reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Witam

No dziś pogoda trochę lepsza- nie wieje już tak ale nieziemsko zimno!!!!!:szok:

Atfk być może pisałaś- jeśli tak to pewnie wyleciało nam z głowy:zawstydzona/y: Czyli twoja córeczka ma pewnie to samo co mój Kuba- dziurka w serduszku tzw ubytek. U nas zmniejszył się z 1cm do 3mm:tak: i teraz jeździmy do kontroli raz na 2-3 lata i tak jak piszesz- mój Kuba też jest żywioł niesamowity i wcale nie widać, że coś ma z serduszkiem:tak:

Uciekam szykować jakiś obiad i lecę potem na zajęcia

brrrr ale zimnica!!ehhh
asik123 moja Kaja ma PFO ,jest generalnie nie do zdarcia,zdążają sie dni słabsze,kiedy nic jej sie nie chce,woła,ze ja wszystko boli-ale ogólnie daje rade!!super że Twojemu synkowi sie zmniejsza wada!!
kurcze goście mi się zapowiedzieli na dzisiaj...ehhh na zakupy muszę lecieć zrobić w takim razie!pozdrawiam,jutro się odezwę!

reklama
Witam dziewczyny

U nas tez zimnica...pada deszcz ze śniegiem.......:-(no ale to za oknem bo w domu cieplutko mamy bo napaliłam w piecu i kaloryfery gorące;-)

Stawiam na rozgrzanie kawkę i się biorę za BB lekturę bo mam zaległości :zawstydzona/y::tak:

Monitor mi szwankuje....tz nie załącza się ekran przy starcie albo jak długo chodzi to sam się wyłącza......:szok:jak wyjmuje wytczkę i wkładam ponownie to zaczyna trybić i dziala ...ale wczoraj nic i niestety poszlam do lozka tv oglądać a mialm plan nadrobić:-(
aaaaaaaaaa i jeszcze Ł mi nie działa małe na klawiaturze....a duze jest dziwne nie?nie wiecie co to moze byc....jak wciskam l jest....jak z l z altem to nic się nie pojawia.....:wściekła/y:czasem jak podkresla to poprawiam slowo i to Ł jest ale jak nie to albo nie ma albo l :sorry:

Dobra gadam gadam zamiast czytać.....
Kurcze Tati mi nie daje wygania mnie od kompa..........chyba zaczekam az pójdzie spać o ile pójdzie..:cool2::sorry:

witam dziewczyny

u nas zimno jak cholera śniegu napadało ale dzisiaj jest już lepiej bo w srode to był koniec świata tak dawało czadu :szok::szok::szok:.....a ja głupia wariatka wybrałam sie z werką na zakupy kupić jej kurtke buty........oczywiście pojechałam samochodem na letnich oponach i mało brakowało żebym w rowie nie siedziała :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ale miałam stracha nie wspomne o werce jak zaczął nam samochód tańczyć na drodze nigdy więcej jazdy w taką pogode :no::no:

PAULA to miałaś przejście z tym piecem dobrze że sie nic nie stało..... teraz te sprzęty to taka lipa że trochę pochodzą i się psują

Halo halo witam się już weekendowo!

Ależ mnie dziś głowa boli. Najchętniej położyłąbym się w pokoju, przykryła kołderką i spała tak przez dwa dni!!!;-):-D

Bodzio a gdzieś ty była jak cię nie było???:-DPrzeoczyłam;-):-)
Ja to bym się chyba nie odważyła w taką pogodę jechać autem- z moimi umiejętnościami:zawstydzona/y:

Paula jak tam twoje dołki, mam nadzieję, że zakopane. U mojego brata monitor sam się wyłączał i podobno musi kupić nową kartę graficzną, a z małym ł my mieliśmy problem ale to dlatego że mój m kupił komputer od znajomego Włocha i tam był problem z polską literą ale jak wcisneliśmy caps lock, alt i l to małe ł wyskakiwało uuuffffffff:-D Teraz już jest ok bo komputer jest inny:-D:-D:-D

Dobra lecę jakiś obiad zmajstrować bo o 4 Kuba ze szkoły wraca a potem się biorę za sprzątanie. Albo i nie.:-p

Asik u mnie po dolkach.....jakoś sobie radze no mój wraca juz 4 listopada więc czekam czekam........az wreszcie odreaguje ;-)dziewczyny zajmą się tatusiem....wreszcie chwilka dla siebie....potem ten obiecany weekend we dwoje....i moze moja psycha wróci do równowagi :-D
No i jak ze sprzątaniem? zapal zwalczyłaś ? hi hi ja dziś nawet łazienkę umyłam i podogi......

