reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Hej kochane ja tylko na chwilkę bo czasu brak!

Widzę, że nareszcie ruch się u nas na wątku zrobił:-)

Atfk suuuuper wiadomości!!!!:tak::tak::tak:

monia tylko spokój. Ja w zeszłym roku wynalazłam u siebie na szyi wieeeelką kluchę, która za nic nie chciała zniknąć, byłam na usg i pan doktor powiedział, że to się nadaje tylko do konsultacji onkologicznej, bo struktura jakaś tam i to na pewno nie tłuszczak, włókniak itp ale mam się nie martwić bo nie wszystkie guzki to wyrok itd itd itd. W tym momencie o włos nie umarłam!!!!!!!!!:szok::szok::szok: Jak się po tem okazało to był tylko przerośnięty węzeł, jakiś niedoleczony stan zapalny i węzeł nie miał ochoty wracać do swoich rozmiarów a po 3 miesiącach zniknął. Tak więc główka do góry, zobaczysz będzie dobrze. Mój Kuba miał takiego guzka we włosach nad karkiem i to też był węzeł, od zapalenia migdałów:tak:

As zdolna bestia z ciebie:tak:

Paula trzymam kciuki za jutrzejszą rozmowę:tak:

doris fajna niespodzianka dla Kubusia:tak::tak::tak: Oj ile mój Kubuś by dał żeby lecieć samolotem!!!:tak::tak::tak: To chyba jedno z jego największych marzeń:tak::tak::tak:

Dobra kobitki znikam do moich testów. Paaaaa!!!!

reklama
witam kobietki!!!
wczoraj miałam wizytę ze szkrabikami u dentysty-Kajka tradycyjnie śmiała się w głos na fotelu:-D:-D:-D-nie wiem po kim ta moja córunia to ma...bo ja zawsze trykam:rofl2:!dostali w nagrodę taką mini klepsydrę do odmierzana czasu mycia zębów-jak ja sobie ją chciałam wypróbować to kurcze myłam i myłam i myłam:szok::szok::szok: i myślałam,że całe szkliwo z zębów zmyję!!oooo szit :rofl2:
z tymi węzłami to też sie zgadzam-czekamy na info!!

Witam w deszczowy,pochmurny i zimny dzien.
Bylam u lekarza,wymacal mnie po szyi,pod pachami,pokukal do uszu i gardla,zbadal i wypisal antybiotyk,mam go jesc przez 5 dni 3 razy dziennie,stwierdzil ze to jakas infekcja:-( jakos nie mam zaufania do tych lekarzy tutaj tym bardziej ze nie bardzo ich rozumie,zobacze co bedzie po zakonczeniu tego antybiotyku czy gulki znikna czy nie, w poniedzialek mam wizyte z tlumaczem.Mam stresa ale to chyba kazdy mialby takie odczucia:-(

Hej monia wierzę ci że nerwy masz okrutne bo ja też chlipałam do poduszki jak nikt nie widział.:-( Przejdź przez całą tą kurację antybiotykową i troszkę odczekaj a zobaczysz, że będzie dobrze. Ja po skończeniu jednej porcji antybiotyków i odczekaniu kilkunastu dni musiałam brać kolejną dawkę antybiotyków i dopiero po jakimś czasie dziadostwo zniknęło:wściekła/y: tak więc łykaj te swoje tablety i trzymaj się dzielnie- ja też trzymam kciuki :tak:

o matko:no::no::no::no: bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

ja rano posprzeczałam sie z mężusiem:-:)crazy::crazy::crazy::-( ehhh szkoda gadać-wściekłam sie na niego:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:,on na mnie i od rana sie do niego nie odzywama raczej bocze sie na niego tak dla zasady:szok:!ach te wszechwiedzące chłopy!!
właśnie wróciłam ze spacerku ze szkrabami,zmarzłam z lekka ale porobiłam im fajne fotki na dworze!teraz sie zagrzewam przy kaloryferku:-) !
miłego dzionka życzę

AS ten artykuł jest okropny:szok::szok::szok::szok::szok::szok: a Twój obraz będzie piękny!!
Aftk no już pogódzcie się z mężulkiem:tak:
Monia przykro mi z powodu śmierci wujka i trzymam kciuki za dobre wyniki, to napewno nic poważnego;-)
Paula Ty już po rozmowie? i jak??
Doris to żeście małemu super niespodziankę zrobili:tak:

Witam się i ja nie ma u nas nic nowego, M w domku teraz pogoda niezbyt ładna trochę pada trochę słońca.....
Jeszcze 2 tygodnie i zaczynam pracę i psychicznie się na to nastawiam.
Buzka dla Was:tak::tak:

Przepraszam ze Was nie poczytam.........ale musze poczekać az gadziny pójdą spac.....

