witam z ranka!!!
kurcze u mnie lipa Filipek wczoraj nagle dostał temperatury(39,6),dostał nurofen i puściło go na trochę,w nocy znów mu skoczyła temp ale już nie tak bardzo bo do 38 i teraz tez go meczy ,właśnie usnał....ehhhh cóz za dziadostwo!i od szkoły musowy luzzzz-średnio zadowolony bo w piatek pasowanie!!mam nadzieje,że to przejściowe i jednodniowy incydent!
Justa_82 witaj!!!
hihhi jak fajnie sie człapie po podłodze
odpowiedź z miłości...Filipowi nie wystarcza hehhh
szynszylek walczy uparcie...widać ze sie nie poddaje-nie jest gorzej wiec jak dla mnie to krok do przodu!
na a poza tym zimnica o matko i to jeszcze jaka!!wicher i śniego pruszy u Was tez???
kurcze u mnie lipa Filipek wczoraj nagle dostał temperatury(39,6),dostał nurofen i puściło go na trochę,w nocy znów mu skoczyła temp ale już nie tak bardzo bo do 38 i teraz tez go meczy ,właśnie usnał....ehhhh cóz za dziadostwo!i od szkoły musowy luzzzz-średnio zadowolony bo w piatek pasowanie!!mam nadzieje,że to przejściowe i jednodniowy incydent!
no trzymam kciuki za sukces,kurcze masz Ty przeżycia mamuśko!!!Justa ja Cię pamiętam rzecz jasna
Kuba ma zmienionych 2 terapeutów i dostał mega histerii od wczoraj.
Wszyscy wymiękamy .
Dziś po klasie rzucał krzesłem,pobił wychowawcę i chciał uciec ze szkoły.
W czwartek zorganizowałam zebranie w szkole w skladzie:
pani dyrektor
pedagog szkolna
wychowawczyni
pedagog wspomagający
i ja oczywiście
Musimy podjąć jakiś wspólny plan działania i ujarzmić małego Kubę terrorystę.
Justa_82 witaj!!!
hihhi jak fajnie sie człapie po podłodze
odpowiedź z miłości...Filipowi nie wystarcza hehhh
szynszylek walczy uparcie...widać ze sie nie poddaje-nie jest gorzej wiec jak dla mnie to krok do przodu!
na a poza tym zimnica o matko i to jeszcze jaka!!wicher i śniego pruszy u Was tez???