reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

ja jak zwykle z rana zaglądam:tak:!wyszykowałam Filipka i teraz spijam herbatkę i podczytuję!!
dzisiaj po południu mam wizytę u dentysty,jutro po południu mam szkolenie bhp w szkole i jestem zmuszona jechać,a w piątek po południu wyruszamy do mojego rodzinnego miasta-do moich siostrzyczek i braci!ehhh co prawda tylko na weekend ale uradowana jestem jak dziecko!moi bliscy mieszkają w Bełchatowie,ja tu na pomorzu zachodnim...czyli dokładnie dzieli nas 437km:szok: wiec chyba zrozumiecie moja radosć!!:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

wróce w poniedziałek wieczoram!
co słychać?
u nas pogoda też brzydka brrrrr

reklama
Hej kobietki.
U nas pogoda się ładna zrobiła a my w domu :-:)-:)-(
I jeszcze żeby było mało Emilek robi się jakiś podejrzane,od rana ma dziś rumieńce jak nigdy,wydawało mi się że ma temperaturę,ale jak mu zmierzyłam to nie ma jednak.Kurcze modlę się teraz żeby jego nie rozebrało,bo kolejny tydzień w domu to ja zwariuje.
A mnie poszło na krtań i jestem niemowa.
Jak coś mówię do Emilka to cicho dość to wychodzi a ten gadek śmieje się w głos bo myśli że ja się z nim bawię:tak::-D:-D
Zapraszam na kawusię.

jestem!!i na kawusię się pisze!!!:tak::tak:
DUŻO zdrówka!!kurcze pogoda jest iście "infekcyjna" ehhh kurujcie się tam!!!i zdrowiejcie!
u nas w nocy tal lało,ze aż się obudziliśmy kurcze:szok::szok::szok: tak deszcz walił o parapet!
dzisiaj zresztą tez mży cały czas i jakoś ciemno za oknem!!!
ja żyje jutrzejszym dniem...marze o tym żeby był już piątek!
dzisiaj do szkółki jadę po południu,na obiadek zaplanowałam pizze:rofl2: wiec nie musze sie zbytnio w kuchni krzątać!!
pozdrówka

Hej hej:-):-)
U nas nadal jet kuzynka więc codziennie gdzieś jeżdzimy:tak:a to nad morze ,a to na jakis shopping:-D:-Do jeny ile ja kasy wydałam:szok:no ale jak kuzynka pojedzie t:szok:o biore się za oszczędzanie:-D
Trzeba zbierać na nastepne wakacje:sorry:

MAŁAULKA- i jak tam rowerek??pochwal się:tak:Córcia zdowolona???

AS-A jak tam Twoj piesek???po tej calej akcjii:szok:i jak ta sprawa stoi,z tym sasiadem??

AFTK-WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA FILIPKA:-)spóżnione ,ale szczere:tak::-)
Fajna niespodzianke rano mu zrobiliście:-)dobry pomysł:tak:

Mój Kuba miał juz dwa zęby robione w Polsce jak bylismy:-)
A pogode mamy cudną poprostu,codziennie inaczej:szok::szok:
W sobote wiało okropnie:shocked2::shocked2:w niedziele słonce świeciło,a w ponoedziałek lało,KUBA ze szkoły wyszedł i taki deszcz ch złapał ,zmókł okropnie a bieg l tylko do auta:szok::szok:
A dzisiaj znowu słonko świeci i jest fajnie:tak::tak:

Dobra uciekam bo Dawid znalazł sobie zabawe,rzuca sobie zabawki na głowę:szok::szok:

