reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

no to faktycznie!!
to były drgawki gorączkowe?czy Twój teść na coś choruje??
bo wspominałaś o lekach które mu dałaś,potem o bólach brzuch i gorączce!
kurcze pewnie stracha miałaś niezłego!!:sorry:

reklama
As jesteś dzielna, ja bym chyba spanikowała w takiej sytuacji:no:

Witam się w piątek u nas dziś pewnego rodzaju święto Karolina w domu bo jest referendum w sprawie traktatu lisbońskiego noi szkoły pozamykane..
Dziewczynki się bawią razem.
Wczoraj byłyśmy na wizycie u dentysty bardzo fajna pani, dała małej lekarstwo bo zrobiło jej się na dziąśle zgrubienie nad zepsutym ząbkiem, ta stwierdziła że tam się zrobiła infekcja z ropą więc najpierw trzeba to wyleczyć a potem za 3 tygodnie mamy przyjść i będziemy plombować tego ząbka:tak:
A jednak da się leczyć mleczne ząbki tylko to zależy od lekarza:tak::tak:

As jesteś dzielna, ja bym chyba spanikowała w takiej sytuacji:no:

Witam się w piątek u nas dziś pewnego rodzaju święto Karolina w domu bo jest referendum w sprawie traktatu lisbońskiego noi szkoły pozamykane..
Dziewczynki się bawią razem.
Wczoraj byłyśmy na wizycie u dentysty bardzo fajna pani, dała małej lekarstwo bo zrobiło jej się na dziąśle zgrubienie nad zepsutym ząbkiem, ta stwierdziła że tam się zrobiła infekcja z ropą więc najpierw trzeba to wyleczyć a potem za 3 tygodnie mamy przyjść i będziemy plombować tego ząbka:tak:
A jednak da się leczyć mleczne ząbki tylko to zależy od lekarza:tak::tak:
ja poszłam kiedyś z(jak miał chyba z 5latek) Filipkiem do dentysty bo jego ząbki tez pozostawiają wiele do życzenia,a on właśnie stwierdził,że mleczaków sie nie leczy,że w razie bólu mu pomoże no i dałam obie sopkój właśnie do tego "bólu:szok:".znalazłam innego dentystę który po zrobieniu mu zabka zapytał mnie czemu wcześniej się nie wziełam za leczenie tych mleczaków,bo większość mozna było uratować:crazy::crazy::crazy: no i kopara mi opadła!!teraz chodzimy co miesiac do tegoż właśnie dentysty-leczy mu zabki,Fifi jest zadowolony,z usmiechem siada na fotel-ma do nieog pełne zaufanie!wiec i ja jestem spokojniejsza!brrr sama nie nawidzę chodzić do dentysty ,po prostu sie boje ehhh a u tego co chodzę z Fifim niedawno była Kajulka i też ma zaplombowanego jednego mleczaka i jest z tego bardzo dumna:tak::tak:bo ma rózowa plombę :-D!!
powolutku bedę się szykowała bo do szkółki jadę dzisiaj!odezwę sie w poniedziałek najpewniej!chociaż Filipek w poniedziałek ma urodziny wiec moze być róznie!!
pozdrawiam cieplutko i miłego weekendu życzę!!

no to faktycznie!!
to były drgawki gorączkowe?czy Twój teść na coś choruje??
bo wspominałaś o lekach które mu dałaś,potem o bólach brzuch i gorączce!
kurcze pewnie stracha miałaś niezłego!!:sorry:
kochana była bardzo duże drgawki gorączkowe z brakiem świadomości.
Teść nie był ponad 40 lat u lekarza.
Ja mu dawałam tylko na brzuch no-spę, ranigast,kreon,wyciąg z nagietka,miętę
tego typu leki ,bo się skarżył na niestrawność.
Ja jestem bardzo opanowana w takich sytuacjach i działam wtedy jak robot.
Schematycznie i po kolei:tak:;-):-):-).
tak ,żeby szybko pomóc i nie narobić szkody.
Przeanalizowałam to sobie na zimno i już wiem co jest dla taty.
Jak na razie moja teoria się sprawdza.
Zobaczymy,co czas pokaże.:sorry::sorry:

