reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

WITAM

za oknem szaro buro i ponuro zimno jak diabli

ogarnełam troche dom miałam myć okno w kuchni ale mi sie nie chce mam lenia

PAULA z teściami tak jest przy synusi to ładnie piękniea jak synusia niema to mają gdzieś wnuczki i synową ja o swoich to bym mogła książke napisać moja teśćiowa to taki wredny babsztyl pilnuje mnie na każdym kroku kto do mnie wchodzi kto wychodzi:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:wszystko by chciała wiedzieć gdzie jade co kupuje dużo by pisać ale to nie ten wątek:no::no::no:ciesz sie tym że nie mieszkasz z teściową pod jednym dachem:eek::eek::eek:

AFTK jak sytuacja w domu pogodziła się z mężem

MONIA witaj ponownie ..........przykro mi z powodu śmierci wujka
.....zobaczyszto napewno nic poważnego trzymam za ciebie kciuki:tak::tak::tak:

AS .....jestem pełna podziwu.....:-):-):-)... pomimo tylu obowiazków znajdziesz jeszcze czas na kończenie obrazu...obraz bedzie piękny

Mykam obiadek ugotować

reklama
witajcie babeczki.
U mnie pogoda deszczowa na maxaaaa.
Przedszkole z konikami odwołane,więc chcę pracę na biologię zaliczeniową napisać w tym czasie.:tak:;-):-):-)
Dzięki dziewczynki za pochwały już zaczełam następną karteczkę schematu do obrazu,ale taj już nie pójdzie tak szybko ,bo strasznie duzo kolorów teraz przerabiam.
Nieraz jest na 100 xxx 40-50 kolorów :szok::szok::-D:-D:-D
Uciekam kochane ,bo Choroby skóry,diagnoza,rokowania i leczenie mnie czekają.:sorry2::sorry2::sorry2:
Cóz za ciekawy temat :sorry2::sorry2::sorry2:

No jestem......

U mnie moda ma fazę na czytanie książek i caly czas "mamusia czytaj":baffled:
Niby dobrze.......ale juz sily nie mam:-D
AAAAAA i się chwalę..........juz 5 nocka bez smoczka:tak: a jak tam u Was nocnikowanie Doris?

Asiulka no ale Ty dobra zonka jesteś:tak:;-) no jak mój ma nocki to tez ciagle chodze i dzieciaki uciszam :baffled:

nadrabiam!!!!!!!!!!!!!

Doris no mężuś wraca za 2 tyg juz na stale.....do 14 listopada ma ten urlop bezplatny w pracy....
No moj mąz pracuje w systemie zmianowym ( tydzien:ranki, nocki, popołudniówki) więc plus pomoc mojeje mamy ( którą po 35 latach pracy w jednym banku zwolnili..i teraz jest na zwolnieniu lekarskim jeszcze) myślę, ze damy wtedy radę jak pójdę do pracy.....i jakoś wspólnie pogodzimy zajmowanie sie Tatianką i Wiki;-)
No i ile znajdę pracę hi hi

3 laski z jednego dnia i roku tez????? gdzie Ty takie znalazłaś?:-D
Ooooo ale niespodzianka myślisz ze Kuba będzie zadowolony?lubi jezdzić do kraju?

Atfk jak podbrzusze minelo?
Wstawiłaś te fajne fotki na forum?

As fajny plakat zdolniacha ta Twoja córa.zresztą wiadomo po kim....jak mamuśka takie obrazki "dzierga":-D

Monia przykro mi z powodu wujka :-(
Nie martw się kochana.tak jak laski napisały na pewno to nic groźnego....mi się kiedys takie zgrubienie na piersi zrobio jak w ciązy byłam...ale usunęli mi to i tez nic groźnego... antybiotyk pomoże!!! Wiem ze się bardzo stresujesz.....dlatego trzymaj się maa i pisz na forum na odstresowanie....