Kurcze laski,nie mogę się ruszać,rano jak wstałam to bolała mnie prawa strona pleców tzn.z nad łopatki do dołu.pomyślałam że źle spałam i zaraz przejdzie.Poszłam do łazienki,umyć głowę i chyba od tego schylania nad wanną nadwyrężyłam sobie cóś,bo nie mogę wytrzymać,ledwo doszłam z łazienki,z pomocą Maciusia.Teraz jak mnie ból przeszywa to normalnie nie mogę złapać oddechu.Piszę jedną ręką bo jak ruszam prawą to ten ból mnie właśnie przeszywa na wylot.Dobrze że Emiluś usnął,to nie będę musiała go brać na ręce bo nie dam rady,k.u.r.w.a mać,nawet z fotela od biurka wstać nie mogę.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
A jak mnie boli to nie mogę złapać oddechu.A tu jeszcze muszę iść do kuchni i zupkę dokończyć bo na gazie się gotuje,a ja wstać nie mogę:no:

witam.
ja tylko od siebie.
Nil zdrowieje,z sąsiadem na bakier.
Kuba daje czadu,Klaudia na wycieczce a ja biorę się za pracę z historii:-D:-D:-D:-D:-D

Hej Laski.
Ja już lepiej się czuje,Maciusiowi też już praktycznie przeszło.
Mam nadzieję że już go do poniedziałku puści całkowicie bo już dopytuje się kiedy będzie w końcu mógł iść do szkoły.
A ja znowu wynalazłam na ciuszku super kurteczkę dla Emila.Ona jest 2w1,można nosić albo samą bluzę ,lub kurteczkę,albo połączyć je obie i nosić razem żeby była cieplejsza.Super jest a Emilowi jest w niej bardzo ładnie.
Ja to kurcze ostatnio zawsze coś ładnego upoluje tym moim łobuziakom i to za parę groszy.
A ta kurteczka normalnie jest nowa,nawet żadnych śladów używania nie ma:biggrin2:;-)I kosztowała całe 7zł.:-)

Cześć laseczki kochane!!!!

Zgłaszam się po długiej nieobecności.

Odkupiliśmy używany komputer od znajomego i w końcu mogę do was zajrzeć.

Nie dam rady wszystkiego nadrobić bo trochę czasu mnie tu nie było a wy troszkę naprodukowałyście;-) chociaż widzę, że nieczęsto tu zaglądacie.

U nas wszystko w porządku. Mati rozrabia niesamowicie:-D Kuba zaprzyjaźnia się ze szkołą i kolegami i chyba nie było to zły pomysł z tym przeniesieniem do innej szkoły, bo ma fantastyczną panią i chociaż jakiś wielkich przyjaźni nie zawarł to nie jest tak źle jak było w poprzedniej szkole a pani bardzo stara się pomóc. Chociaż uwagę za popychanie kolegi na korytarzu już zdążył przynieść:wściekła/y: Kurcze nie idzie mu wytłumaczyć, że dla innych dzieci popychanie, szczypanie, podkładanie nóg itp nie jest zabawne:-( No i mieliśmy akcje przed wyjściem na ślubowanie pierwszoklasistów bo mój synusi wpadł w histerię, że on niegdzie nie pójdzie, on się wstydzi, boi itp (chyba za dużo przy nim rozmawialiśmy i zaczyna to wykorzystywać)! W końcu m ryknął na niego i pojechaliśmy i okazało się, że było baaardzo przyjemnie, dostali nawet drobne upominki i nic złego mu się nie stało;-)

Ja zalatana. Rok szkolny w pełni, podjełam się jeszcze dodatkowych zajęć i teraz biegam od szkoły do szkoły no ale chciało się mieć duży dom to trzeba biegać;-):-D:-D:-D

Mam nadzieję, że u was wszystko ok, całuję gorąco i mam nadzieję, że teraz będę z wami na bieżąco (dopóki komputer się nie zepsuje:wściekła/y:)

reklama
Hej Asik
Ja to Cię chyba dziś myślami ściągnęłam tutaj.Nawet weszłam na Twój profil,i myślałam czy już masz kompa:-D:-D My ślubowanie u Maciusia mamy 23 października dopiero.

Do góry