reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Hej laseczki

As spóźnione życzenia imieninowe :tak: zdrowia szczęścia pomarańczy, niech Ci mężuś nago tańczy!!!!!!!:-D:tak:

To nam Monia I Asiulka juz znikają.....bawcie się dobrze na wakacjach!!!!!!!!

Tak lukam i widzę ze się jednak Monia kiecka nie pochwaliła :eek: no ale czytam ze obiecujesz nas fotkami zasypać po powrocie to wybaczam :-D

Asik uuuuu żółwik powiadasz.....chłopaki pewnie zadowoleni........;-)
Wstaw ich foteczkę.........chętnie zobaczę jak wygląda Twój przychówek:laugh2:

Doris oj z tymi mutacjami grypy to jest szok normalnie.........:szok: co chwilkę coś nowego ......

Asik dobrze ze komp uratowany!!!!!! u mnie raz juz myszka, klawiatura zalana...........teraz zakaz stawiani kubków z piciem :wściekła/y:

Mój wypad niestety był niewypałem totalnym :sorry: więcej się nawkurzałam niz odpoczełam.......Tatianka ciągle dokuczała Kindze.........tu za nią wołała Kingusia.........a tu albo wyrwała zabawkę, albo popchnęła , uszczypnęła......
a młoda wyła potem przez pół godziny.........:crazy: o pogadaniu mowy nie było.....:angry: W nocy była burza , wiec się bała, płakała i pół nocy nie przespane.......eeeeeejjjjjjj zła i niewyspana wróciłam........wole chyba z A. jechac chociaż wtedy mozna facetom dzieciaki zostawić i choć trochę same pogadać :sorry:

Wczoraj tez bylismy za miasem u chrzestnego A. i tam luzik mielismy na szczęście.....wiocha podwórko, starsze dzieciaki......to małoda nie miałą kogo bić :-D No i na koniec nasza córka wszystkich rozśmieszała :-D Gadała jak nakręcona .....

tam wichury i burzy nie było a w Piotrkowie :szok: wjechalismy a tam mokro pełno gałęzi........jak zajechaliśmy na 14 to u sasiadów straż pożarna:baffled: zadzwoniłam do sąsiadki .........a tam taka wielka lipa się nad domem ponoć pochyliła i się bali zeby na dom nie runęła..........bo to mały stary domek i by mogło się wszystko zawalic........i nie wiem co w koncu bo byłam padnięta i spac poszłam :baffled:

Dobra mykam się brać za obiad........bo mama na wczasaxch i nici z niedzielnego obiadku :-(

Miłego dzionka.......choc u nas pogoda bleeeeeeee a u Was?

reklama
Witam:-):-)
MONIA-udanego wyjazdu:tak::tak:

PAULA-u nas jest pogoda bleeeeeeee....od paru dni:wściekła/y:No i dzieci w domu wariuja:-(
Na szczescie Kuba wczoraj pojechal do babci na noc ,to mial jakas atrakcje:tak:
....Ja to samo mam z moim Dawidem jak gdzies ide:-(Oj jest bardzo delikatny ..i wystarczy ze jakies dziecko kolo niego przejdzie i sie otrze i juz jest ryk:angry::angry:No i ogolnie jest bardzo humorzasty,placzliwy i od razu bije .......:-(
Ach...jak Kuba byl taki maly nie mialam z Nim takich scen,no ale Dawid za Kube nadrabia:-D:-D
Mam nadzieje ze mu przejdzie niedlugo:tak:

A ja za to dzisiaj bylam na niedzielnym obiadku u mamuski:tak:oj objadlam sie starsznie:tak:I Kuba nawet zjadl zupe buraczkowa:szok::szok:

Hej kobietki, witam w poniedziałek:-) Wróciliśmy wieczorkiem z Torunia i już nie miałam sił tu zajrzeć ale dziś was nadrobię:-D Narazie idę jakieś śniadanie uszykować;-)

Ja się witam z kawką;-)

Asik a co Ty w Toruniu porabiałaś? poza jedzeniem pierników pewnie :-D

Doris a nie lubi buraczkowej? tzn barszczu czerwonego tak?
Moja tam wszystko wcina :tak: na szczęście......co jak co ale w tej kwestii mam z nią luzik......naje się sama .......i nie wybrzydza :laugh2:a moja psiapsiółka od małego musi swojej do buzi wpychać.......ona w życiu nie jadła sama ( a ma ponad 1,5 roku) bo tak pewnie nigdy nic by z talerza nie zniknęło :sorry:
Moja za to nie da sobie łyżeczki czy widelca za nic trzymać......

Wczoraj Wiki straciła jedynkę...............juz jej się ruszał ze hej........to nitka do klamki i juz po bólu :-D

Czesc:-):-)
ASIK-a wypad sie udal???

