reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

My po wizycie u lekarza.
Maciuś ma zapalenie gardło i górnych dróg oddechowych,dostał antybiotyk ,i syropek na kaszel.
Ma ten tydzień zostać w domu,jemu nie bardzo podoba siedzenie się w domu,wolałby do szkoły chodzić.Już mnie wysyłał do jego Pani żebym mu przyniosła książki i to co dzieci będą robiły w szkole to on zrobi sobie w domu.
Kurcze ale ambitnego mam tego synka,oby mu to pozostało.;-):biggrin2:

A ja czekam na gościa bo ma przyjechać i zabrać mi dwa dywany do czyszczenia.Takiego mam lenia ostatnio że nawet nie mam weny na ich czyszczenie.
A że u nas w mieście jest koleś co super czyści dywany i nie drogo bierze to sobie zamówiłam.Przyjeżdża ,zabiera dywan na 3-4 dni ,czyści u siebie i przywozi z powrotem do klienta.

reklama
hej kobietki!!!
As76 :-):-):-):-) ten Twój Kubuś jest niesamowity!!!:tak::tak::tak: znowu sie uśmiałam do łez!!!:-D:-D:-D

asiulka 271 kurcze szkoda,ze Maciuś sie rozłożył!nie ma nic gorszego,zresztą ta pogoda...ehhh z rana zimnica,w południe ciepełko...i jak tu sie nie przeziębić!
dużo zdrówka Wam życzymy-obyście i Wy nie załapali!!!

pora na kawkę!!jest któraś z mamusiek???

HEJ
Kawusia ,o tak chętnie skorzystam.
No mam nadzieję że Emilek nie złapie.chociaż już troszkę ma katarek.
Pogoda u nas do d***y,od rana leje i wieje.Jest 13 stopni.Kurcze nawet nie ma jak z psiakiem wyjść na dwór żeby załatwił swoje potrzeby.
Jak wyszłam z nim rano ,to ja pod parasolem,a on od razu czmychnął pod balkony,wysiusiał się i biegiem leciał na schody do klatki.
No to stawiam kawkę:-)

ja tak co chwilę z nudów zaglądam do neta...przez ta pogodę durna!u nas tez od rana pada mżawka ,zimno jest i nic się nie chce!Kaja sie bawi a ja czekam bo za pół godziny Filipek kończy lekcję i zaklepał sobie pomoc w robieniu obiadu-wiec muszę czekać na niego:-D:-D:-D!
a dzisiaj o 16 mam pierwsze zebranie u Filipka w szkole!ciekawa jestem co nowa pani powie o naszych szkrabach!aż jestem ciekawa!

Hej ja tylko na chwilkę ze szkolnego komputera zameldować że nie zapomniałam o was tylko komputer diabli wzięli a kasy na nowy brak :zawstydzona/y::no:ale może uda nam się jakiś używany skombinować to wrócę do was już wkrótce. Buziaczki i ściskam gorąco!!!!!:-)

witam

posta mi wcieło:wściekła/y::wściekła/y: i pisze odnowa

Boląca ręka ciąg dalszy byłam u lekarza przepisał mi maśc przeciw bólową może troche mniej boli ale opuchlizna nie zeszła jutro ide znów..............Jestem taka wściekła bo chciałam umówić
sie do fryziera do obciecia dzwonie a ona mówi że w tym tygodniu nie da rady :-:)-:)-(a tak mi zależało żeby w tym tygodniu w niedziele mam spotkanie z kumpelą ze szkolnych lat i chcialam jakoś wyglądać a tu klops a niechce iść do innej fryzierki.

ja miałam z weroniką jechać do kielc do ortodonty na wizyte kontrolną i zapomniałam na śmierć:szok::szok::szok:musze zadwonić i umówić sie na inny termin

As ale sie uśmiałam z Kubusia niezły talent

asiulkażycze zdrowka dla Maciusia ..

Doris to kubuś strasznie długo jest w szkole tak ich męczą Błażej 2razy ma do 11 30 a tak do 12 35

lece zobaczyc jak kuchnia wygląda bo malują farbami bo nadworze szaro buro to wzieli sie za farby

Witam......
pogoda się pogorszyła i chyba mój humor tez.....oj cos ostatnio dołki łapię coraz częściej....moja mama była u neurologa i po opisie cos mi się wydaje ze ja tez depreche załapałam :wściekła/y:

Dobra poczytam forum trochę popisze to na chwilkę przestanę myśleć o tym wszystkim co mnie dobija.....

