reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Czesc:-):-)
Ja nie pisalam tutaj ,bo na moim drugim watku byly dwie rodzace:-)w tym moja siostra:-)
I dwie rodzily prawie w tym samym czasie:-D:-Dwiec goraco bylo,no i co chwile tam zagladalam:-)
No ale juz po wszystkim,moja siostra urodzila sliczna dziewczynke:-)no i kolezanka tez urodzila dziewczynke:tak:
Oj ale maja fajnie:tak:

MONIA,ASIK-prosze nas juz nie zaniedbywac:angry::angry:i pisac czesciej:tak:
MONIA-ale masz fajnie zaraz jedziesz:-)ja jade 1 sierpnia,tez niedlugo ,ale juz sie doczekac nie moge i czs starsznie mi sie dluzy:baffled:

ASIK-a jak tam Twoi chlopacy na wakacjach???musisz im cos urozmaicac???

reklama
Ja tez jestem halo halo :-D

Oj wraca stara gwardia :tak::szok::-)

Asik ja jadę 5 sierpnia ale moze wymienimy się juz nr tel? bo gdyby była okazja do spotkania a znowu nie daj Boże coś z netem :szok::baffled:
Podaj mi swoje gg ............moje to 558192 to się odezwij:)

mykam spać po weekendzie nadrobię:blink:

Laseczki kochane przepraszam, że tak bardzo Was zaniedbałam:zawstydzona/y: Obiecuję, że już więcej się to nie powtórzy!!!:tak:
A wszystko przez ten nasz nieszczęsny dom. Wspominałam Wam o problemach z kredytem, no więc były ogromniaste a wizja dalszego mieszkania u teściów doprowadzały mnie do stanu przedzawałowego:szok::wściekła/y: Ale na szczescie przy pomocy moich rodziców damy rade i mam nadzieje ze na poczatku przyszlego miesiaca zamieszkamy juz u siebie:-) Tak wiec wybaczcie ze sie nieudzielalam ale latania mielismy mnostwo a do tego zylam w takim stresie ze nawet zmezem zadko rozmawialam bo nie mialam weny:-)
Pozwolcie, ze nadrobie was jutro bo cos mi znowu komputer nawala:wściekła/y: juz gdzies mi wcielo polskie znaki:wściekła/y:
Dobrej nocki

witam wieczorową porą:-):-)
Dziewczyny juz w łóżkach i ja mam troche spokoju,caly dzien wariują.
Pogoda do bani leje i wieje i tak do srody:-(.
doris... to w sumie juz niedaleko do 1 sierpnia przeleci,mam nadzieje ze w polsce chociaz pogoda dopisze,chodzilam dzis po miescie chcialam kupic cos orginalnego na ten slub i kompletnie nic nie znalazlam jestem wsciekla bo czasu juz malo,nie wiem czy to okres slubow taki wzmozony ze w sklepach nic nie ma:szok:.kiecke na slub kupilam przez internet nawet mi sie fartlo i wszystko jest ok.
Zagladne jutro teraz ide obejrzec jakis film i do spania.
Fajnie fajnie ze stara gwardia sie odzywa :-):-):-)

Halo halo witam się niedzielnie:-) My już po obiadku, za chwilkę małż idzie pograć w piłkę z Kubą a ja będę czekać aż Mati zaśnie żeby mieć chwilkę spokoju;-) może wtedy was poczytam:-D

hEJ HEJ:-):-)
MONIA-to Ty nie wiesz ze ,jak sie chodzi po sklepach i chce sie cos konkretnego kupic to nic nie ma:-Da jak chodzisz bez celu,albo jak nie masz kasy to wszystko jest fajne:-D:-D

ASIK-no to super wiesci:-)oj napewno Wam to wyjdzie na zdrowie:-)
my mieszkalismy jakis czas z moimi rodzicami tutaj i sa naprawde wporzadaku,no i na dodatek moi rodzice ,ale mialam czasem dosyc juz:-(
Najlepiej mieszkac osobno:tak:
No ale wiem ,ze czasem poprostu sytuacja na to nie pozwala:-(

Aja dzisiaj caly dzien poza domem:tak:
Najpierw bylismy w kosciele,potem Kuba mial zakonczenie i rozdanie swidectw w polskiej szkole:tak:No i tutaj dalam duza plame:baffled:bo nie kupilam kwiatow ani czekoladek dla pani:-:)-:)zawstydzona/y::zawstydzona/y:wstyd normalnie:zawstydzona/y:
Potem pojechalismy do Mcdonalda na obiad :zawstydzona/y:a potem do parku.Dzieci sie wybiegaly,Kuba poplywal z babcia na rowerku wodnym i pogralismy w tenisa i do domku.I juz padam normalnie:cool2:
No i zostal ostatni tydzien szkoly:-)HURRRRRRRRRRRAAAAAA:tak:

Witajcie wpadłam się przywitać.
Pamiętacie mnie jeszcze????
Tęsknie za Wami okropnie .
:wściekła/y::wściekła/y:
Wróciliśmy niedawno ze zjazdu rodzinnego Szczecin -Warszawa.
Było super w sumie ponad 30 osób się uzbierało.:biggrin2::biggrin2::biggrin2:
Żegnam się na dziś.
Miłej nocki
Pozdrowionka dla wszystkich.:biggrin2:

Witajcie dziewczyny:))
U nas dzis smutno zaczal sie dzien,zdycha nam chyba chomik,ledwo oddycha i sie nie rusza,probowalysmy go ogrzac nic to nie dalo juz nie wiem co mam z nim robic kinga strasznie przezywa ciagle podchodzi chce go na rece brac,zdaje mi sie ze raczej nie wydobrzeje a szkoda biedne stworzonko,a na dodatek weterynarza tutaj nigdzie nie ma:no:,musialam go wyciagnac do osobnej klatki bo ten drugi skurczybyk go podgryzal.
Doris...to prawda jak nie ma potrzeby czegos kupic to wszystkiego pod dostatkiem jest,doris a co wy jeszcze do szkoly chodzicie???:szok:
zagladne pozniej;-)

Nonia jeśli się mało rusza to pewnie paraliżu dostał.
Ile ten chomik ma?
Chomiki najczęściej odchodzą z powodu 4 chorób
Zawał,paraliż i biegunka lub zatwardzenie.
Kiedyś miałam hodowlę chomików i pamiętam jak było ciężko gdy....:baffled:

reklama
Do góry