reklama
monia2925
mama Karoli,Kingi i Pati
…………… ( …… ( ……( …… (
…………… () --- () --- () --- ()
…………… || -— || — || — ||
………… .{*~*~*~*~*~*~*}
………@@@@@@@@@@@@@
…… { ~*~*~*~****~*~*~*~ }
… . @@@@@@@@@@@@@@@
… .{*~*~*~* 100 lat;;; *~*~*~*}
…{ *~*~ * 100 lat 100 lat ~*~* }
…{ ~*~*~*~*~*~ *~*~*~*~*~ }
…@@@@@@@@@@@@@@@@@
……………… … )---------(
………… ____ ,-----------, ___
…… … /_________________\
…………… () --- () --- () --- ()
…………… || -— || — || — ||
………… .{*~*~*~*~*~*~*}
………@@@@@@@@@@@@@
…… { ~*~*~*~****~*~*~*~ }
… . @@@@@@@@@@@@@@@
… .{*~*~*~* 100 lat;;; *~*~*~*}
…{ *~*~ * 100 lat 100 lat ~*~* }
…{ ~*~*~*~*~*~ *~*~*~*~*~ }
…@@@@@@@@@@@@@@@@@
……………… … )---------(
………… ____ ,-----------, ___
…… … /_________________\
monia2925
mama Karoli,Kingi i Pati
Torcik piekny,gratulacje dla wykonawcy. I zyczenia dla Wiki. 100 lat!!
asiulka271
Mama Maciusia i Emilka
........................
Ostatnia edycja:
asiulka271
Mama Maciusia i Emilka
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Ostatnia edycja:
monia2925
mama Karoli,Kingi i Pati
Hej!!!
Bodzio...dwa lata temu mialam robiony zabieg,placilam 250 zl swietna sprawa wszystko jest ok,z tym ze podobno czasem moze sie odnowic,troche poszczypalo ale nie trwalo wiecej jak 10 min,tez zalezy od wielkosci nadzerki,tak wiec nawet nie ma sie co zastanawiac.
Asiulka...nie wiesz jak to jest jak czlowiek sobie chce cos bardzo kupic to wtedy jest wielki problem bo albo czegos nie ma albo nie przypada do gustu,a niby wszystkiego wbrod
Bodzio...dwa lata temu mialam robiony zabieg,placilam 250 zl swietna sprawa wszystko jest ok,z tym ze podobno czasem moze sie odnowic,troche poszczypalo ale nie trwalo wiecej jak 10 min,tez zalezy od wielkosci nadzerki,tak wiec nawet nie ma sie co zastanawiac.
Asiulka...nie wiesz jak to jest jak czlowiek sobie chce cos bardzo kupic to wtedy jest wielki problem bo albo czegos nie ma albo nie przypada do gustu,a niby wszystkiego wbrod
reklama
doris78
Mama Kubusia i Davidka!!!
Moja kolezanka jak mieszkala jeszcze w Anglii-ale juz wiedziala ze za rok wracaja-tez kupowala takie rozne rzeczy do domu:-):-)jezdziala do ikei i za bez cen kupowala wszystko,drzwiczki do zabudowy do kuchni za sztuke zaplacila po 1 funciakui sie obkupila strasznie a potem to do Polski sobie zabralaKurcze w Danii jak byliśmy to mi się tam takie drzwi podobały teraz to żałuję że nie kupiliśmy,i w dodatku miałby mi kto je przywieźć,bo kumpel wracał do domu samochodem kombi sam,ale cóż musztarda po obiedzie.
PAULA-i jaK sie urodzinki udaly???Wiktoria zadowolona??A torcik super,a o jakim smaku jest???
Oj zjadlabym sobie
MONIA2925-a w jakim celu sie nadzerke zamraza???i jak oni ja zamrazja??ale ciekawostka