AS nie no kobieto podziwiam Cię tyle zajęć....czasem mam wrażenie ze jak opisujesz swój dzien dla mnie doba by było mało na to wszystko.....:cool2:
A tu jeszcze szkoła? :tak:powodzonka ;-)
Ale Kuba numeros odwalił:-D:-D:-D:-D

Monia jak tam męzuś na rybkach złowił coś?
I jak tam Patrycji minęło choróbsko?
Co tam ciekawego na tym zebraniu komunijnym?
Domowniczka śliczna :-)
Pytasz jak sobie radzę....są dni ze jest oki a czasem jest tak ze bym cały dzien wyła i jakoś nic mi się nie chce albo odwrotnie wpadam w wir pracy aby cały czas cos robić i o niczym nie myślec.....ten wyjazd był ostatnią rzecza jaka mi była potrzebna :crazy: Wiki duża rozumie.....ale młoda ciągle o tatusiu gada :-( powiem to tatusiowi, tatuś tak umie, tatuś takie ma , tatuś.....i tak ciągle.....:sorry:

Asiulka zdrowia dla Maćka :-( znowu te choróbska sie zaczynają.....:crazy:
No i co z ta oferta pracy? pewnie zaraz doczytam.....oj ja tez bym chciała iśc.......mam juz dośc siedzenia w domu.....modlę się aby się odezwali na tą rozmowę do tego Focusa i aby się udalo z ta praca ....moja mama juz na zwolnieniu to by nam jakoś troche pomogła.....bo tak tez siedziałam cały czas w domu bo nie miał mi kto dzieciaków przypilnować...
No i jak dywany? ile taka przyjemność? ja muszę zamówić pranie kanap....bo są koszmarne...

Doris jak tam Kuba? nie pozarażał rodzinki?
No to Kuba sporo w szkole czasu spędza ..a dużo im zadają?

Atfk opowiadaj jak tam w szkole było?
Sliczna ta Wasza kotka.....my mamy chomika, owcazrka niemieckiego...oraz rybki....w oczku...które właśnie wczoraj wyłowiłysmy do dużego akwarium które mamy w piwnicy....i tam sobie zimują;-)
Jak u dntysty było? ja tez byłam...i mi się cholerny ząb znowu nie dotruł i 3 raz musiał mi to biała świństwo wpychać...:sorry:
Jak tam co wymyśliłaś z ta imprezka urodzinową? chwal się jakie masz plany.....
I jak zebranie??????
Co tam na obiad pichciłaś ze syn taki chętny do pomocy?:happy:

Małaulka a jak Ty chorowitku i Twoja Lenka? nadal zasmarkane?
No i jak M tatuaż sobie fundnał duzy i gdzie? jesli mozna wiedziec....nie powiem ze chętnie bym nie zobaczyła ...no I Monia pewnie tez co? hi hi

Asik wracaj bo brak tu Ciebie....ciekawa jestem jak Kubuś w nowej szkole??????lepiej sobie radzi z nawiążywaniem znajomości? no i jak Wasz domek.....mamy swój tajnos i wreszcie moze wkleisz nam foteczki co?;-)

Bodzio no i jak ta ręka? :-(
Szkoda z tym fryzjerem........oj wiadomo jak to jest zawsze się wtedy kobieta inaczej czuje :sorry: noale dasz rade uczeszesz się jakoś sama ładnie ;-)dasz radę...
Ile na tą wizyte u ortodonty czekałaś? ja musze zapisać chyba Wiki jeszcze jej druga jedynka nie wyszła do końca....ale duże prawdopodobieństwo ze bedzie miała krzywe....bo to dziedziczne a ja i A. obje prostych nie mamy :zawstydzona/y:
No i jak kuchnia?

Witam...
Asiulka zdrowia dla Maćka :-( znowu te choróbska sie zaczynają.....:crazy:
No i co z ta oferta pracy? pewnie zaraz doczytam.....oj ja tez bym chciała iśc.......mam juz dośc siedzenia w domu.....modlę się aby się odezwali na tą rozmowę do tego Focusa i aby się udalo z ta praca ....moja mama juz na zwolnieniu to by nam jakoś troche pomogła.....bo tak tez siedziałam cały czas w domu bo nie miał mi kto dzieciaków przypilnować...
No i jak dywany? ile taka przyjemność? ja muszę zamówić pranie kanap....bo są koszmarne...

