reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

reklama
Witam...
Pogoda się popsuła nie.....:-(zimno okropnie.....oj idzie ta okropna jesień:eek:

My dzis po szkole pojechałyśmy w odwiedziny do przedszkola Wiki....pogadałam sobie trochę z panią....popatrzyłam na śpiące na leżaczkach maluchy ( bo panie oddały zerówkę a dostały 1 grupę)

Ma być spotkanie 30 listopada....spotkanie ze spaniem!!!!!:szok::-D No zostają na noc w przedszkolu!

Pytała któras o ślubowanie 1 kas u nas Wiki ma 23 pazdziernika....no i juz składka 30 zł:sorry:

małaulka i jak rowerek dotarł? Opłacało się z Polski tam nic fajnego nie ma?
No i jak weszłas na zmknięty watek? szczerze powiem ze rzadko zgladam bo zycie kwitnie tu;-) chcesz link?
Moją Wiki odbieram sama .....piechota by miała ze 20 min autem ze 4 ....no ale moja mói zeby ja tez nie zaprowadzać ze trafi...i zatrzymuje sie pod szkoła i ona sama idzie.....i nie musze z pasów wypinac młodej i zapinac do fotelika ponownie....czyli luzik mam:)
Co do ząbków to moja Wiktoria ma juz kilka plomb.....oj z tymi dentystami.....mi powiedziała moja ze trzeba leczyc by nie dopuścić by się dalej psuły bo niektóre musza jeszze pare lat pobyć by stałe za szybko nie wyszły a co za tym idzie nie były krzywe nie na swoich miejscach ;-)

Doris no i jak kuzynka na długo zawitała?Doris oj oby ten czas do jego powrotu zleciał szybko bo się wykonczę....:sorry:

Doris Małaulka no mój ma 5 tatuazy.....i to nie małych zreszta o tym juz pisałam :-D Małaulka pokaż swój urodzinowy prezencik!!!!
Powiem Wam ze chyba juz to az tak w Polsce nie razi.....jak byłam nad jeziorkiem to więszkość młodych facetów cos takiego posiada......no i coraz wiecej pań:szok:;-) Dla mnie jest to fajne o ile zrobione profesjonalnie i nie w rażącym nadmiarze.....zreszta to kazdego prywatna sprawa .....zreszta juz nie raz się przekonałam ze nie warto ludzi po wygladzie oceniać bo to bardzo mylace....
Pamiętam jak mojego męza poznałam.....no i mnie mój kolega ( mozna powiedziec po latach przyjaciel) odprowadzała na randkę.....2 chyba....spotkaliśmy się przelotem a ze szedl w tym samym kierunku stwierdził ze musi poznać A......no i pierwsze wrażenie masakra.....tatuaże....oko podbite ( bo grał w kosza i dostał piłka) łysy.....no i po latach na nie jednej imprezie wspominamy ze smiechem jak bardzo mi J. mojego męza potem odradzał i jak bardzo sie pomylił :-D:-D:-D

ATFk ja w tym roku Wiki robie tez ur w domu......choc ostatnio miała na sali zabw :sorry: Super ze prezent kupiony :tak:
Moja córa nie lepsza.....pyskówki ma ostatnio takie ze szok...tez takie teksty jak mówie ze cos zle......to tak.....ble ble ble........to ja na konic nic mnie to nie interesuje jak znaczek dostanie ( pracuj więcej) a ona powiedziała powiem Pani ze przez Ciebie bo się mna nie interesujesz!!!!! No alebo cos się do babci oatatnio odezwała......cos tam mama jej powiedziała a ona a Ty w moim wieku taka mądra od razu była?????:szok: jak mama stwierdziła ze kiedyś była duzo grzeczniejsza i pokorniesza to stwierdziła ze to dawne dzieje :szok:
Nie wiem juz czasem jak z nia gadać.....czasem super laska i normalnie gadamy a czasem takie rzeczy gada ze się zastanawiam czy to moja córka :-(

As jak psinka? a sąsiad się do Twojego psa nie czepił ze bez kagańca i smyczy?

AS ważan jest własnie wiedza!!!!! Ja się ja ma to trzeba zachowac zimna krew i jakos pójdzie.......gorzej jak się nie wie co robic a jak do tego panika dojdzie to porazka:sorry: Dlatego gratuluje wiedzy i zachowania zimnej krwi!!!!!!Spisałaś się na medal!!!!!!
I jak tesc teraz?
To z pogotwoia nie mieli żadnej teorii od czego się to mogło stać?:szok:
Sąsiad się czepił ,bo nie miał prawa.
Jego pies latał luzem bez obroży nawet nie mówiąc o reszcie....do tego pies był pod opieką 14 latka :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.który kompletnie nie wiedział co zrobić,bo pies nawet obroży nie ma.:no::no:

Nil jest psem dogoterapeutycznym i w każdej chwili może być na treningu lub w pracy.Z takimi psami przepisy obchodzą się nieco łagodniej.Mnie policjant nawet nie zapytał o smycz czy cokolwiek innego.:-p