Jestem jakaś wymęczona tym całym dniem....:-(

Zacznę od Tati...po wizycie w Łodzi u ortopedy jesteśmy....jest wszystko oki koślawość fizjologiczna nie mam się czym martwić
icon_wink.gif

Wyczekałyśmy się 2 ha a byłam tam 2 minuty
icon_mrgreen.gif

Potem Tati chciała do babci........więc zadzwoniłam do teściowej czy z nia zostanie a ja skoczę z moja mamą do Manufaktury....tak jasne nawet na obiad nas zaprosila......ledwo weszlysmy do dwóch sklepów .telefon za ile bede bo Tati bardzo placze
icon_eek.gif
icon_evil.gif
To ja jej mowie by ja czyms zajela bo dopiero weszlam a chce cos Wiki kupic
icon_confused.gif
No to w miedzy czasie jeszcze dwa telefony....ten 3 jak juz do auta wchodzilam i nie wytrzymalam i sie wydarlam czy ona mysli ze ja w spożywczaku obok jestem czy co do cholery?
icon_evil.gif

Wjechałam dziecko wyło....wiec powiedziałam jej ze mi dzień popsuła i za obiad dziękuje i ze jak dziecko co 2 miesiące widzą i to z wielkim proszeniem by przyjechali to niech sie nie dziwią ze ona placze
icon_sad.gif

Nie no moze pojechałam za bardzo.........ale mam kurrrrr..... do nich zal bo obiecali pomagac a tu co przez tel sie tylko pyta co u nas?
Siedzą oboje w domu.....ja wiem ze nie są zdrowi.........na rencie są ze względu na choroby ale do cholery mieszkają tylko 50 km od nas!!!!!!!!!
Synka ich nie ma wiedzą ze mi naprawdę nie jest z laskami latwo....gdyby przyjechali na kilka dni....to bym Tati rano targać do tej szkoly z Wiki nie musiała......i palic w tym piecu......to juz dla mnie dużo...

upssssssssssss sorry to nie ten temat.......powinnam się na narzekanie przenieść
icon_redface.gif

ale mi ulżyło

a poza tym.....Wiki moja mama kupila śliczna bialą bluzkę na ten piątkowy występ
icon_mrgreen.gif
(pasowanie na pierwszoklasistkę)
No ja wjechlam do centrum targowego i kupiam sobie fajną taka tuniko-swetrowo-kamizele.....hi hi ale opis....no i spodnie rurki do kozaków ( po znajomości w cenach hurtowych
icon_mrgreen.gif
)

A co do rozmowy........oj jaja byly bo czekam z laska sobie kolo info....babka w recepcji nic nie wiedziała o rozmowach to czekamy .....ja na 9:15 ta dziewczyna na 9:00 a tu juz 9:20 i nic.......a tu tel z góry gośc na 2 piętrze czeka.....i niby wielka kartka byla na drzwiach wejściowych..........i zdziwiony ze nie wiedziałyśmy.... i ze mogłyśmy sie rozglądać
icon_evil.gif
To ja mu na to ze po co sie miałam rozglądać jak kobieta która mnie na rozmowę zapraszała wyraźnie powiedziała ze pani w recepcji udzieli mi tej informacji
Yellow_Light_Colorz_PDT_31.gif

Facet nawet miły.....no ale jakiś taki zbyt pewny siebie a takich nie lubię
icon_confused.gif
Gadał tak o firmie i pracy tam jak gdyby chciał mi obrzydzić prace w tej firmie i abym sama powiedziała nie dziękuje....
icon_eek.gif

No i walnęłam cos o tym ze no tak firma Artman rok temu połączyła się z LPP a on w żadnym razie........my wykupiliśmy Artmana! a ja no tak to LPP ma juz teraz 6 znanych firm...marek...na swoim koncie...
icon_wink.gif
hi hi
Raczej na nic nie liczę.....rekrutacja byla od razu do dwóch sklepów....MOHITO i Reserved.......

jak nie padnę wpadne wieczorkiem....i poczytam co u Was bo widze i Monia się pojawila:)

reklama
Hej kobitki.
Paula łape się na kawkę.
U nas pada i pada i końca nie widać.
A przydałoby mi sie troszkę pogody,żeby chociaż nie padało.
Moje chłopaki to przez ten deszcz i siedzenie w domu po ścianach już prawie chodzą.
M ma nocki więc jak rano wraca,chciałby się przespać,a to znowu Emilek włazi do niego do pokoju i mówi" tata juś oć,nie pij",(czyt.tatuś już choć,nie śpij)i tak co trochę.
Dziś to jak Maciusia odbiorę ze szkoły i Emil się prześpi to biorę ich w samochód i pojadę do moich rodziców,bo ten mój mężul to się nie wyśpi.

Zdrówka życzymy potrzebującym

Do góry