reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

As z tego Kuby niezły agent jest:-D
Paula zapłaciłam 3 tysiące za całość razem z wizytą przed, po i badaniami z krwi przed zabiegiem, sam zabieg 2.5 tysiąca.
Doris chyba nie ma złotego środka na małego on bardzo dobrze wie kiedy mu się chce do wc ale chyba uparciuch jest i jeszcze nie chce być dużym chłopcem, który nie nosi pampersów, chyba jeszcze nie przyszedł czas na niego:tak:
Bodzio współczuję takiej niedyspozycji ręki i prędko leć z tym do doktora
Aftk serdeczne życzenia dla męża:tak:

A u nas jakoś dajemy radę dziewczyny mi się rozsmarkały na dobre, Karolina to nos sama wydmucha ale małej to by trzeba było woreczek pod nos podłożyć:no: a jak już widzi,że idę z fridą to drze się w niebogłosy:no:, aż się boję co będzie w nocy........
Dostałam kartkę że mam iść 1go pazdziernika do dentysty z Karoliną, drugą że w następny wtorek wieczorem mamy spotkanie z księdzem w sprawie 1 komunii dzieciaków o 8 wieczorem a co ja z dziećmi zrobię jak sama jetem???? i akurat to jest pora spania Lenki???
Muszę coś wymyślić;-)

Kupiłam dziś na allegro rowerek dla Lenki na roczek, choć z tego jestem zadowolona:tak:
Noi to chyba tyle na dziś..

A gdzie jest MONIA????

reklama
Już słów mi na niego brak.
Pani poprosiła,żeby narysowali dla rowerzysty co musi mieć ,żeby się ochronił przed urazem podczas wypadku.
UWAGA: Mój Kubuś narysował:
-na klatce piersiowej skorupę żółwia z odrzutowym plecakiem(co by w ogóle do wypadku nie doszło):-D:-D:-D
- w jednym ręku mega piłe elektromagnetyczną
-w drugim ręku super młot pneumatyczny
-na głowie hełm artyleryjski
Jak zapytałam dlaczego tak zrobił to odpowiedź była krótka.
Najlepszą obroną jest atak:szok::szok::szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-D:-D:-D:-D:-D

ależ się uśmiałam:-D:-D:-D!!dzieci są cudowne!!!i takie pocieszne!!!hihihi
niesamowite!!!:tak::tak::tak:
dziękuję dziewczyny za życzenia dla mojego mężusia!!imprezki nie robiliśmy jako takiej -musimy z lekka oszczędzać wiec rozumiecie jak jest!było kameralnie przyszli rodzice jedni i drudzy i nasi najlepsi przyjaciele..kawka ,ciacho i dobre winko:-)-posiedzieliśmy,pośmialiśmy sie i uczczone było!!
mój syneczek chyba znowu "idzie w górę"...znów zaczynają się u niego tzw.bóle wzrostowe:eek:..czy Wasze szkraby tez tak mają/miały???miał tak już jakiś czas temu i wtedy podrósł mi 7cm:tak::tak::tak: i obawiam się,ze teraz druga faza wzrostu przed nim ehhh bo generalnie póki co mój Fifi nie należy do największych;-)!
miłego dzionka .życzę:happy:

Cześć :-):-)
AS-też się uśmiałam z Twojego Kuby:-D:-D:-Dciekawe jakie potem teksty będzie miał:-D
A kiedys pisałaś o problemach z Klaudią,wszystko juz ok????

MAŁAULKA-oj ten Mój Dawid jest świadomy że robi siu siu i to bardzo.Wczoraj jak wrócilismy z dworu nie ściągnełam mu pieluchy i jak robil siku to stał i się patrzył i byl zdziwony że mu nie leci po nogach:-Dtylko mowił nie ma siu siu:crazy::crazy:
Oj już nie wiem co zrobić:sorry::sorry::sorry:

AFTK-a co masz na myśli ,pisząc te bóle wzrostowe???
Bo Kuba co jakis czas uskarża się na ból w kolanach ,szczególnie rano i jak byłam z tym u lekarza to powiedzaił że tak właśnie jest jak dziecko szybko rośnie ,a Kuba szybko rośnie:sorry:

