reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Cześć dziewcz\yny jak weekendzik minął???

AFTK-oj super,super ciesze się razem z Tobą:-)od razu lżej na sercu,nie??

Paula-no to powodzenia Ci życzę jutro:tak::tak:trzymam kciuki:tak:
A mężuś to już wraca na stałe ,czy tylko na parę dni ??
A co z dziewczynami zrobisz jak pójdziesz do pracy???Mama bedzie pilnować??

A ja wczoraj robiłam babska imprezę:-)i byly też 4 małe dziewczynki,w tym 3 urodzone w jednym dniu:-D:-D:-DAle fajnie to wyglądało jak tak siedziały w fotelikach i się na nas wszystkie patrzyły:-D:-D

No i moja mama jedzie do Polski w listopadzie na tydzień i zabiera Kubusia ze sobą:-)Tylko On o niczym nie wie:no:będzie mial na lotnisku niespodziankę:-)fajnie to sobe wymyśłilam,nie??tylko ominie mnie najważniejsze,jego mina:-:)-(no ale chyba przeżyję:-D

MONIA -a Ty gdzie sie kochana podziewasz??

reklama
dziękuje kochane!!!:-):-):-):-)mówimy,ze to taki nasz mały cud:-D:-D:-D:-D!!!
ja od wczoraj się dziwnie czuje...pobolewa mnie prawe podbrzusze:crazy::crazy::crazy:,kolki mam takie dziwne,aż się obawiam czy to nie wyrostek:wściekła/y: ehhhhhhhh

Cześć poniedziałkowo:-):-)

U nas deszczowo dzisiaj więc nudno będzie:crazy:

AFTK-a masz temperaturę???bo przy wyrosku jest temperatura no i te bóle w podbrzuszu:-:)-(

AS-a Ty gdzie też jesteś????

ehhh temperatury nie mam i to mnie pociesza,ze to zwykła kolka jakaś...brr ale zimno mnie trzęsie i tak ogólnie dziwnie się czuje,wczoraj wieczorem jak mnie złapał ból to nie wiedziałam co ze sobą zrobić...czy to jajnik czy cholera wie co,ale przez noc przespałam i było oki!dzisiaj znowu raz boli raz nie...ehhhh poczekam na rozwój sytuacji:crazy:!
u nas pogoda w miarę,zimno jest ale pogodnie bo w końcu mgły zanikają!po południu mamy wizytę ze szkrabami u dentysty!

witam niedzielnie,wieczornie!!!mężuś Kubice ogląda wiec mam minutkę!!
zacznę od tego ,ze od piątku po południu balowałam(z przerwą na szkołę:rofl2:) ale to nie z byle powodu..............:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
SERDUSZKO MOJEJ KAJECZKI NIEMAL W 100/% ZAROŚNIĘTE!!!pozostały niedociągnięcia,niedomykalności ale to już pikuś w porównaniu z tym co było!!!:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
ehhhh kobietki jesteśmy tacy szczęśliwi,że szok!!!w nosie mam nawet 6 w totka:rofl2::rofl2::rofl2: z taką radością jaką przeżyłam wczoraj nic sie nie może równać!!!
pozdrawiam Was cieplutko,jutro sie odezwę!!z ranka jak wstanę!
GENIALNIE a nie mówiłam,że dobrze będzie? :-D:-D:-D:-D

Cześć poniedziałkowo:-):-)

U nas deszczowo dzisiaj więc nudno będzie:crazy:

AFTK-a masz temperaturę???bo przy wyrosku jest temperatura no i te bóle w podbrzuszu:-:)-(

AS-a Ty gdzie też jesteś????
No jestem,ale ciągle w biegu.
Między domem,szkołą, przedszkolami,stajnią,swoją szkołą i dogoterapią.:-D:-D:-D:-D
Kochane przepraszam,że tak sporadycznie się odzywam ,ale czasu brak
Dziś kolejny dzień na wariackich papierach.
Tak naprawdę to od rana dopiero do domu wróciłam.
Krótka relacja z dnia :-D:-D:-D:-D
Rano z małym do szkoły a w drodze powrotnej zakupy,potem śniadanie i na 11 do przedszkola z końmi,więc byłam w domu 30 minut.Przedszkole było do 14.00 a o 14.30 mały ze szkoły wychodził,więc prosto ze stajni do szkoły po Kubusia.
Następnie na 16 Kuba miał SI ,więc trzeba było zaprowadzić i wrócić do domu zrobić obiad ,bo o 17 Klaudia młodego odbierała i8 już powinni jeśc obiadek(wyrobiłam się) a ja już miałam na 17 dogoterapię.
Teraz wróciłam i do Was zaglądam.
To tyle u mnie.
:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Witam dziewczyny:-):-)
Ostatnio u mnie wszystko jest do dupy:-(
Dwa tygodnie temu nagle musiałam leciec do polski bo zmarl moj wujek bardzo bliska osoba,zadzwonil do mnie brat wieczorem w poniedzialek,a we wtorek rano juz siedzialam w samolocie.Takie sytuacje sa bardzo przykre:-(
Nastepnie jakies kilka dni temu zauwazylam u siebie z tylu na szyi guzka troche sie zmartwilam oczywiscie naczytalam sie na necie na ten temat i noc mialam z glowy na drugi dzien rano wyczulam po drugiej stronie dwa nastepne jeden kolo drugiego,i jeszcze jeden na srodku,zalamalam sie i w glowie mi sie kotlowalo skad,co to jest:szok:
znajomi tak mnie pocieszali ze kazdy mial jakas teorie co to jest ze: tluszczak,polipy i takie tam,wczoraj znajoma stwierdzila ze to wezly chlonne,ale dziwi mnie ze na karku,mialam kiedys powiekszone wezly ale zupelnie w innym miejscu.
Zadzwonilam dzis zeby zapisac sie do lekarza,termin dostalam na nastepny poniedzialek,bo musze miec tlumacza,ale zalatwila mi znajoma irlandka ze jutro doktor mnie przyjmie zeby zobaczyc i zrobic badanie,ide na 9.15,jak ja ta noc przespie to nie wiem mam cholernego stresa:szok::szok:

reklama
Dziewczynki Kubuś jadł sobie kolację a ja tymczasem dokończyłam kolejną styronkę schematu obrazu.
Jeszcze 3 stronki i obraz gotowy

Do góry