reklama
asiulka271
Mama Maciusia i Emilka
Małaulka-zapiszę sobie wszystko ,tylko troszkę później bo mi Emil dziś buszuje jak szalony>
Sąsiad się czepił ,bo nie miał prawa.Witam...
Pogoda się popsuła nie.....:-(zimno okropnie.....oj idzie ta okropna jesień
My dzis po szkole pojechałyśmy w odwiedziny do przedszkola Wiki....pogadałam sobie trochę z panią....popatrzyłam na śpiące na leżaczkach maluchy ( bo panie oddały zerówkę a dostały 1 grupę)
Ma być spotkanie 30 listopada....spotkanie ze spaniem!!!!! No zostają na noc w przedszkolu!
Pytała któras o ślubowanie 1 kas u nas Wiki ma 23 pazdziernika....no i juz składka 30 zł
małaulka i jak rowerek dotarł? Opłacało się z Polski tam nic fajnego nie ma?
No i jak weszłas na zmknięty watek? szczerze powiem ze rzadko zgladam bo zycie kwitnie tu;-) chcesz link?
Moją Wiki odbieram sama .....piechota by miała ze 20 min autem ze 4 ....no ale moja mói zeby ja tez nie zaprowadzać ze trafi...i zatrzymuje sie pod szkoła i ona sama idzie.....i nie musze z pasów wypinac młodej i zapinac do fotelika ponownie....czyli luzik mam
Co do ząbków to moja Wiktoria ma juz kilka plomb.....oj z tymi dentystami.....mi powiedziała moja ze trzeba leczyc by nie dopuścić by się dalej psuły bo niektóre musza jeszze pare lat pobyć by stałe za szybko nie wyszły a co za tym idzie nie były krzywe nie na swoich miejscach ;-)
Doris no i jak kuzynka na długo zawitała?Doris oj oby ten czas do jego powrotu zleciał szybko bo się wykonczę....
Doris Małaulka no mój ma 5 tatuazy.....i to nie małych zreszta o tym juz pisałam Małaulka pokaż swój urodzinowy prezencik!!!!
Powiem Wam ze chyba juz to az tak w Polsce nie razi.....jak byłam nad jeziorkiem to więszkość młodych facetów cos takiego posiada......no i coraz wiecej pań;-) Dla mnie jest to fajne o ile zrobione profesjonalnie i nie w rażącym nadmiarze.....zreszta to kazdego prywatna sprawa .....zreszta juz nie raz się przekonałam ze nie warto ludzi po wygladzie oceniać bo to bardzo mylace....
Pamiętam jak mojego męza poznałam.....no i mnie mój kolega ( mozna powiedziec po latach przyjaciel) odprowadzała na randkę.....2 chyba....spotkaliśmy się przelotem a ze szedl w tym samym kierunku stwierdził ze musi poznać A......no i pierwsze wrażenie masakra.....tatuaże....oko podbite ( bo grał w kosza i dostał piłka) łysy.....no i po latach na nie jednej imprezie wspominamy ze smiechem jak bardzo mi J. mojego męza potem odradzał i jak bardzo sie pomylił
ATFk ja w tym roku Wiki robie tez ur w domu......choc ostatnio miała na sali zabw Super ze prezent kupiony
Moja córa nie lepsza.....pyskówki ma ostatnio takie ze szok...tez takie teksty jak mówie ze cos zle......to tak.....ble ble ble........to ja na konic nic mnie to nie interesuje jak znaczek dostanie ( pracuj więcej) a ona powiedziała powiem Pani ze przez Ciebie bo się mna nie interesujesz!!!!! No alebo cos się do babci oatatnio odezwała......cos tam mama jej powiedziała a ona a Ty w moim wieku taka mądra od razu była????? jak mama stwierdziła ze kiedyś była duzo grzeczniejsza i pokorniesza to stwierdziła ze to dawne dzieje
Nie wiem juz czasem jak z nia gadać.....czasem super laska i normalnie gadamy a czasem takie rzeczy gada ze się zastanawiam czy to moja córka :-(
As jak psinka? a sąsiad się do Twojego psa nie czepił ze bez kagańca i smyczy?
AS ważan jest własnie wiedza!!!!! Ja się ja ma to trzeba zachowac zimna krew i jakos pójdzie.......gorzej jak się nie wie co robic a jak do tego panika dojdzie to porazka Dlatego gratuluje wiedzy i zachowania zimnej krwi!!!!!!Spisałaś się na medal!!!!!!
I jak tesc teraz?