Witam z wieczorka.
AU nas dzis pogoda była nieco,lepsza bo bez deszczu.Ale wiało że moło głowy nie urwało.
My siedzimy i tak w domu bo Maciuś dalej chory,w czwartek miał postawione bańki,i powiem Wam że po nich to widać poprawę.Bo po lekach niestety jej nie było:-(
A ja zostałam słomianą wdową na całe dwa dni.Mój mężuś pojechał do Dani z ,żeby przyprowadzić bratu samochód.Bo duńska skarbówka robi naloty na auta nie mające duńskich blach.I jeśli wyjdzie na jaw że pracuję dłużej niż 3 miesiące tam,i jeździ autem na polskich numerach to mają takie prawo skonfiskować jego auto.Można je przerejestrować tylko że kosztowałoby go to tyle ile zapłacił za samochód w Polsce czyli ponad 20tyś.+ nałożyliby na niego karę i odsetki.Więc wziął ze sobą najmłodszego brata i pojechali .
Moje łobuziaki już śpią,popadali po szaleństwach z tatusiem i kąpieli.
Idę obejrzeć coś w tv.posiedzę trochę i ide w kimonko.
Spokojnej nocki życzę.

witam kobietki w poniedziałkowy ranek!!!
u nas dziś świątecznie bo NASTAŁ DZIEŃ URODZINEK FILONKA NASZEGO:-D:-D:-D:-):-):-):tak::tak::tak:!!!
pokój wczoraj wieczorem ustroiłam jak juz spali...i rano bł zachwyt nieziemski!!!ehhh moje łobuziaczki kochane!!!prezent dostał prze 7 rano jak tylko wstał i jest po prostu wniebowzięty...nie wiem jak on w tej szkole wysiedzi teraz hihihihi:-)!
o 17 torcik i goscie.
pozdrawiam goraco po weekendzie !jutro sie odezwę!

Filip- najserdeczniejsze życzenia w dniu Twoich urodzinek
dużo uśmiechu i samych tylko słonecznych dni!!!!

Witam się i ja to mój ostatni samotny wieczór:tak::tak: jutro już odbieram męża, jej nie było go niecałe trzy tygodnie a mnie się wydaje jakbym go trzy miesiące nie widziała....

A u nas wszystko ok, katarki przeszły.... Lenka zaczyna chodzić już za jedną rączkę:tak::tak::tak:
No w końcu dziś przyszedł rowerek:tak: tylko na złożenie musi poczekać do jutra bo tam jest tyle elementów i śrubek, że jak zaczęłyśmy składać wszystkie trzy to była tylko kupa śmiechu, Lena cały czas coś zabierała a to śrubokręt a to pedał do rowerka aż w końcu włożyłam do pudła i jutro M zatrudnię do tego:-D
Ale jest śliczny:tak::tak:

Asiulka zdrówka dla Maciusia, dzielny chłopak, że dał sobie postawić bańki bo ja stara jestem ale bym się bała:no:
Aftk- czekamy na relacje po przyjęciu;-)

dziękujemy kochane za życzonka!!!:-D:-D:-D
urodzinki się jak najbardziej udały!Filipek zachwycony...i jak to stwierdził"to jego najlepszy dzień" hiihhi
sprzątania w pokoju dzieciaczków to mam chyba na tydzień:szok::-D:-D:-D:szok: ale najważniejsze ze syneczek uradowany na maxa!!
wczoraj byłam u fryzjera:szok::szok::szok: baba upartą jest i tyle!!moja fryzjerka ma nadal remont..,a ze w piątek wyjeżdżam na weekend do moich kochanych siostrzyczek:tak::tak::tak::tak: to znalazłam inna fryzjerkę i jestem zachwycona tym jak ta młoda osóbka pociachała moje bardzo grzeczne włosy;-)!!jak tylko uda mi sie wcisnąć :rofl2: foto do kompa to Wam pokażę!
no kobietki pokombinowałam i prosze ;

Ostatnia edycja:
Aftk- super, że urodzinki udane i co najważniejsze solenizant zadowolony:tak:

A u nas cały dzień leje i leje:no:

Baby gdzieście są????????

reklama
Byliśmy u lekarza,na kontroli Maciek ma dalej tą tchawicę zainfekowaną.
Dostał nowe leki i ma zostać do końca tygodnia w domu.
Kuźwa ile on będzie miał zaległości.:wściekła/y::wściekła/y:
A już się cieszył że jutro pójdzie do szkoły.
A nam przyszedł dziś z allegro kombinezon na zimę dla Emilka,super jest jestem bardzo zadowolona że go kupiłam.
Tylko ja zapłaciłam 135:wściekła/y:,kurde że wtedy nie było promocji,a teraz są nawet po 85zł.:eek:
To taki sam jak ten.
Tchibo - TCM

Ostatnia edycja:
Do góry