Asik no to ja mam takie marzenie jak Twój Kuba;-)tez chce samolotem:-D
Dzieki za trzymanie kciuków;-)

Malaulka a co z dzieciakami jak Ty do pracy pójdziesz? pewnie pisalas ale mam troche zaległości:zawstydzona/y:
No dw tygodnie szybko zlecą.....ale fajnie wyrwiesz się troche z domu :-D

Bodzio no ciesze się ze nie mieszkam z tesciami.;-)
a co na obiadek? ja chyba zupa jarzynowa.....zaraz mykam po chrześniaka bo mam go dzis odebrać ze szkoły a potem po Wiki do jej szkoły.......

Hej kochane to i ja się melduję!!!

U nas pogoda też nie nastraja optymistycznie:-( Mżawka jakaś leci cały czas z nieba brrr:-(

Paula gratuluję 5 nocy bez smoczka:tak: U nas na szczęście tego problemu nie było ale za to nie ma mocny aby nakłonić młodego do pożegnania pieluchy:wściekła/y: No ale mamy mały sukces w samodzielnym zasypianiu w swoim łóżku- już 2 noce;-):-D

As miłej lektury:tak:

bodzio przyłączam się do twojego lenia;-) Ja już trzy razy podchodziłam do sterty garów w zlewie i jakoś tak za każdym razem mnie jakaś tajemnicza moc odciąga:zawstydzona/y:;-)

asiulka no to przyjemnego popołudnia:tak:

małaulka trzymam kciukasy za nową pracę, zobaczysz będzie dobrze:tak: Aaa m w domu to nie masz czasu zajrzeć na bb:-D:-D:-D

atfk przerwałaś milczenie czy jeszcze maltretujesz ciszą biednego małża?;-):-D:-D:-D:-D

monia mam nadzieję, że się trzymasz:tak: Uszka do góry:tak:

A ja mam nareszcie upragnioną ciszę w domu ;-) Kuba w szkole, młody u babci a m na wyjeździe więc mama buszuje w komputerze;-) ale ciągle słyszę żałosne nawoływanie moich garnków z kuchni więc może w końcu się nad nimi ulituję i pozmywam;-)

A za oknem ciągle pada:no::no::no:

małaulka a czy ty przypadkiem nie jesteś dzisiejszą solenizantką???

Sto lat sto lat i wszystkiego co najlepsze, pociechy z tych dwóch małych kobietek i zadowolenia z nowej pracy!!!!

Asik baardzo dziękuję za pamięć i za życzenia:tak::tak:Rzeczywiście dziś obchodzę imieniny:tak:
Paula gratulacje dla Tatianki no to teraz już duża pannica

A my dziś w domku z M i pijemy winko od rana:zawstydzona/y: a co tam, raz w roku się ma imieniny:-D:-D:-D
Odezwe się jeszcze wieczorkiem o ile się nie ululam na dobre:-D

Ula wszystkiego naj naj naj!!!!!!!!
Polałabyś na forum po kielichu wypijemy z Wami..........

Asik no i co moc nawoływania była na tyle silna ze Cię skosiła?hi hi
Widze ze Ty tak jak ja bys pewnie chciała zmywareczkę co?:)
My natomiast nie mieliśmy problemu z nocnikowaniem ....tydzien przed 2 urodzinami zaczęla i potem juz gładko poszło..........i juz kilka miesięcy jeden wydatek mniej:)

Mateusz i Kuba mają oddzielne pokoje? czy razem?
Trzymam kciuki za podtrzymanie sukcesu....

Ostatnia edycja:
małaulka jak tam stan twojej trzeźwości hi hi;-):-D Przyłączam się do prośby Pauli- może po kielichu tak na forum?:cool2:;-) Oj bawcie się dobrze w końcu tak jak mówisz imieniny są raz w roku!:-)

Paula moje naczynia urządziły taką zbiorową histerię, że chcąc nie chcąc musiałam z nimi coś zrobić;-) A zmywarka to chyba w tej chwili moje największe marzenie:-) ale niestety kasy jak zwykle brak:-( więc marzenie jeszcze przez baaardzo długi czas pozostanie tylko marzeniem;-)
Kuba i Mateusz mają teraz swoje pokoje ale i tak większośc czasu spędzaję wszędzie byle nie w swoich pokojach:-D
Zazdroszczę ci braku pieluch:tak: u mnie to chyba nigdy nie nastąpi:eek:

Cześć:-):-)

MAŁAULKA-Wszystkiego najlepszego w dniu imienin:-):-)Jak tam winko obalone???:-D:-D:-D

PAULA-no 2 panienki urodzone w tym samym dniu i roku, trzecia panienka urodzona dzien po nich ,a czwarta panienka urodzona równo miesiąc po:-D:-Dw tym roku to było:-Doj miałyśmy wtedy gorąco na forum:-D:-D:-D
A nocnikowanie idzie kiepsko:sorry::sorry:był czas że go puszczałam bez pieluchy d omu i nawet na dworze,ale w pewnym momencie przestal wogóle sikać,potrafił nawet cały dzien się nie załatwiać,a widać bylo że chciał i nawt płakal z tego powodu:-(i jak mu zalożyłam wkońcu pieluchę to zaraz zrobił i sie odrazu uspokoil i tak bylo parę razy.Więc odlożyłam na jakiś czas:eek:
No ale jednym przynajmniej moge się pochwalić że się rozgadal na całego,wszystko powtarza tak śmiesznie i juz dwu wyrazowe zdania buduje:-)
Więc się pocieszam z nocnikowaniem ,że tearz nie ma czasu na nauke nocnika,bo ćwiczy gadanie:-D:-D
A Kubusiowi niespodzianka się napewno spodoba,On uwielbia jeżdzić samolotem i do Polski,oj ale bedzie w szoku jak pojedziemy sie z babcia pożegnac a jeu sie powie że tez jedzie na lotnisko:-)

ASik-ALE widzę że u Ciebie też jesszcze to trwa:-(oj długa przeprawa przedemną:-(
Oj ja tez marzę o zmywarce:-)ale ja to nie mam miejsca w kuchni:-(bo mam taka mała:-:)-(
A Kubus jeśli chodzi o loty samolotamito weteran więcej latal odemnie:-D:-D

MONIA-ja tez miałam taki guz na szyi jak byłam mała,nawt chodziłam na biopsję:sorry:ale też okzało sie ze to jakiś tłuszczak który z wiekiem sam zniknął:-)
Mam nadzieję że antybiotyk pomoże:-)

AS-fajna ta reklama:-D:-Dpomysłowa:-)
No i idzie Ci jak burza ten obraz:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
hej kobietki!!
dołączam sie do życzeń!!MAŁAULKA :tak::tak::tak: wszystkiego dobrego!!!
ehhh:crazy::crazy::crazy: wkurzyłam sie na tego mojego,ze mnie puścić nerwy nie chcą...EHHH
faceci to myślą,że tacy wszechwiedzący są!!!i to mnie dobija-niby sie zaczęłam wczoraj do niego odzywać ale teraz znowu mi ciśnienie podniósł i mam to gdzieś!do szkoły jade po południu i sie odstresuję;-)!kurcze błahostka niby,w sumie to nawet sie nie pokłóciliśmy(raczej w ogóle sie nie kłócimy:szok:) ale jestem przed @ i to potęguje moje nerwy:wściekła/y:!i bądź tu madrym...:growl::rolleyes::oo:
a poza tym to Fifi miał ostatnio zadaną czytankę-właściwie tekst do przeczytania dla rodziców z pytaniami(tzw czytanie i słuchanie ze zrozumieniem),odrobilismy wszytskie lekcje,a o tym jakoś zapomnieliśmy przez wizyte u dentysty,młody wczoraj wieczoram sobie przypomniał i tu klops...bo ksiażka w szkole została i nie miałam mu jak przeczytac..i Filips szału i rozpaczy dostał ze dostanie minusa,że on nie chce minusa:sorry::sorry::sorry: ehhh dzisiaj sie obudził o 6 z płaczem..że nie wie co było w tej czytance:-( ambitne to moje dziecko i matka sie nie popisała:eek:!!
jesienna aura wpływa na mnie jakoś przygnębiająco:oo::oo::oo:
aha zapomniałam dodać,że moje bóle sie osłabiły-myślę ze to zrosty które najprawdopodobniej porobiły mi się po cesarkach(w lipcu byłam u gina z podobnymi objawami tyle ze lżejszymi),nic sie więcej nie dzieje więc mysle że to właśnie od tego!

Ostatnia edycja:
Do góry