To z pogotwoia nie mieli żadnej teorii od czego się to mogło stać?
Jego pies latał luzem bez obroży nawet nie mówiąc o reszcie....do tego pies był pod opieką 14 latka .który kompletnie nie wiedział co zrobić,bo pies nawet obroży nie ma.
Nil jest psem dogoterapeutycznym i w każdej chwili może być na treningu lub w pracy.Z takimi psami przepisy obchodzą się nieco łagodniej.Mnie policjant nawet nie zapytał o smycz czy cokolwiek innego.
asiulka271
Mama Maciusia i Emilka
Witam z wieczorka.
AU nas dzis pogoda była nieco,lepsza bo bez deszczu.Ale wiało że moło głowy nie urwało.
My siedzimy i tak w domu bo Maciuś dalej chory,w czwartek miał postawione bańki,i powiem Wam że po nich to widać poprawę.Bo po lekach niestety jej nie było:-(
A ja zostałam słomianą wdową na całe dwa dni.Mój mężuś pojechał do Dani z ,żeby przyprowadzić bratu samochód.Bo duńska skarbówka robi naloty na auta nie mające duńskich blach.I jeśli wyjdzie na jaw że pracuję dłużej niż 3 miesiące tam,i jeździ autem na polskich numerach to mają takie prawo skonfiskować jego auto.Można je przerejestrować tylko że kosztowałoby go to tyle ile zapłacił za samochód w Polsce czyli ponad 20tyś.+ nałożyliby na niego karę i odsetki.Więc wziął ze sobą najmłodszego brata i pojechali .
Moje łobuziaki już śpią,popadali po szaleństwach z tatusiem i kąpieli.
Idę obejrzeć coś w tv.posiedzę trochę i ide w kimonko.
Spokojnej nocki życzę.
AU nas dzis pogoda była nieco,lepsza bo bez deszczu.Ale wiało że moło głowy nie urwało.
My siedzimy i tak w domu bo Maciuś dalej chory,w czwartek miał postawione bańki,i powiem Wam że po nich to widać poprawę.Bo po lekach niestety jej nie było:-(
A ja zostałam słomianą wdową na całe dwa dni.Mój mężuś pojechał do Dani z ,żeby przyprowadzić bratu samochód.Bo duńska skarbówka robi naloty na auta nie mające duńskich blach.I jeśli wyjdzie na jaw że pracuję dłużej niż 3 miesiące tam,i jeździ autem na polskich numerach to mają takie prawo skonfiskować jego auto.Można je przerejestrować tylko że kosztowałoby go to tyle ile zapłacił za samochód w Polsce czyli ponad 20tyś.+ nałożyliby na niego karę i odsetki.Więc wziął ze sobą najmłodszego brata i pojechali .
Moje łobuziaki już śpią,popadali po szaleństwach z tatusiem i kąpieli.
Idę obejrzeć coś w tv.posiedzę trochę i ide w kimonko.
Spokojnej nocki życzę.
witam kobietki w poniedziałkowy ranek!!!
u nas dziś świątecznie bo NASTAŁ DZIEŃ URODZINEK FILONKA NASZEGO:-):-):-)!!!
pokój wczoraj wieczorem ustroiłam jak juz spali...i rano bł zachwyt nieziemski!!!ehhh moje łobuziaczki kochane!!!prezent dostał prze 7 rano jak tylko wstał i jest po prostu wniebowzięty...nie wiem jak on w tej szkole wysiedzi teraz hihihihi:-)!
o 17 torcik i goscie.
pozdrawiam goraco po weekendzie !jutro sie odezwę!
u nas dziś świątecznie bo NASTAŁ DZIEŃ URODZINEK FILONKA NASZEGO:-):-):-)!!!
pokój wczoraj wieczorem ustroiłam jak juz spali...i rano bł zachwyt nieziemski!!!ehhh moje łobuziaczki kochane!!!prezent dostał prze 7 rano jak tylko wstał i jest po prostu wniebowzięty...nie wiem jak on w tej szkole wysiedzi teraz hihihihi:-)!
o 17 torcik i goscie.
pozdrawiam goraco po weekendzie !jutro sie odezwę!
asiulka271
Mama Maciusia i Emilka
malaulka
Podwójna mamusia
Filip- najserdeczniejsze życzenia w dniu Twoich urodzinek
dużo uśmiechu i samych tylko słonecznych dni!!!!
Witam się i ja to mój ostatni samotny wieczór jutro już odbieram męża, jej nie było go niecałe trzy tygodnie a mnie się wydaje jakbym go trzy miesiące nie widziała....