Witaj kochana.
A wiesz jak mnie wkurzyli w tym UP.
Okazało się że rano przyszedł ten gość co szukał do pracy kobiety(notabene jako kelnerka),i wycofał ofertę bo już kogoś znalazł na to miejsce.A te dziady nawet mnie nie poinformowali o tym,żebym już nie przyjeżdzała bop nieaktualne.To po jasną cholerę oni biorą od nas te numery telefonu,niby kontaktowe:wściekła/y::wściekła/y:
Mają szczęście że akurat ,UP,jest koło przychodni do której jeżdżę z chłopcami,i akurat miałam wizytę w tych godzinach co oni pracują.Ale i tak zrypałam tą babkę.
A za pranie dywanów jeszcze nie płaciłam.Gościu przyjechał ,zabrał je,i ma mi przywieźć w czwartek po południu.
Bierze 5zł.za m kw.To nie dużo.Ja dałam 2 swoje do prania i przy okazji teściowa też .Mówię skoro bierze nasze to za jednym zamachem może jej wziąć,i tak miała go prać,ale jej się nie chciało,to podsunęłam jej ten pomysł i od razu przytaknęła bo ona to leniwa jest i pewnie by młodego do czyszczenia zatrudniła:-p

Hello:-)
Ja już po zebraniu i komunia jest 15 maja 2010!!!!!
Karolina była bardzo dzielna leżała na kanapie i telefon miała przy sobie, i było wszystko ok!!!
A ja czekam na paczkę z Polski z rowerkiem dla Lenki i doczekać się nie mogę już tydzień na dziś minął a jej nie ma, prawie się skończy ładn pogoda jak dostanę i będziemy w domu jezdzić na nim:no:

Paula M robi sobie na ramieniu i chyba trochę zajdzie mu na klatę:-D ale dopiero wraca za tydzień i jak mu zrobię zdjęcie to wstawię:tak:
A katarki nas już trochę popuściły na szczęście!!
Współczuję Ci tej rozłąki z mężem, ja do tej pory pamiętam jak to jest:-:)-(

Aftk- śliczna ta kotka!

Asiulka zdrówka dla Maciusia

Doris nasza jest w szkole od 9.15 do 2.50 i zadania domowego sporo dostaje do domu więc rzeczywiście nie za dużo czasu potem zostaje na zabawę:no:

Asik czekamy, czekamy:tak:

Dziewczynki ja nie mogę wejść na zamknięty bo miałam zapisane w ulubionych a teraz jak tam wchodzę to nic nie ma:szok:!!!!!:no::no::no:

reklama
Hej hej:-):-)

U nas pogoda też w sumie taka sobie,niby ciepło ale caly czas jakaś mrzawka kropi:shocked2:
No a dzisiaj przylatuje moja kuzynka z córką:-)więc w zdomu wielka radość:tak:Kubuś już o 5.30 wstał i popjechał na lotnisko z dziadkiem:-Doj szkoda ze On tak do szkoły nie wstaje chetnie:sorry:

ASIULKA-no to czekamy na Ciebie:tak:

MAŁAULKA-a Twój mąż ma zamiar mieć tylko jeden tatuaż??bo mój mąż ma dwa:cool:uważam że tak i tak za dużo:-(
U nas tutaj to jest normalne ,bo prawie każdy ma tatuaż.Ale powiem Ci ,że w Polsce ludzie się za Nim oglądali i pożerali go wzrokiem jak wiedzieli jego tatuaż na nodze:crazy::eek:
A jak w Irlandii jest???są bardzo wytatuowanii??
Wiesz co w szkole w sumie jak na razie nic nie mają zadnych parc domowych,poza książką do czytania:sorry:w pierwszej klasie mieli więcej zadań domowych:cool2:

BODZIO-no trochę ich męczą ,no ale może przez to właśnie mają do domu mało zadane,bo więcej zrobia w szkole:tak:
No i swumie z pracą żeby sobie znależć jest łatwiej:tak:chociaż ja na razie sie nie wybieram:-D

PAULA-głowa do góry:-)zobaczysz sie nie obejrzysz a mąż będzie wracał:tak:jakby co to masz Nas:tak:i zawsze możesz sie wyżalić i poskarżyć:-D:tak:

A Kubus lepiej,na szczęście nie pozarażł nikogo,ale kurcze Dawid mi cos w nocy kichał i kicha cały ranek :(((

AFTK-opowiadaj jak po zebraniu???

Ostatnia edycja:
Do góry