reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

No cieszę się, że chociaż ktoś za mną zatęsknił;-):tak::-D

Uff u mnie nareszcie chwila spokoju! Mati śpi, Kuba zamknął się w swoim pokoju ze swoimi sprawami;-) a małżonek zaprosił sobie dwóch kolegów i teraz siedzą przy piwie i podniecają się na meczu Polska- Czechy, chociaż znając naszą drużynę to chyba nie ma się czym podniecać!

A gdzie wy się wszystkie podziewacie???

reklama
Hej:tak:

Asik witaj, witaj:tak::tak:
Doris mała jest zachwycona rowerkiem a zdjęcia wkleję może jutro wieczorkiem po imprezce a wczoraj wkleiłam kilka naszych zdjęć na zdjęciowym:tak:
Asiulka no zdrowiejcie zdrowiejcie!!

No a od nas już goście mego M właśnie pojechali, a mój teraz wesolutki:-D:-D:-D, ciekawe jak jutro będzie się czuł:cool2:

A jutro po południu mała imprezka, tort już w lodówce, balony czekają goście umówieni, a ja przeżywam dziś jak to było rok temu.........

Ło matko małaulka toż to jutro wieelki dzień!!!! Trzymam kciuki aby wszystko się udało! A rok temu już walczyłaś na porodówce???:tak: No goście mojego małżona też sobie poszli i mój też strasznie wesoły;-) a jutro sam sobie herbatki będzie parzył:-D:-D:-D
Ja również wkleiłam kilka fotek troszkę przeterminowanych ;-) ale są!
Ulka fajne są te twoje dziewczyny:tak::tak::tak:

Laski no w końcu nam wątek ożył ,no bo ostatnio to jakoś sama na placu boju byłam.:-):-):-)
Maciuś już dobrze ,w poniedziałek idzie do szkoły,walczymy z zaległościami szkolnymi,już nam zostało parę zadań w książkach do ćwiczeń.
Emil,na całe szczęście nie zaraził się od brata.
Za to ja padam na pysk.Z nosa mi się leje,łeb mi pęka,i normalnie czas się chyba zabierać:-D:-D:-p
Asik,to u nas pani też uczulała nas rodziców na zebraniu żeby pogadać z dziećmi na temat tych przerw między lekcjami,bo już było kilka nieprzyjemnych sytuacji.
pani stwierdziła że jak wychodzą na przerwę to dostają małpiego rozumu.i cuda się dzieją.

No właśnie zauważyłam, że coś niemrawo wam szło to pisanie;-):-D Ja pewnie w tygodniu też zbyt wiele czasu mieć nie będę ale tak się za wami stęskniłam, że narazie małżon siłą mnie musi z bb wyrzucać:-D:-D:-D A propos- właśnie udał się na spoczynek z tak rozanielonym wyrazem twarzy... Oj będzie jutro nażekał na ból głowy, oj będzie:-D:-D:-D

U nas pani zauważyła, że Kubuś lubi się popychać z jednym z kolegów zwłaszcza i już kilka razy zwracała im uwagę bez skutku no więc w końcu jeden i drugi dostał uwagę:crazy: Cholipka nie może ten nasz pierworodny zrozumieć, ż,e kolegów się nie zdobywa przez bicie i popychanie, a co gorsza to samo robi w domu z bratem i pani stwierdziła, że jak dla niej to wygląda na typowy objaw zazdrości o młodsze rodzeństwo:szok::confused2:

O kurcze to rzeczywiście nie ciekawie.
u mnie to Emil jak Maciuś jest w szkole to łazi po domu i woła Maciu,Maciu.:-):-),i jak wraca to Emilek rzuca się na niego i zachwycony woła Maciuuuu esieś(Maciuś jesteś)
Maciuś opiekuje się nim,pomaga mu,nawet razem układają klocki lub puzzle.
Potrafią się razem bawić jak chcą,choć czasem też są wojny o byle co.

No widzisz to masz całkiem fajnie a u nas Mateusz jest wpatrzony w Kube jak w obrazek i tak samo reaguje jak Emilek na powrót Kuby ze szkoły, aż się trzęsie z radości a Kuba nawet na niego nie spojrzy, ucieka od niego, nogę mu podkłada itp, jest naprawdę wredny w stosunku do brata aż czasami jest mi żal patrzeć bo mały całym sobą się do Kuby garnie a ten go odtrąca:-( a już o wspólnych zabawach nie ma w ogóle mowy:no:

OOOO no to Kuba łobuziak mały .
U nas nie tak dawno Emil miał znowu faze że Maciek nie mógł się do niego zbliżyć na krok,a o jakim kolwiek dotykaniu już nie wspomnę.Dostawał szału jak zbliżał się Maciuś do niego.Nie wiem czym to było spowodowane,ważne że mu minęło.
Dziś np.Maciuś usnął pierwszy niż on,to poszedł do nich do pokoju wlazł na Maciusia łóżko i usiadł koło niego i głaskał go po włosach i całował w czoło,aż łezka mi się w oku zakręciła.A do tego mówił "mama ,Maciu mój",i tak miział go po głowie:-):-)
Asia masz konto na naszej-klasie??Jak tak to daj dane na pw

reklama
Dostałam, zaakceptowałam, dzięki:tak:

A teraz zmykam spać bo chyba przesadziłam z tym komputerem:zawstydzona/y: ale byłam już na takim głodzie, że hoho...;-):-D

No ale gdzie pozostałe dziewczyny?????:eek:

Dobrej nocy!!!:tak:

Do góry