Witam...
Pogoda się popsuła nie.....:-(zimno okropnie.....oj idzie ta okropna jesień:eek:

My dzis po szkole pojechałyśmy w odwiedziny do przedszkola Wiki....pogadałam sobie trochę z panią....popatrzyłam na śpiące na leżaczkach maluchy ( bo panie oddały zerówkę a dostały 1 grupę)

Ma być spotkanie 30 listopada....spotkanie ze spaniem!!!!!:szok::-D No zostają na noc w przedszkolu!

Pytała któras o ślubowanie 1 kas u nas Wiki ma 23 pazdziernika....no i juz składka 30 zł:sorry:

małaulka i jak rowerek dotarł? Opłacało się z Polski tam nic fajnego nie ma?
No i jak weszłas na zmknięty watek? szczerze powiem ze rzadko zgladam bo zycie kwitnie tu;-) chcesz link?
Moją Wiki odbieram sama .....piechota by miała ze 20 min autem ze 4 ....no ale moja mói zeby ja tez nie zaprowadzać ze trafi...i zatrzymuje sie pod szkoła i ona sama idzie.....i nie musze z pasów wypinac młodej i zapinac do fotelika ponownie....czyli luzik mam:)
Co do ząbków to moja Wiktoria ma juz kilka plomb.....oj z tymi dentystami.....mi powiedziała moja ze trzeba leczyc by nie dopuścić by się dalej psuły bo niektóre musza jeszze pare lat pobyć by stałe za szybko nie wyszły a co za tym idzie nie były krzywe nie na swoich miejscach ;-)

Doris no i jak kuzynka na długo zawitała?Doris oj oby ten czas do jego powrotu zleciał szybko bo się wykonczę....:sorry:

Doris Małaulka no mój ma 5 tatuazy.....i to nie małych zreszta o tym juz pisałam :-D Małaulka pokaż swój urodzinowy prezencik!!!!
Powiem Wam ze chyba juz to az tak w Polsce nie razi.....jak byłam nad jeziorkiem to więszkość młodych facetów cos takiego posiada......no i coraz wiecej pań:szok:;-) Dla mnie jest to fajne o ile zrobione profesjonalnie i nie w rażącym nadmiarze.....zreszta to kazdego prywatna sprawa .....zreszta juz nie raz się przekonałam ze nie warto ludzi po wygladzie oceniać bo to bardzo mylace....
Pamiętam jak mojego męza poznałam.....no i mnie mój kolega ( mozna powiedziec po latach przyjaciel) odprowadzała na randkę.....2 chyba....spotkaliśmy się przelotem a ze szedl w tym samym kierunku stwierdził ze musi poznać A......no i pierwsze wrażenie masakra.....tatuaże....oko podbite ( bo grał w kosza i dostał piłka) łysy.....no i po latach na nie jednej imprezie wspominamy ze smiechem jak bardzo mi J. mojego męza potem odradzał i jak bardzo sie pomylił :-D:-D:-D

ATFk ja w tym roku Wiki robie tez ur w domu......choc ostatnio miała na sali zabw :sorry: Super ze prezent kupiony :tak:
Moja córa nie lepsza.....pyskówki ma ostatnio takie ze szok...tez takie teksty jak mówie ze cos zle......to tak.....ble ble ble........to ja na konic nic mnie to nie interesuje jak znaczek dostanie ( pracuj więcej) a ona powiedziała powiem Pani ze przez Ciebie bo się mna nie interesujesz!!!!! No alebo cos się do babci oatatnio odezwała......cos tam mama jej powiedziała a ona a Ty w moim wieku taka mądra od razu była?????:szok: jak mama stwierdziła ze kiedyś była duzo grzeczniejsza i pokorniesza to stwierdziła ze to dawne dzieje :szok:
Nie wiem juz czasem jak z nia gadać.....czasem super laska i normalnie gadamy a czasem takie rzeczy gada ze się zastanawiam czy to moja córka :-(

As jak psinka? a sąsiad się do Twojego psa nie czepił ze bez kagańca i smyczy?