Kochane a u mnie znów wisielczy humor.Mały mi go zepsuł.
Wczoraj twardo twierdził,że nie ma książek,bo pani nic nie zadała.:sorry:
Okazało się,że on nic nie robił wczoraj na lekcjach tylko siedział pod ławką a do tego nie chciał wziąsć książek do domu,żeby pracę odrobić.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Nie dośc ,że wczoraj uciekł pani z karate to jeszcze nic nie robił cały dzień.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Utłuc gada to za mała kara,bo po co tłuc jak on bólu nie czuje??:sorry::sorry::crazy::crazy:
Ludzie dajcie mi nerwy opanowane ,bo nie ręczę za siebie jak dziś będzie to samo...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Fajnie,że impreza się udała.:-)
Bóle wzrostowe miała moja Klaudia .Póki co Kubuś nie ma.
Nieraz po kilka godzin w nocy nie spała i krzyczała mamo kości mnie boląąąą.:sorry::sorry:.A najgorsze jest to,że na to lekarstwa nie ma :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Doris z Klaudią niby jest oki,ale terapia specjalisty jej potrzebna.
Nie widać tych przeżyć po niej tak na pierwszy rzut oka,ale jak się z nią pogada to wyczuwam smutek i poczucie winy za to co się stało.
A to niej wina,że ma porąbaną i zboczoną rodzinę.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ech nie chcę o tym pisać,bo mnie szlag trafia i nerwy mna szarpią.
I znów ryczę.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witam!
no właśnie na te bóle nie ma rady:-:)-:)-( to bóle praktycznie wszystkiego i same sie pojawiają i znikają!!Fifi już parę dni pokazuje mi ,ze wszystko go boli-to w brzuchu,to w klatce,to nogi:sorry::sorry::sorry:!ja jako przyszła ratowniczka medyczna(wielkie marzenie:happy:) badam go swoimi łąpkami,ogladam,obserwuję...ehhh i nie widzę nic niepokojacego!mam tylko nadzieję,ze nie bedzie cierpiał bidus!juz 2 noc a własciwie poranek bo o 6 rano przyszedł do nas do łóżka...hehhh pieszczoszek mój!

Witam z wieczorka....

Oj ostatnio mam mało czasu na net...:-( wieczorkiem padam....wczoraj spała u mnie moja mamuśka, to nie wypadało siedzieć przed kompem:eek:

Pochwale się byłam w grocie solnej....tzn zabrałam mame i dziewczyny na odstresowanie...fajne miejsce ale z dziećmi cięzko sie odstresowac do konca....hi hi

Dzis tez dzień na wariackich papierach....bo pojechałam z Wiki odebrać fotki do szkolnej legitymacji....potem do fryzjera i moja córa dopięła swego i ma podcięte włosy do ramion........a miała juz do pasa :szok::tak: no ale mi sie wydaje ze ładnie wygląda;-) no i jest zadowolona a to najważniejsze :-D

Doris przez FOTOSIK sobie fotki wstawiaj mówi Ci to jest bardzo proste spróbuj!!!!!
No ja tez do urodzin czekam.....z zakupanmi do pokoju...np Wiki chciala taką huśtawkę co w IKei jest taki kokon....tatuś jej hak zostawił pod sufitem.....i czekamy do stycznia :-D

Wiki cały tydzien chodzi na 8 rano...najpózniej 12:30 wychodzi ;-)
No basen sobie darowaliśmy...za dużo dzieci do jednej grupy zapisali....Wiki mówiła ze nie ma normalnie jak pływac bo jeden tor na 12 osób:wściekła/y:
No ja w dzien nie daje smoczka....chowamy ... nawet sama rano przyniosi i mówi "mama schowaj bo zginie" ......posypywanie nic u mnie nie dało najpierw się nabrała a potem piprz i sól o bluzkę wytarła cwaniara i mói "mamusiu diduś juz dobry":cool:
No moja tez jakgdyby mogła to by cały dzien łaziła z didem....ale twardo nie daje....ale w nocy masakra tez jak próbowaliśmy wycie straszne.....:wściekła/y:
I co czekasz az sam wyrzuci? czy ponowisz próbe w nocy za jakiś czas?

As jak Kuba? chodzi na te tańce? a karate mu się podoba?
No i napisane o dogoterapii?
Kuba ma rewelacyjne pomysły i odpowiedzi:)
Czemu Klaudia specjalisty potrzebuje? .....chyba cos nie doczytałam:(

Bodzio i jak tam reka nadal boli? u dr byłas?
U nas się ucza piosenek na to ślubowanie...ale o dokładnym terminie jeszcze nic nie wiadomo....:cool2:a u Was?
Ja nie mam lasu na przeciwko...ale za to mam park....i moge wyskoczyć... no nie na grzyby ale np kaczki pokarmic hi hi :-D

Małaulka i jak tam Twoje zasmarkane dziewczyny? lepiej....ja i Tati tez katarzysko jeszcze mamy....no ale Tati juz wysmarka i frida poszła w odstawke ale tez pamiętam czasy ze na widok urzadzonka płacz był :-(
Musisz iśc na to zebranie z księdzem? nie moze Ci ktos przekazać co było?
Juz teraz komunia? .........oj to Ci się zacznie....przygotowania cały czas.......

Atfk współczuje tych bóli Filipowi.....u mnie Wiki tez kiedyś miała....
a właśnie ile teraz wasze dzieciaczki wzrostu maja ?

MONIA TY GDZIE???????????

Post mi wcięło!!!!! wkleiłam tylko to co zapisałam w trakcie....dobra mykam do łóżka jak mi się cos przypomni to jutro dopiszę.....

Ostatnia edycja:
reklama
Kochane moje zwariowałam.:-D:-D:-D:-D
Właśnie postanowiłam,że idę do szkoły :-D:-D:-D:-D.
Od października zaczynam semestr.:-D:-D:-D
A teraz się z Wami żegnam ,bo mąż do łóżeczka mnie woła.
dobrej nocki.

Do góry