A u nas wszystko ok, katarki przeszły.... Lenka zaczyna chodzić już za jedną rączkę
No w końcu dziś przyszedł rowerek tylko na złożenie musi poczekać do jutra bo tam jest tyle elementów i śrubek, że jak zaczęłyśmy składać wszystkie trzy to była tylko kupa śmiechu, Lena cały czas coś zabierała a to śrubokręt a to pedał do rowerka aż w końcu włożyłam do pudła i jutro M zatrudnię do tego
Ale jest śliczny
Asiulka zdrówka dla Maciusia, dzielny chłopak, że dał sobie postawić bańki bo ja stara jestem ale bym się bała
Aftk- czekamy na relacje po przyjęciu;-)
dużo uśmiechu i samych tylko słonecznych dni!!!!
Witam się i ja to mój ostatni samotny wieczór jutro już odbieram męża, jej nie było go niecałe trzy tygodnie a mnie się wydaje jakbym go trzy miesiące nie widziała....
A u nas wszystko ok, katarki przeszły.... Lenka zaczyna chodzić już za jedną rączkę
No w końcu dziś przyszedł rowerek tylko na złożenie musi poczekać do jutra bo tam jest tyle elementów i śrubek, że jak zaczęłyśmy składać wszystkie trzy to była tylko kupa śmiechu, Lena cały czas coś zabierała a to śrubokręt a to pedał do rowerka aż w końcu włożyłam do pudła i jutro M zatrudnię do tego
Ale jest śliczny
Asiulka zdrówka dla Maciusia, dzielny chłopak, że dał sobie postawić bańki bo ja stara jestem ale bym się bała
Aftk- czekamy na relacje po przyjęciu;-)
dziękujemy kochane za życzonka!!!
urodzinki się jak najbardziej udały!Filipek zachwycony...i jak to stwierdził"to jego najlepszy dzień" hiihhi
sprzątania w pokoju dzieciaczków to mam chyba na tydzień ale najważniejsze ze syneczek uradowany na maxa!!
wczoraj byłam u fryzjera baba upartą jest i tyle!!moja fryzjerka ma nadal remont..,a ze w piątek wyjeżdżam na weekend do moich kochanych siostrzyczek to znalazłam inna fryzjerkę i jestem zachwycona tym jak ta młoda osóbka pociachała moje bardzo grzeczne włosy;-)!!jak tylko uda mi sie wcisnąć foto do kompa to Wam pokażę!
no kobietki pokombinowałam i prosze ;
urodzinki się jak najbardziej udały!Filipek zachwycony...i jak to stwierdził"to jego najlepszy dzień" hiihhi
sprzątania w pokoju dzieciaczków to mam chyba na tydzień ale najważniejsze ze syneczek uradowany na maxa!!
wczoraj byłam u fryzjera baba upartą jest i tyle!!moja fryzjerka ma nadal remont..,a ze w piątek wyjeżdżam na weekend do moich kochanych siostrzyczek to znalazłam inna fryzjerkę i jestem zachwycona tym jak ta młoda osóbka pociachała moje bardzo grzeczne włosy;-)!!jak tylko uda mi sie wcisnąć foto do kompa to Wam pokażę!
no kobietki pokombinowałam i prosze ;
Ostatnia edycja:
reklama
asiulka271
Mama Maciusia i Emilka
Byliśmy u lekarza,na kontroli Maciek ma dalej tą tchawicę zainfekowaną.
Dostał nowe leki i ma zostać do końca tygodnia w domu.
Kuźwa ile on będzie miał zaległości.
A już się cieszył że jutro pójdzie do szkoły.
A nam przyszedł dziś z allegro kombinezon na zimę dla Emilka,super jest jestem bardzo zadowolona że go kupiłam.
Tylko ja zapłaciłam 135,kurde że wtedy nie było promocji,a teraz są nawet po 85zł.
To taki sam jak ten.
Tchibo - TCM
Dostał nowe leki i ma zostać do końca tygodnia w domu.
Kuźwa ile on będzie miał zaległości.
A już się cieszył że jutro pójdzie do szkoły.
A nam przyszedł dziś z allegro kombinezon na zimę dla Emilka,super jest jestem bardzo zadowolona że go kupiłam.
Tylko ja zapłaciłam 135,kurde że wtedy nie było promocji,a teraz są nawet po 85zł.
To taki sam jak ten.
Tchibo - TCM
Ostatnia edycja: