reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Czesc :-):-)
MONIA-przykro mi z powodu chomika:-(A macie jeszcze jakies zwierzaki???
Bo jak nie,to pewnie dziewczyny Ci jakiegos wymysla:-D
Jak juz kupisz sobie kreacje to pochwal sie,bom ciekawa:tak:
A rok szkolny zaczynaja normalnie,3 wrzesnia:tak:no ale juz pod koniec pazdziernika maja tydzien ferii.Moze w ciagu roku u nas jest wiecej przerw:confused:

ASIK-no wlasnie u mnie tez by byla straszna rozpacz,jakbysmy mieli jakies zwierzatko:confused:
A jedziemy do Gdanska na 3 tygodnie:-)
Oj ja tez bede musiala cos wymyslec przez dwa tygodnie,zanim pojedziemy do Polski zeby od tego komputera odgonic:angry:
No i wlasnie tutaj tez jest problem,bo zbieramy kase na wyjazd ,a wiadomo wszelkie atrakcje kosztuja i jak tutaj zorganizowac im czas:baffled::baffled:

A w jakie gry twoj Kuba gra???

ASIULKA-NO to milego urlopu:-)

reklama
Czesc:-):-):-)
Asik...mam podobny problem jak twoj co wymyslic zeby dziewczyny sie nie nudzily w domu i go niezdemolowaly haha,pogoda w kratke raz swieci slonce a zaraz pada,bylysmy dzis troszke na jagodach nad jeziorkiem,ale ich rosnie ale oczywiscie moje dziewczyny tylkjo chwile mialy zapalu do zbierania i mamusia zostala sama:tak:.
Asiulka...Zycze udanego wypoczynku i duzo slonca;-);-);-)
Doris...Tak mamy jeszcze jednego chomika mam tylko nadzieje ze nie bede musiala znow przechodzic takiej historii,a pozatym juz mamy postanowione po powrocie z polski kupujemy psa yorka ja sama sie napalilam:-)
Milego wieczoru,buziaki

Hej witam wieczorkiem:-)

Widzę, że dzisiaj za sprawą moni ruch na naszych wątkach zrobił się niesamowity:-D;-)

asiulka udanego wypoczynku i czekamy na relacje;-)

doris no właśnie podobno u was przerwy w nauce są krótsze ale częstsze i jest to chyba lepsze rozwiązanie niż tak jak u nas od 1 września jednym ciągiem do bożego narodzenia:baffled:
Kuba uwielbia gry w samoloty, wszelkiego rodzaju zręcznościowe gdzie trzeba coś przepłynąc, coś przeskoczyć w międzycasie zdobywając punkty, dodatkowe życia itp:-) chociaz nieuniknione są jakieś bijatyki albo strzelanki ale w łagodnym wydaniu:tak: kuba sam sobie wpisuje w wyszukiwarke np gry w samoloty i wybiera co mu do gustu przypadnie oczywiście przy zamaskowanej kontroli rodzicielskiej;-)
Kurcze jak zwykle z kasa jest problem- bo co tu robić z dziećmi w domu a tak jak mówisz atrakcje kosztują:-(

My dzisiaj wybraliśmy się do Poznania. Małż miał tam sprawy do pozałatwiania a potem wybraliśmy się na lotnisko pooglądać startujące i lądujące samoloty:-) Kuba uwielbia samoloty i pociągi- 2 największe miłości jego życia;-):-D Tak więc po odprawieniu trzech samolotów i przywitaniu trzech innych w końcu mogliśmy opuścić lotnisko choć i tak ciężko go było wydobyć:-D potem maleńkie co nieco w McDonaldzie (monia to tak nawązując do odchudzania;-):-D) i tym sposobem lżejsi o kilkadziesiąt złotych:zawstydzona/y: wróciliśmy do domu.:-) Ale za to dzieciaki jaką miały frajdę!!!:-D

Na jutro zapowiadają upał więc może jakiś basenik w ogródku zajmie ich przez chwilkę:confused:

Hej laseczki

temaciki wakacyjne czytam.....:szok: no ciężko jest zająć czymś dzieciaki :sorry2:
Dobrze ze moja ma psiapsiółkę po drugiej stronie ulicy, to generalnie one same sobie znajdują rozrywki ;-) Ostatnio pokochały nasz strych i tam siedzą :szok:
Pewnie dlatego ze Tati tam nie ma jak wejść :dry:

Dziś atrakcją sezonu było mycie auta :-D tak szorowały.......a ja nadzorowałam.......hi hi i wszystkie 3 byłyśmy zadowolone one miały zajęcie a ja czysty samochód :-D

Monia przykro mi z powodu chomika.......tak się właśnie zastanawiam kto się zajmie naszym jak wyjedziemy.....eeeee chyba brat mu da jeść i pić :-p
Do domu go nikt nie zabierze........bo kto u nas śpi wytrzymać nie może..........karze go wynosić do kuchni tak hałasuje kołowrotkiem :baffled:

Asiulka ale masz fajnie...........juz wczasy:)

Asik a co warto właśnie w Poznaniu zobaczyć? tak planujemy do Gniezna i do Poznania myknąc jak bedziemy w tym Powidzu;-)

Doris no to 3 tyg odpoczynku :-D w Gdańsku mam koleznkę :cool2:z tego drugiego forum :-)

Mykam ...........jutro mnie nie ma jade do psiapsiółki ( 50 km ode mnie) i chyba na noc z laskami zostanę,......to sobie pogadamy wieczorkiem drineczka spijemy..........jak laski uśpimy ............tel i gg to nie to samo :baffled:

DOBRANOC

Hej witam się i uciekam!:-) U nas nareszcie upał więc korzystamy i jedziemy nad jeziorko popluskać się trochę:-D Mam nadzieję, że chłopaki się wyszaleją i będzie trochę spokoju;-) Dobra uciekam bo moje dzieci spakują pół domu jeśli nie interweniuję;-)
Miłego dnia! Paaaaa!!!

CZESC:-)u Was upaly a u mnie deszcz:-:)-(i nuda nastala:-(

ASIK-milego pluskania:-)korzystaj z pogody:-)chociaz ja sparwadzalm prognozy na sierpien i maja byc upaly:tak:wiec tez sie szykujena dobra pogode w Polsce:-)
Moj Kuba tez gra tylkow samolotowe i pociagowe gry:-D:-Dtez to jest jego pasja:-D
On ma taki symulator pociagowy, wciela sie w motorniczego i kieruje pociagiem ,wybiera sobie trasy,przystanki i jak zacznie grac w to to moglby tak grac do rana:angry:

PAULA-tobie tez zycze milego wypadu:-)nagadaj sie psiapsiola:tak:

MONIA-mi tez sie bardzo Yorki podobaja:-):-)

AS-co tam u Ciebie??/

Asiu jak ja Ci zazdroszczę tych wczasów.
Ja w tym roku nigdzie nie wyjeżdżam,bo idę z córką na pielgrzymkę pieszą do Częstochowy.:-)
Dziś od 10 walczymy z masażami.
Dzwoniła behawiorystka i przełożyła nam spotkanie na jutro na 17.:baffled:
Jestem trochę zła ,bo jutra będzie urwanie głowy.
Nie dość ,że masaże to jeszcze na 12 SI i na 17 behawior.
Jutro to ducha wyzionę.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ale cóż,trzeba się poświęcić dla dobra małego.:-)
Idę teraz do rodziców i do chrześniaczka.Niech Kubuś cioci i dziadkom trochę tyłek pozawraca a ja odsapnę chwilkę ,bo wymiękam dziś.
Od rana tylko mama i mama już mam dość.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Wpadnę do Was jak wrócę.
Dziś muszę do obrazu przysiąść to się troszkę wyciszę i na pewno to dla mnie najlepszą terapią będzie.:-D:-D:-D:-D:-D

Dziewczyny właśnie dostałam meilem plan zajęć na kursie.
Padłam :szok::szok::szok::szok::szok::szok:
Jak ja to przeżyję :szok::szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D
Oto mój plan

poniedziałek:

1. dogoterapia
2.dogoterapia
3.metodyka szkolenia psów
4.metodyka...
5.metodyka...
6.metodyka...
7.metodyka...
8.metodyka...

wtorek:

6x metodyka...
2x dogoterapia

środa:

6 x psychologia niepełnosprawności
2 x dogoterapia

czwartek:

4 x praktyki
4 x psychologia

piątek:

4 x praktyki
4 x dogoterapia

sobota:

2 x psychologia
6 x fizjoterapia

niedziela:

3 x praktyki
5 x fizjoterapia
Jak padnę to będziecie miały znajomy pogrzeb :szok::szok::-D:-D:-D:-D
Jeśli jakimś cudem uda mi się zaliczyć ten kurs to czekają mnie następne

październik 2009
Warsztaty i szkolenie dla psów dogoterapeutycznych

listopad 2009
II edycja Kursy Podstawy Dogoterapii
zajęcia w systemie weekendowym

grudzień 2009
warsztaty : "Dogoterapia i autyzm"

styczeń 2010
Kurs Dogoterapii 2 stopnia

luty 2010
Warsztaty i szkolenia dla psów dogoterapeutycznych

marzec 2010
warsztaty : "Dogoterapia i autyzm"

To tyle ode mnie :szok::szok::szok::szok::szok::szok:,ale mi się zachciało :-D:-D:-D:-D:-D
Nie miała baba kłopotu poszła sobie na kurs....:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
As o kurka niezły ten twój plan zajęć:szok::szok: Trzyman kciuki za wytrwałość;-)

Paula no to baw się dobrze;-)

doris to chyba te Kubusie takie pasje mają:-D A powiedz mi co to za symulator pociągu? Skąd? A do Gdańska to jedziesz typowo na wczasy czy w swoje rodzinne strony? Piękne miasto:tak:

monia upolowałaś już jakąś kieckę na wesele???:-)

My dziś do 16 moczylismy się w jeziorze. Chłopaki padli i spali ponad 2 godziny no i niestety w związku z tym nadal są aktywni i nie wiem kiedy pojdą spać:szok: A ja jestem padnięta:wściekła/y:

Do góry