WITAM
za oknem szaro buro i ponuro zimno jak diabli
ogarnełam troche dom miałam myć okno w kuchni ale mi sie nie chce mam lenia
PAULA z teściami tak jest przy synusi to ładnie piękniea jak synusia niema to mają gdzieś wnuczki i synową ja o swoich to bym mogła książke napisać moja teśćiowa to taki wredny babsztyl pilnuje mnie na każdym kroku kto do mnie wchodzi kto wychodziwszystko by chciała wiedzieć gdzie jade co kupuje dużo by pisać ale to nie ten wątekciesz sie tym że nie mieszkasz z teściową pod jednym dachem
AFTK jak sytuacja w domu pogodziła się z mężem
MONIA witaj ponownie ..........przykro mi z powodu śmierci wujka
.....zobaczyszto napewno nic poważnego trzymam za ciebie kciuki
AS .....jestem pełna podziwu.....:-):-):-)... pomimo tylu obowiazków znajdziesz jeszcze czas na kończenie obrazu...obraz bedzie piękny
Mykam obiadek ugotować
za oknem szaro buro i ponuro zimno jak diabli
ogarnełam troche dom miałam myć okno w kuchni ale mi sie nie chce mam lenia
PAULA z teściami tak jest przy synusi to ładnie piękniea jak synusia niema to mają gdzieś wnuczki i synową ja o swoich to bym mogła książke napisać moja teśćiowa to taki wredny babsztyl pilnuje mnie na każdym kroku kto do mnie wchodzi kto wychodziwszystko by chciała wiedzieć gdzie jade co kupuje dużo by pisać ale to nie ten wątekciesz sie tym że nie mieszkasz z teściową pod jednym dachem
AFTK jak sytuacja w domu pogodziła się z mężem
MONIA witaj ponownie ..........przykro mi z powodu śmierci wujka
.....zobaczyszto napewno nic poważnego trzymam za ciebie kciuki
AS .....jestem pełna podziwu.....:-):-):-)... pomimo tylu obowiazków znajdziesz jeszcze czas na kończenie obrazu...obraz bedzie piękny
Mykam obiadek ugotować