Bodzio no ja mam na szczęście juz zimówki opony ;-)no ale to dzięki bratu ja bym na to nie wpadla :zawstydzona/y:
No ale jak zakupy? udaly sie? ja tez butów dla dziewczyn szukałam..........ale tylko młodszej kupiłam......dla Wiki nic nie bylo :-(A Twoja jaki ma nr buta?

Aftk ja pamiętam jak pisałaś o dziurce Kajki .........najważniejsze ze jest pod dobra opieką i już wszystko coraz lepiej :tak:
tak samo jak Kubus Asik....z 1 cm do 3 mm to super...jeszcze trochę i śladu chyba nie będzie prawda?

Paula,no zgadza się podróżować ,to jest to co lubimy.
A w sprawie Kazimierza nie doradzę bo nie udało nam się pojechać.
Ale słyszałam że jast ładnie,byłam tam bardzo dawno temu,jeszcze w szkole podstawowej aięc za wiele nie pamiętam.
Nie wiem,może Kraków,Zakopane,a z tam tąd na Słowację pozwiedzać;-):-)

Witam SIE sobotnio

wreszcie chwila wytchnienia...........domek posprzątałam pierogi zrobiłam zupke ugotowałam a teraz czekam jak mąż wróci z pracy :-):-):-)musi łóżeczko naprawić bo dwa szczebelki od spodu się złamały i gabi w nocy znalazła sie na podłodze:szok::szok::szok:a wogule to łóżeczko to ledwie zipie juz było klejone bo sie rozeszło ale musi wytrzymać jeszcze troche przecież teraz nie kupie bo nie zamiaruje rodziny powiększać:no::no::no::no:

PAULA zakupy udane kurtka kupiona dwie pary butów bo jedne to mało na zime bo ona to straszny lower butów:tak::tak:a nr buta to ma 35 jeszcze z rok to bedziemy w jednych butach chodzić bo ja mam 36 a teraz musze o butach dla błażeja pomyśleć ale to w następnym miesiącu bo teraz niedam rady finansowo.........to mąż już niedługo wraca i zazdroszcze ci tego wypadu ja też chce ale ja to dopiro w wakacje myślimy o karpaczu słyszałam że jest tam pięknie może któraś z was tam byław te wakacje byli my w zakopanym.:eek::eek:

ASIK jak dzisiaj głowa lepiej .....ja na forum zaglądam jak tylko miczas pozwoi a niemam go zawiele bo sama z trójką dzieci to ciężko bo mąż do pracy jedzie na caly tydzień :wściekła/y::wściekła/y:a ja sama z dziećmi czasami to mam dość

Hej dziewczyny.
U nas trochę pogoda sie poprawiła.
Wczoraj wyszlismy na spacerek ,jeszcze w śniegu.
Dziś już jest go niewiele,w niektórych miejscach.
Emilek z Maciusiem pobiegali troszkę po śniegu,Maciek ganiał się z psem,a Emil biegał za nimi i się śmiał.
Ja już kupiłam Emilkowi i kombinezon i buty,jakbym w kościach wyczuła ten śnieg.
Maciusiowi na szczęście nie muszę bo aż tak bardzo dużo nie urósł i kurtka pasuje jak ulał,m.mu kupił w Dani w zeszłym roku.Tylko buty mu kupię drugie jakby pomoczył to żeby miał na zmianę.
kombinezon zamawiałam mu na allegro,i przysłali go już tydzień temu,a buty kupiłam mu w niedziele w Boti.Musimy tylko czapę i szaliczek kupić,bo rękawiczki mamy.
Także nowa garderoba już została wczoraj przetestowana,i sprawuje sie super.
A tak wygląda Emil.
A potem kombinezon i butki jakie kupiliśmy.

witam niedzielnie,wieczornie!!!mężuś Kubice ogląda wiec mam minutkę!!
zacznę od tego ,ze od piątku po południu balowałam(z przerwą na szkołę:rofl2:) ale to nie z byle powodu..............:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
SERDUSZKO MOJEJ KAJECZKI NIEMAL W 100/% ZAROŚNIĘTE!!!pozostały niedociągnięcia,niedomykalności ale to już pikuś w porównaniu z tym co było!!!:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
ehhhh kobietki jesteśmy tacy szczęśliwi,że szok!!!w nosie mam nawet 6 w totka:rofl2::rofl2::rofl2: z taką radością jaką przeżyłam wczoraj nic sie nie może równać!!!
pozdrawiam Was cieplutko,jutro sie odezwę!!z ranka jak wstanę!

reklama
AFTK SSSSUUUUUUUUPPPPPPPPPPPEEEEEEEEERRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!

Nie ma nic cenniejszego niz zdrowie!!!!!!!!! Ciesze się razem z Wami:tak::-)

ja tylko na chwilkę..........zadzwonili zaprosić mnie we wtorek na rozmowę do MOHITO ....w Solar się nie udało więc juz jakoś za wielkich nadziei nie mam

Ostatnia edycja:
Do góry