PAULA-mojemu Kubie tez sie jedynka -ale ta druga-rusza coraz mocniej,mysle ze za tydzien mu wypadnie:tak:Ale On by z zyciu nie dal za sznurek pociagnac:no:
Fjanie Wiki wyglada bez tych dwoch zebow po jednej stronie:-D:-D

Fajnie masz ze Tati je wszystko i to jeszcze sama.Moj Dawid w sumie wybredy tez nie jest(porownujac do Kuby:angry:)ale ma swoje dni kiedy nie chce jesc.Dzisiaj np nie zjadl obiadu....potem probowalm mu wcisnac na kolacje,no ale nie zjadl.Ale zjadl za to moaj kolacje-cebule z kielbaca w pomidorach:szok:nie bardzo chcialam mu to dac,bo to wkoncu cebula...to zrobilam mu kanapke z tunczykiem i zjadl:tak:Wiec chyba moj obiad mu dzisiaj nie smakowal:wściekła/y:
...A z ta zupa to raczej byla buraczkowa,bo ten barszcz ukrainski to jest z fasola,nie???A mama zrobila z samych buraczkow,ziemniakow ,marchewki i miesa:eek:

RATUNKU!!!!!!!! mam w w szafce wołki zbożowe
icon_evil.gif
icon_evil.gif
icon_evil.gif
icon_evil.gif

wywalam wszystko jak leci........kasze, ryz............itd

ale jak je zwalczyć??????????????????????????????
icon_eek.gif
icon_eek.gif
icon_eek.gif
icon_eek.gif
icon_eek.gif
icon_eek.gif
icon_eek.gif
icon_eek.gif

muszę chyba kupić duzo pojemników plastikowych

Wymyłam szafki i wywaliłam wszystko wystarczy?

Czesc:-)
Ale my dzisij zmoklismy:wściekła/y:Wybralam sie do rodzicow autobusem,zeby Kuba mial radoche i taki deszcz lal starszny:wściekła/y:

PAULA-ja tez kiedys je mialam,ale pozbylam sie tak jak Ty i tez wlasnie kupilam pojemniki plastikowe i wszystko w nich trzymam.I nie mam zadnych nieproszonych gosci:-D

NAFTALI-ja sie za bardzo nie znam,ale na twoim miejscu napewno bym poszla do dentysty i pokazala mu:tak:

Dziewczynki witajcie.

Dziękuję wszystkim za życzenia .

Chodzę na ten kurs.
Po 2 dniach stwierdzam,że jest to najlepza inwestycja kasy od niepamiętnych czasów z mojej strony.
Jestem mega pozytywnie zmęczona ,ale i szczęśliwa.
Niesamowici ludzie,niesamowite wiadomości ,niesamowity czas dla mnie.
Oj było mi potrzeba takiego powera.:-D:-D
Asik jak żółwie?

Witam z kawką.....

Neftali Udaj się jak najszybciej do dentysty dziecinnego!!!!!!:szok:
Wiki jeden ząb rośnie krzywo ( tak jak u Twojej córci........do środka buzi).........ponieważ za późno zauważyłam ze nowy juz od tyłu "się pcha".............no ale dentysta powiedziała ze strachu nie ma ......musi tylko starać się go napychać językiem......:baffled:
W poprzek? to juz chyba gorzej............ma pewnie mało miejsca.......i lepiej pokazać niech się wypowie specjalista :sorry:

Doris u nas dzis pada..........no aktualnie przestało......:nerd:
a co do zebów to gdzie Ty dwa widziałaś? Wiki nie ma tylko jednej jedynki z tamtej strony :szok:
Kuba by sobie nie dał wyrwać a Wiki się prosiała o wyrwanie bo tak juz ją ten zab denerwował :-D
Co do buraczkowej to ja robie z samych buraków........nie ma mięsie:sorry:

As no i co na tym kursie robicie?

Ja dzis mykam do tesciów..........wr ócę dopiero jutro..........miłego dzionka:-)

reklama
Hej kobietki!

W końcu dotarłam do kompa bo u nas już po mału przymiarki do remontu w nowym domku więc czasu niewiele:-) Wchodzimy w sobotę. Już się nie mogę doczekać:tak:

As cieszę się, że jesteś zadowolona ze swojego kursu:tak: Najważniejsze robić to co się lubi:tak: A co do żółwi...hm poczytałam o nich w internecie i powiem ci, że jestem w lekkim szoku ile wysiłku potrzeba do ich utrzymania:szok: a poza tym chyba je nawet trochę polubiłam;-):zawstydzona/y: chyba przez to, że jak poczytałam o warunkach w jakich powinny być hodowane a porównałam to z warunkami w jakich żyły to mi się ich żal zrobiło:-( Biedne zwierzęta przez 7 lat były męczone w praktycznie łyżce wodu w akwarium wielkości trochę większej niż miska do sałatki:wściekła/y: Postaramy się im stworzyć lepsze warunki ale z czasem bo wszystko wiaze się z niemałymi kosztami:-( Najpierw trzeba skombinować duże akwarium a potem po troszeczku resztę:tak:

Paula gratulacje dla Wiki z okazji pierwszej jedynki:-D;-)
Kuba ma już wszystkie jedynki nowe i dwie dwójki w drodze:-D a zęby wyrywa mu tata- bez sznurka, jeden zgubił wtrakcie jedzenia bułki:-)
Miłego dnia u teściów:tak:

doris niezazdroszczę pogody, wszystko lubię tylko nie deszcz brrrr:no:
A wypad do Torunia się udał:tak: Nawet bardzo;-) Nie widzieliśmy się ze znajomymi mnóstwo czasu i ciężko się było nagadać przez te 3 dni;-) Dzieciaki się wybiegały nad Wisłą, pooglądaliśmy starówkę, a Kuba miał szczególną atrakcję- akurat odbywały się pokazy lotnicze więc mógł pooglądać samoloty z bliska chociaż nie do końca pokaz był udany z powodu kiepskiej pogody:-(

Dobra zmykam troszkę pokój ogarnąć poki mały śpi
Buziaki

Do góry