reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Witam!!!
Dluzsza nieobecnosc na forum i wiele zaleglosci do nadrobienia:-(,ostatnio wogule nie chcialo mi sie pisac,mialam jakis dolek,ale podczytywalam was na bierzaco.
U nas leci, moj M jest na miejscu narazie:-), wlasnie dzis wybyl na rybki,a ja mialam czas sie wyspac przy sobocie:-).
Patrycje jakis wirus zlapal zasmarkana,posiedzi weekend w domku i mam nadzieje ze do poniedzialku przejdzie.
Pogoda typowo jesienna,choc nie pada narazie hehe.
W poniedzialek mam zebranie komunijne u Patrycji,strasznie szybko to wszystko tu idzie,w marcu ma pierwsza spowiedz.A Karola przygotowuje sie do bierzmowania.
Musze sie wam pochwalic naszym nowym domownikiem,ma 11 tygodni:-),mala dama rozrabiara:-),mamy ja tydzien a moje dziewczyny,sie jej boja bo doskakuje do nog i gryzie co popadnie:-).
malaulka...ja mam wizyte u dentysty na 23 pazdziernika z kinga,w koncu bo do tej pory nie mieli miejsc,to u ciebie tez komunia??
paula...jestem,jestem.
Taka grota solna swietna sprawa,i dla zdrowia ma dzialanie:-)Jak sobie radzisz jako slomiana wdowa,dajesz rade??;-)
as...a do jakiej szkoly sie wybierasz?? jestes niesamowita kobietka:-):-)
Zagladne pozniej,musze obiadek skonczyc;-)

Załączniki

• P1030318.jpg
    P1030318.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 23
  • P1030316.jpg
    P1030316.jpg
    18,3 KB · Wyświetleń: 23
reklama
Klaudia mi przeszkodziła w zrobieniu matury i mam technika,ale bez matury.
Dziś byłam i już wiem wszystko.
Liceum ogólnokształcące muszę robić,ale od 3 semestru :biggrin2::biggrin2:,czyli 2 latka i maturka w łapkach.
W sumie to bardzo przyjemnie było,bo jak się okazało sekretarką jest moja znajoma.Dyrektorka super,:tak:Zamiast wpisowego 500 zł na jutro mam jej w wolnej chwili obraz zrobić .:-D:-D:-D:-D
Ania ta znajoma powiedziała jej ,że ja obrazy wyszywam .
W zawodzie wpisałam dogoterapeuta,więc jeszcze mi dyrektorka dziecko z autyzmem podsunie na terapię,:szok::-D:-D ale oczywiście odpłatnie.
Zajęcia od 9 do 14 w sobotę i w niedzielę 3 km. od domu.:tak::biggrin2::biggrin2:
Już się cieszę;-):biggrin2::-D:-D:-D.
Dostałam jeszcze tydzień ewentualnego wolnego,bo grupy już chodzą,ale chyba jutro już pojadę.:tak::-D:-D:-D.Co się będę w domu nudzić.;-):biggrin2::biggrin2:
Co do psiaczka to piękna jest.
Nie pozwól się podgryzać!!! doradzam Ci jako dogoterapeuta i trener.
To pierwszy i podstawowy bład jaki ludzie popełniają a potem płaczą,że pies jest nieznośny i na wszystkich się rzuca z radości.

Monia czy to sznaucerek jest?
My też mamy małego psiaka Lakiego właśnie sznaucera miniaturowego ,ma 12 tygodni i też jest szalony.
To on.
Na pierwszym zdjęciu ma 7tyg,a na drugim 10 po wizycie u fryzjera:-)

Załączniki

• DSC00577.jpg
    DSC00577.jpg
    26,4 KB · Wyświetleń: 20
  • DSC01051.jpg
    DSC01051.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 25
Witam niedzielnie.
Mój Maciuś chory,:-( w wczoraj w nocy obudził mnie bo mu się pić chciało ja patrzę a on temperaturę miał taką że aż parzył.Poszłam spać do pokoiku chłopców,bo bałam się żeby mu nie pojawiły się drgawki bo go zimno trzęsło,i miał 39,5 temp.
Wczoraj przeleżał i przespał cały dzień.Dziś już troszkę lepiej się czuję ,ale ma kaszel i chrypkę,jutro czeka nas wizyta u lekarza.A już tak długo nie chorował.:-(

A mieliśmy plany spędzić niedzielę po za domkiem bo ładna pogoda,a tu lipa.Wezmę Emilka tylko na spacerek,a m.zostanie z Maciusiem w domciu.
Ja też coś już kicham ,mam nadzieję że to nie pierwsze objawy jakiegoś przeziębienia.I rano mnie cosik gardło bolało ale przeszło.Emil na razie ok.ciekawe czy nie złapie od Maciusia.

Buziaczki i miłej niedzieli życzymy.

