reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Witam się również w piekielnie zimny wtorek!!!:szok:

małaulka super, że imprezka udana:tak: Mój Kuba na roczku wybrał różaniec, kieliszek i usiadł na pieniądzach i później wszyscy się śmiali, że będzie pijącym księdzem siedzącym na kasie;-):-D Zobaczymy.;-)

Mój Maciek złapał za książkę,i kieliszek,jakiś poeta:sorry: i w dodatku alkoholik.:-D:-D
A Emil,długopis i kasę.:eek:

reklama
hej laseczki....

No ale odrąbalam numer
icon_evil.gif
pomyliły mi sie wajchy zamknęłam obieg na kaloryfery i by mi piec rozpierdzielil..........nagle cos bardzo wali......biegiem do piwnicy a tam dym nic nie widać.......brat mój by w garażu zaczęłam go wołać doleciał i motkiem zawór przekręcił jakoś.........kurde ale tak rury waliły i mogło cos pęknąć i mógł wylać sie wrzątek na twarz
icon_evil.gif
icon_evil.gif
icon_evil.gif
icon_evil.gif

Jestem głupia blondynką!!!!!!!!!!

Wkurzyłam się tym i nic mi się nie chce spać idę.........

U nas jurtro tylko akademia z okazji dnia nauczyciela...........więc Wiki w domu zostaje :tak:

Mąz mi truje ze jak wrócimy ze koniecznie na weekend musimy gdzies pojechać się odstresować macie jakieś fajne miejsce do polecenia?????????????????

Asiulka Ty często jeździsz........możesz coś polecić?
ja myslaam o Kzimierzu Dolnym............

dobra do juterka pa pa

witam!!!
co słychać??jak tam zimnica was dopadła??widziałam,ze w całej Polsce ma być :szok::szok::szok:kiepsko wiec zapraszam na gorącą kawkę poranną .wczoraj zimowe kurteczki przyniosłam szkrabeczkom z piwnicy ,wyprałam i dzisiaj Filipek poszedł juz w grubej do szkoły!ehhhh ale buty muszę jeszcze kupić tym moim Misiakom:happy:,może w patek bo jedziemy z Kajeczką do kardiologa na kontrole wiec przy okazji zachacze o wiekszy sklep!

Paula 13 nie denerwuj sie!!!pewnie miałaś gorszy dzień!!!

Cześć:-)
A umnie jest ciepło,znaczy się nie jest lato,ale jest ładnie dzsiaj jest 13 stopni, nie ma wiatru.Więc nie narzekam:no:

AFTK-a czemu jedziesz z Małą do kardiologa????na cos choruje??

PAULA-dobry pomysł z tym wypadem:tak:ale Twoj mąż chce cię porwać samą??jak tak to jedż i się nie zastanawiaj:-D:-DwIESZ co a ztym piecem ,ja też bym była zielona:-(

A kto by sie zajął dziewczynami jak bys znalazła gdzieś pracę??

Hej hej!!!

Ależ u nas ziiiiimnoooo!!!!! Wieje niesamowicie!!!! Rany co się porobiło z tą pogodą???:szok::szok::szok:

Ja dziś bardzo pracowicie spędziłam mój świąteczny dzień;-):tak: W końcu nadrobiłam trochę zaległości w sprzątaniu domu bo jeszcze chwilę i musiałabym zgłosić się po pomoc do Perfekcyjnej Pani Domu;-):szok::szok: Ale jaja by były jakby ten nasz burdelik w tv pokazali:sorry: No ale dałam rade i jest ok. Nawet 3 dywany zostały wyprane:cool2: Niestety nie przeze mnie:-p

Atfk dlaczego Kaja jest pod opieką kardiologa? Jakaś wada?

