reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Witam,
Widzę, że wróciłyście:-)

As gratuluję dyplomu i pierwszej osoby do terapii:tak:

asiulka witaj po wczasach:-)

Paula ty lepiej naprawdę idz do lekarza bo jakoś to dziwnie wygląda, lepiej sprawdz czy wszystko ok:baffled:

Ja znikam. W końcu remontujemy nasz nowy domek, całe dnie tam spędzamy żeby jak najszybciej się tam wprowadzić:tak: Już się nie mogę doczekać;-) Pa

reklama
Cześć dziewczyny:-):-)jestem wkońcu:tak:
Miałam komputer zawirusowany starsznie i nie chciał chodzić:-:)-(A dopiero J wczoraj zabrał do naprawy:wściekła/y:
Teraz sie z Wami tylko przywitam,a potem wieczorkiem jak będzie cisza w domu to poczyatm co tam napisałyście:tak::tak:

witam

Wiktoria została u cioci.....bawi się tam z dzieciakami.....

Tati mi już padła............mąż w pracy i mam błogi spokój :-D

Byłam dzis u lekarza stwierdziła ze to chyba nie neurologiczne sprawy, więc moze przemęczenie............ale kazała zrobić na wszelki wypadek badania krwi i moczu :sorry: więc jutro podjadę i zrobię :baffled:

Asik czyli juz wszystkie formalności z domkiem dopełnione? ;-)super!
a dużo musicie wyremontować? Twój mężuś wszystko sam robi?
Na kiedy planujecie przeprowadzkę na swoje?
Oj ale 100 pytan do walnęłam.......no ale wiem jak to jest dobrze na swoim i co to znaczą remonty i przebudowy :-D
Jak mozesz wstaw fotkę swojego dmku ........pewnie wszystkie ciekawe Waszego gniazdka :tak:

Doris dobrze ze komp juz sprawny ;-) to nie macie antywirusa? czy i tak mimo niego tak go zainfekowały?:szok:

AS to gratuluje dyplomu i pierszego dziecka do terapii........a co z Angeliką bedziesz dokładnie robic?

Asiulka to pogodę mieliście zmienną.........a reszta? opowiadaj co tam porabialiście........domek widziałam wtedy na zdjęciach i rzeczywiście takie super warunki jak było widać?

CCiekawe jak tam Monia w Polsce..........jak to weselicho:)

Ostatnia edycja:
Emil ma anginę wczoraj wieczorem wylądowaliśmy na pogotowiu,padam na twarz dwie noce bez snu + podróż 11 godzin.

Warunki były super ogólnie było zajebiście tylko szkoda że cały czas cieplutko nie było.

buziaki

Asiulka to współczuje i życzę zdrówka Emilowi

Laski znacie jakieś preparaty i sprawdzone sposoby na komary? juz bliziutko do wyjazdu nad jeziorko.......i tak sobie myślę ze tam może być fulllllll komarów

Ostatnia edycja:
Witam się porannie:-):-)

ASIULKA-zdrówka dla Emila:-)troszkę cierpi pewnie:-(

ASIK-oj ale masz fajnie:tak: z nowym domkiem:tak:

AS-ale Ty zdolna jesteś:szok::szok:Ten tort rewelacja poprostu:tak:
Fajnie,żekurs Ci się podoba:tak:
Gratuluje pierwszego ucznia:tak:

PAULA-Mieliśmy antywirusa,ale właśnie się skończył :wściekła/y:i ja wchodziłam w taka stronę polską o naszym mieście i ona okazało się była strasznie zawirusowana:-(
A co preparatu na komary nic Ci nie doradzę bo u nas nie ma komarów :-D
Ale pewnie jak pojadę do Polski będę musiała się zaopatrzyć w jakiś specyfik:tak:
I jak już się lepiej czujesz??
Przykro mi z powodu córki koleżanki:-(Najgozrej jak dzieci nam chorują:-(

Oj uciekam bo mi Dawid włazi na kolana i pisać nie mogę:angry:
A wiecie ,że ui mnie prze ten okres co nie pisałam cały czas padało:wściekła/y::wściekła/y:normalnie fioła już w domu dostajemy:confused2:

Doris a dzis tez pada?:szok: no fakt tam pogodę macie nieciekawa.....to ja w sumie od deszczu to juz wole te nasze komary i słonko :laugh2:

Ja się czuje lepiej juz takich zawrotów nie miałam......:sorry:no ale dzis byłam na badaniach krwi i moczu a chyba w czwartek pójdę do mojej dr z wynikami:baffled: zobaczymy ...........ale jak znam zycie wyniki wyjda mi super:nerd:

a jak tam u Was z tą świnśką grypa? panika czy raczej luzik?:szok:

A gdzie wszystkie wywiało???;-)

Chciałam zapytać o szkołę jakie Wasze dzieciaki mają podręczniki?

Kupujecie juz teraz? Bo ja się zastanawiam i muszę pochodzić po księgarniach.....i w necie bardziej popatrzeć bo nie wiem gdzie taniej.....

U Wiktorii taki komplet kazali kupić......tzn taka rozpiska w gablocie szkoły wsiała
http://podreczniki24.pl/nowe-szkole-nowa-klasa-komplet-nowe-wydanie-2009-p-6417.php

Paula-pada dalej:wściekła/y::wściekła/y:dzisiaj się wybrałam autobusem do miasta i chodziliśmy w deszczu znowu:wściekła/y::wściekła/y:
A co do świńskiej grypy to się rozprzestrzenia w szybkim tempie:-(jedn z moich koleżanek już ją zaliczyła:szok::szok:
Ja trochę chodzę w strachu ,żeby tylko nie złapać przed wyjazdem:baffled:
Co do książek to Ci nie doradzę niestety:-:)-(
Ja na szczęscie mam ten problem z głowy,bo Kuba w szkole dostaje wszystko tzn.książki,zeszty,ołówki........

reklama
Paula u nas sa z serii "gra w kolory",w naszym miasteczku sa po 180zl,ale kolega jexdzi do wa-wy i w ksiearni PWN-u sa p 130zł,i ma mi kupic.Moj Maciek idzie nowa reforma,i wszystko nowe,i ciekawe jak to sie sprawdzi

Do góry