Hej w niedzielę:tak:
U nas kataru ciąg dalszy:no:Karolinie już przeszło ale Lena dalej smarka noi oczywiście ja też.... masakra:no:
Paula chciałabym iść na to zebranie bo przede wszystkim będzie wiadomo kiedy dokładnie będzie ta komunia, a z dziećmi to Lenka i tak przed 8 chodzi spać to je zostawię same w łóżeczkach na godzinę a telefon domowy jest to będę dzwonić- tak planuję a co z tego wyjdzie to nie wiem:sorry:
Monia no witaj:tak: a z tymi dentystami tu to niech ich szlag, Karolinie tylko zalakowała stałe ząbki a ma dziurę w mleczaku to mi powiedziała że mlecznych nie leczą a jesli ją będzie bolał to mamy przyjść do usunięcia:szok: zobaczymy co teraz nowa pani dentystka powie....
Asiulka zdrówka dla Macieja;-)
As no pewnie jak masz wolny czas i ochotę do nauki to popieram:tak::tak:

Sliczne te Wasze pieski, ja bym też chciała ale mamy kanarki a poza tym jeśli chce się jechać na urlop to kłopot komu go zostawić,( z ptaszkami takiego problemu nie ma bo są w klatce:-D) i chyba dopiero w polsce kiedyś będzie biegał koło domu :tak::tak:

A mój M jest dziś w Krakowie i robi sobie tatuaż:tak::tak:

Hej z wieczorka
U nas tak sobie.
Maciuś już w dzień lepiej się czuł,ale po południu koło 16 znowu przylazła gorączka.
Całe popołudnie znowu przespał i nawet kolacji nie chciał jeśc za bardzo.Ale udało mi sie i zjadł bułeczkę z masełkiem tylko i wypił herbatkę.I znowu śpi.Jutro rano zadwonię do lekarza i zapiszemy się na wizytę.

A ja na jutro też mam wezwanie do urzędu pracy,bo jak napisali mają mi do przedstawienia jakąś ofertę pracy.Ciekawe co to za oferta.Nawet jakbym chciała iść do pracy ( a chcę)to nawet nie mam jak ,bo nie ma mi kto pilnować Emilka.I tak zostaję na lodzie.I pozostają mi tylko wyjścia do pracy w soboty i w niedziele do obsługi wesel.Koleżanka ma dom weselny,i gadałam z nią ostatnio.Jak będzie potrzebowała obsługi to da mi znać.Wyjdę trochę do ludzi odchamić się,bo niedługo to zdziczeję w tym domu.

Hej hej dziewczyny:-):-)
Ale fajne te wasze pieski:-)śliczne:tak::tak:
U mnie też choróbsko zawitało:-(
W środę Kubusia ze szkoły odbieralam i pani powiedziała że Kuba się żle czuje i że głowa go boli:-(
Wieczorem miał temperaurę i ból głowy,myślalam że to jakies migrenowe,bo czesm zdarza mu się mieć cos takiego ,a na drugi dzień wszystko wracało do normy.
Ale tym razem dwa dni juz go wysoka temperaura trzymała ,z łóżka wogóle nie wychodził,tylko leżal i spał.No to poszłam z nim do lekarza,a tam angina:-(jak Ona mi pokazała jego migdały prawie całe białe były:szok:
No i dostał antybiotyk:-(Ale jeść mu się do tej pory nie chce:wściekła/y:Ale już jak o tym pisze to mnie gardlo boli:cool2::-Dmam nadzieję że się nie pozarażamy:no:
Teraz już jest lepiej:tak:Wczoraj juz szalał z bratem:-)

PAULA -no to nie są długo w szkole:no:Mój Kubuś o 15.10 kończy szkołę codziennie i zanim wrócimy i obiad zje to jest po 16 ,potem jakaś nauka ,trochę zabawy i już spać czas i nie powiem z tego powodu Kubuś mi czasem marudzi ,że on nawet ponudzić się nie ma czasu:sorry::eek:

AS-dobra decyzja:-)uczennico:-D:-D

witam po weekendzie!!
w szkółce byłam i nie miałam jak zajrzeć!
ale poczytałam ,nadrobiłam!!!
brrr ale sie zimno zrobiło!!4 stopnie było o 7;30 jak Filipka na autobus prowadziłam!ehh ale za to po południu miła niespodzianka -zaczęli nam palić i właśnie kaloryferki sie nagrzewają:tak::tak::tak:!
śliczne te wasze psiaki:-):-):-) ja ogólnie jestem zwierzakolubna -my mamy w domu szynszyla i kotke perska:-D:-D:-D moją przytulankę!!!
oto ona

ja dzisiaj po południu do dentysty jadę..i już mam stresa:sorry::sorry::sorry: ale cóz jakoś przeżyje chyba!!ehhhh
a poza tym to jakoś leci!!
za równy tydzień mój synek skończy 7 lat;-);-);-) i zaczynamy obmyślać imprezkę!!!
pozdrawiam

reklama
Dziewczyny Kuba dziś odwalił podobno najlepszy numer w historii szkoły :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::-D:-D:-D:-D.
Usiadł sobie na angielskim przodem do oparcia i przełożył nogi do środka.Siedział tak,więc dla świętego spokoju już mu nic nie mówiły nauczycielki.
W pewnym momencie w ułamku sekundy zjechał w dół i przełożył łapki przez ten otwór między siedziskiem i oparciem.Przeszedł do szyi a dalej ni w ząb.
Zaklinował się głową.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dziewczyny kombinowały,ale nic nie mogły zrobić.Poruszenie w całej szkole było.
W końcu dozorca młotkiem rozbijał krzesło przez pół lekcji ,bo krzesło na nity montowane.Po 25 minutach udało się Kubusia uwolnić.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Na początku byłam wściekła teraz już to sobie na spokojnie wyobrażam i leję ze śmiechu :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D.
Nie chcę nawet myśleć o czym jutro będa w szkole mówić.:-D:-D:-D:-D:-D

Do góry