tyle się natłumaczyłam Julce aby nie pozwalała....

Idę jutro do szkoły.:cool:

cześć kobietki!!!
jaka pustka z rana:szok:!!
ja właśnie wróciłam z pierwszych zajęć w szpitalu!!!jechałam z duszą na ramieniu-przerażona tym jak mnie przyjmą-takiego intruza który nie dość że nic nie pomoże to jeszcze na ręce będzie patrzył:-D:-D:-D!!ale okazało się ze byłam w błędzie-pani ordynator przyjęła mnie życzliwie i stwierdziła,że każdy z nich kiedyś zaczynał i dalej poszło równie życzliwie..pokazywali,tłumaczyli-kazali pytać!!ehhh
jeszcze bardziej utwierdziłam się,że to jest właśnie to co chciałabym robić w życiu:happy2::happy2::happy2:

a z innych :
Filipel wczoraj wieczorem znów temperatury dostał ale oprócz tego żadnych innych dolegliwości sie nie dopatrzyłam!na nic sie nie skarży i już dzisiaj od rana ani w nocy nie miał !myślę że do jutra mu przejdzie i pójdzie do szkoły-jutro wielki dzień-PASOWANIE!!

Justa_82 pewnie że idź do szkoły!!tak nie może być!!kurcze to ci mała wredota..ehhh

Cześć:-):-)

JUSTA -też bym poszła do szkoły,a amoże bardziej do rodziców tej dziewczyny:tak:

AS-to rozumiem że rozmowa nie poszła po twojej mysli:-(

AFTK-zdrówka dla Filipka

A ja mam zgryz -Nie wiem co zrobić:no:Dostałam zaproszenie na szczepienie dla Kubusia na świńską grypę i nie wiem czy go szczepić:confused::confused:On ma astmę ,więc jest w grupie ryzyka.

Hej laski.

Doris ja bym zaszczepiła.

Justa fajnie że wróciłaś,zaglądaj częściej.
A jeśli chodzi o szkołę,to też miałam taką sytuację u Maciusia,tylko z tym że jemu klasowy kolega dorysował kilka razy jakieś głupoty w katechizmie.Po kilku interwencjach u Pani katechetki(osz jak ja jej nie cierpię ,jeszcze mnie uczyła stara małpa religii),i nic nie zrobiła ona,poszłam do wychowawczyni ,a potem zaczepiłam mamusię tego chłopaka.i się skończyło.

As to aż tak Cię wkurzyli na tym zebraniu??
Aftk jak Filip?

Ja troszeczkę już lepiej ,ale i tak jeszcze ciężko jest.
Emil szaleje za to jakby mu kto pieprzu w tyłek nasypał,dokucza Maćkowi i lata za psem i woła" dziady,jobuzi,nunu"-dziady łobuzy nie wolno.Nie wiem o co mu kaman ale tak się przy tym chichra jak szalony.
Dla dzieciaków i Was zdrówka życzymy.

ooo już popisałam ,już Maćka dziabnął i ten ryczy.
uciekam

Ostatnia edycja:
reklama
UUUUUUUUUUUUUUU ale cisza jakaś nastała.

U nas trochę lepiej ,ale jeszcze nie tak jak powinna.
Maciuś zawiedziony bo jutro na trening nie pójdzie,bo chory.Muszę iść do trenera mu powiedzieć .
Emil głupawkę ma znowu szaleje,na maxa.teraz jeszcze nie śpi i właśnie przywiązuje i centymetr do nogi.Przed 10 minutami ubierał się w Maciusia piżamę.
Leje psa,o Maciusiu nie wspomnę,mnie dziś pogryzł,i chyba zainwestuję w kaganiec dla niego:biggrin2:;-)

Do góry