Paula jak humorek? Lepszy nastrój? Chociaż pogoda nie nastraja optymistycznie:no:

doris szczęściaro;-):tak: Ile ja bym w tej chwili dała za 13 stopni:-D Czyli jakieś tam plusy mieszkania na wyspach są;-):-D

Hej laski
jak ja nienawidzę takiej pogody.
Budzę się rano,i oczom nie mogłam uwierzyć,napadało tyle śniegu że szok.A ja miałam tyle dziś spraw do załatwienia na mieście.
I załatwiłam tylko jedną,byłam w UP,odnotować się i tyle.
Pojechałam autobusem,bo bałam się wziąć auta.
Na sobotę umówieni jesteśmy na zmianę opon na zimowe.
Wczoraj m.pojechał zmienić,a tu dupa,kolejka bo każdy usłyszał pogodę i na łeb na szyję chcą zmieniać,i bałam się w taka pogodę jechać na letnich.

Maciuś ma dziś wolne.Bo dzień nauczyciela w szkole.Jutro już do szkoły.
Emil tak zaaferowany śniegiem że kazał sie ubierać w kombinezon i buty.
Ubrałam go i wypuściłam na balkon na chwilkę,ale wielkie oczy robił ze zdziwienia:-D:-D,złapał śnieg w łapki,ale zaraz puścił,i wszedł do domu i mówił mama ziuziu:biggrin2:
Maciuś chciał lecieć na dwór lepić bałwana.
A najlepszy był nasz pies jak wyszłam rano z nim na dwór,chodził jak na szczudłach,nie wiedział jak się zachować,załatwił swoje potrzeby i zmykał, do klatki bo mu dupsko zmarzło,a tak to trzeba go na siłę do domu ciągnąć.

Nauczycielom mamusiom najlepszego
w dniu Waszego święta.

A tak wyglądają dziś od rana Starachowice.:-:)-(widok z mojego okna.

witam!!!
WOW:szok::szok::szok: ale macie śniegową jesień!!!kurcze u nas wieje,pada deszcz i zimno ale o śniegu nie możemy mówić!!współczuje szczerze!!kurka jak zwykle zimowa jesień zaskoczyła drogowców:sorry::sorry::sorry: ehhh szkoda gadać!!!pamiętam,że 7lat temu dokładnie 14.10.2002 jak wychodziłam ze szpitala z nowo narodzonym Filipkiem to Łódź była pokryta śniegiem i były zamiecie:happy:,więc to kurcze żadna nowość!!ale jak to u nas bywa...wielkie zaskoczenie:crazy::rofl2:
zdawało mi sie ,ze opsiywałam już,ale powtórzę,
jeśli chodzi o moja Kajkę :eek:to urodziła się z wrodzona wadę serduszka:-(,wykrytą dopiero w 3 roku jej życia(POLSKA SŁUŻBA ZDROWIA:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:),na szczęście dostaliśmy się do najlepszej pani kardiolog w Szczecinie,która zdiagnozowała Kaję w lutym tego roku,wzięła ją pod swoją opiekę i tak jeździmy co 3 m-ce na ekg i ukg!wada na całe szczęscie okazała sie niesinicza i najlżejsza z mozliwych wiec jesteśmy spokojniejsi!Kajulka ma 50%szans,ze ta dziurka w jej serduszku samoistnie się zarosnie!oby tylko sie nie powiekszała wraz z jej wzrostem!tak wiec najkrócej mówiąc mam w domu całkiem zdrowa dziewczynkę z dziurka w serduszku,która broi za 3;-)!i nadaje jak radio ZET 24h/dobę:tak::tak::tak:!

reklama
Witam

No dziś pogoda trochę lepsza- nie wieje już tak ale nieziemsko zimno!!!!!:szok:

Atfk być może pisałaś- jeśli tak to pewnie wyleciało nam z głowy:zawstydzona/y: Czyli twoja córeczka ma pewnie to samo co mój Kuba- dziurka w serduszku tzw ubytek. U nas zmniejszył się z 1cm do 3mm:tak: i teraz jeździmy do kontroli raz na 2-3 lata i tak jak piszesz- mój Kuba też jest żywioł niesamowity i wcale nie widać, że coś ma z serduszkiem:tak:

Uciekam szykować jakiś obiad i lecę potem na zajęcia

Do góry