AS ważan jest własnie wiedza!!!!! Ja się ja ma to trzeba zachowac zimna krew i jakos pójdzie.......gorzej jak się nie wie co robic a jak do tego panika dojdzie to porazka:sorry: Dlatego gratuluje wiedzy i zachowania zimnej krwi!!!!!!Spisałaś się na medal!!!!!!
I jak tesc teraz?
To z pogotwoia nie mieli żadnej teorii od czego się to mogło stać?:szok:

Ostatnia edycja:
Paula wciąż czekam na rowerek bo szkoda mi było zapłacić 40 złotych więcej i mieć priorytet tylko kazałam wysłać paczką ekonomiczną a taka idzie drogą morską i dużo dłużej:baffled::baffled:
Tu nie ma dużego wyboru a jak już jest coś fajnego to mi z przesyłką razem z Polski połowę taniej wyszło, mamy jeszcze 10 dni do urodzin - napewno przyjdzie na czas:tak:
Tak proszę wyślij mi link to fotki wstawię napewno;-)

Dobrze, że nie posłuchałaś przyjaciela wtedy:tak::-D bo pozory bardzo często mylą;-)

A my dziś w domu bo taka dziwna pogoda i boję się że jak pójdziemy dalej to nas deszcz złapie, chyba tylko w ogrodzie się pobawimy.... żeby to moje dziecko już samo biegało to by nie było problemu a tak to na rękch zle na trawie zle noi bądz tu mądry:eek:

Dziewczyny ja na moment...

Większość wkleja takie tam łańcuszki na naszej klasie typu : " J3273M-D38113M <-- Wklej cala ta wiadomosc, razem z tym kodem na sledzika, a on zniknie NATYCHMIAST! Potwierdzone przez administratora portalu Nasza-Klasa.pl J3273M-D38113M <-- Wklej cala ta wiadomosc, razem z tym kodem na sledzika, a on zniknie "

Czy wy czytacie dokładnie co tam jest napisane? Chyba nie...
Z ciągu cyfr i literek , który robi niby za jakiś kod wyłania sie napis : JESTEM DEBILEM ... Ktoś ma niezły ubaw z naiwnych, wklejających, kopiujących osób...

Sorki, musiałam to napisać...

Wyczytałam to tak samo jak ty,i już do swoich znajomych też wysłałam podobną wiadomość co ty tutaj.
Nie wklejam tego g>>>na bo i tak to to nie zniknie i tak ,a inny się śmieją właśnie z tych debili,co kopiują i wklejają
Dla mnie ten cały śledzik to jest porażka na nk,i ostatnio zastanawiam się nad usunięciem z tamtąd profilu.

Melduje sie

zręką jest już lepiej w piątek było zebranie w szkole związku ze ślubowaniem mamy 12 pazdziernika składka po 30 zł pani ma problem bo dzieci niechcą śpiewać piosenek na slubowaniu :-):-):-)jakaś ta klasa nie rośpiewana.....

PAULA pytałaś czy długo czekam na wizyte u ortodąty ja tam chodze co 6 tygodni bo werka ma aparat i co wizyte ma podkręcaną jakąś śrubketeraz mam 27 pażdziernika bo tąco miałam to przegapiłam:tak::tak::tak:..co do dentysty to sie nie wypowiadam Błażej to ostatnio wycioł taki numer pisałam na wątku i stwierdził że nie pojdzie do dentysty bo dziadziuś niechodzi to on też ubić gada to mało

AS spisałaś sie na piątke

reklama
Do góry