reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Witam

oj muszę się zebrać i nadrobić
icon_sad.gif

Dziś mieliśmy zakończenie roku u Wiki w przedszkolu.........oj tak jakoś smutno mi się zrobiło bo juz sobie człowiek uzmysławia ze koniec laby dziecko do szkoły idzie........ze się zacznie
icon_confused.gif
Do tego nie będzie w jej klasie ani jednego dziecka z przedszkola....:baffled:

Występy były super........potem grill , sałatki, słodkości......a jednak było kolejne zebranie na którym stwierdzili ze jednak grill i ponoć po kolejne 50 zł się składali.......a mnie nikt nie zawiadomił
icon_eek.gif
Jak nikt się nie odzywała to co ja mam się rzucać z kasą? a w nosie ich mam......jak nikt nie raczył wszystkich o zebraniu powiadomić:wściekła/y:

Plany mieliśmy ogólnie inne.......no ale nasza mała gwiazda dostała z 4 krostki.............czyli dopadła ja OSPA!
Poleciałam do pediatry ( by na weekend nie zostać sytuacji podbramkowej)........dostała leki.......
No i juz na zakończenie roku do Wiki poszłam sama
icon_sad.gif
a było tyle dzieciaków pewnie chętnie by się pobawiła :evil:No i planowałam tez pon i wt trochę z nimi posiedzieć w przedszkolu a tu lipa
icon_confused.gif

Do tego mieliśmy jechać do A. dziadka na imieniny ( 50 km od nas) i kolejne plany poszły w odstawkę.......

Teraz cos marudzi przez sen , więc chyba się zawijam..........bo mój na noc w pracy i jestem skazana tylko na siebie :-(

As bardzo GRATULUJE!!!!!!!!! Kalaudi.........ale duza ta szkoła:szok:
aaaaaaaaa i fotki Wasze oglądałam widać ze udane wypady;-)

Doris kuruj się!!!!!!!!! i baw się dobrze na imprezce........jeden grzaniec i po bólu......minie

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc :-):-):-)

PAULA-Malo pisze ,bo malo tutaj sie dziewczyny odzywaja,nie??:-:)-(
Szkoda:-(bo bardzo lubie ten watek i lubie z Wami pisac:tak::tak:

Oj, a ja sie juz szykuje do wyjazdu:tak:robie sobie liste zakupow i co kupie na droge do jedzenia:-D

A jak pogoda u Was??/U nas na zmiane,jeden dzien upal ,drugi dzien pochmurny albo deszczowy:-D

Ide polozyc malego spac i trzeba sie za obiad jakis wziac,a tam mi sie nie chce:no:

Aha,Paula fajne masz suwaczki:tak:

HELLO LASKI.
Nasze sobotnie spotkanie w Ostrowcu wypaliło super.
było nas 8 kobitek z mężami i dzieciakami.
zaczęło się od 10 rano,mimo niezaciekawej pogody,odbył się grill.
Dzieciaki wychasały się a my za nimi.
Teraz jak będziemy organizowały kolejne spotkanko a mamy taki zamiar to same bez dzidziusiów i tatusiów ,taki babski wypad.

hej
u mnie za oknem

Doris oj ta pogoda :baffled: dzis skwar a ostatnio pochmurno wietrznie nieciekawie :dry:
Gdzie się koleżanka wybiera? chyba przeoczyłam coś.....bo świta ale jakoś nie moge przypomnieć sobie gdzie się wybieracie :zawstydzona/y::baffled:
Co tam szykujesz do jedzenia?
Ja sobie myślę ze jak nad to jeziorko za miesiąc pojedziemy......to zeby jakis prowiant sobie zabrać.......mam coś ala taka lodówka turystyczna na te wkłady......ale nigdy jej ze sobą nie miałam i nie wiem czy spełnia swoje zadnie...... ma któraś?

Asiulka super ze spotkanko się udało.......oczywiście czekamy na foteczki:-) a znałyście się wszystkie wcześniej tzn widziałayście się juz kiedyś?
I wszystkie takie jak na forum?
Ja mam spotkanko w stalicy 1 sierpnia......ale ja juz większość znam ;-)oj tez super kobitki i ich mezowie no i dzieciaczki :tak:

Ja byłam dziś u ginekologa.....uffffff wreszcie cytologię zrobiłam.
No i mnie na ta spiraljkę mirenę namawiał........bo jakos srednio chce brac znowu tabletki :cool2: no ale chyba wyjścia nie mam jak nie planuje dzidzi kolejnej........ a wrecz przciwnie od wrzesnia poszukuje pracy.

Mam juz nie bedzie pracować, więc się młoda zajmie przez rok........
U nas otwierają focus park.......więc moze tam :sorry2:sama nie wiem

Dobra mykam do mojej małej ospy ;-)

Doris miło ze zauważyłaś suwaczki:)

paula-WOW ale temperatura:szok::szok:U nas tez w sumie popudniu sie rozpogodzilo:tak:i pojechalismy do mojej siostry na ogrod i chlopaki sie popluskali w basenie,ale mieli radoche:tak:Dawid pierwszy raz sie kapal i strasznie mu sie podobalo:-D:-D

A ja przeciez Paula jade do Polski:tak:U nas to wiesz ,taki wyjazd to jakbysmy jechali gdzies na jakies wyspy Bahama:-D:-DW sumie szkoda bo za te pienadze co wydajemy na wyjazdy do Polski bysmy mieli super wakacje i juz pewnie bysmy cala Europe sobie zwiedzili:-DA tak tylko Polska i Polska.:-D:-DI zawsze jest problem z powrotem,bo ja sie strasznie rozklejam:-(i nie nawidze pozegnan,szczegolnie jak sie zegnam z moja kuzynka:-(

A taka lodowke turystyczna to my kiedys mielismy,ale jej na zaden wyjazd nie uzywalam tylko w domu,bo mialam bardzo mala lodowke i sie nie miescilismy w nia i owoce i warzywa trzymalismy wlasnie w tej turystycznej i powiem Ci ze nie psuly sie :tak:wiec moze byc dobra:tak:

ASIULKA-fajnie spotkanie sie udalo:tak:I tez uwazam ze takie bez dzieci tez sa fajne spotkania:-D

hej
Asiulka super ze spotkanko się udało.......oczywiście czekamy na foteczki:-) a znałyście się wszystkie wcześniej tzn widziałayście się juz kiedyś?
I wszystkie takie jak na forum?
Ja mam spotkanko w stalicy 1 sierpnia......ale ja juz większość znam ;-)oj tez super kobitki i ich mezowie no i dzieciaczki :tak:

ASIULKA-fajnie spotkanie sie udalo:tak:I tez uwazam ze takie bez dzieci tez sa fajne spotkania:-D

U nas było dziś 32 w cieniu:szok::szok:

Paula nie znałyśmy się wcześniej to dopiero nasze pierwsze spotkanie w realu.
A jeśli chodzi o fotki to wrzucę ,jak tylko zrzucę z aparatu.

Doris ,spotkanie było bardzo fajne,ale jak to jest z dzieciakami to każde w swoją stronę chciało,i mimo tego że byli nasi mężowie to i tak mamusie tego dnia były lepsze od tatusiów i wisiały przy nas te nasze ogonki.
I dlatego kolejne spotkanie to tylko same mamuśki,dwudniowy wypad na łono natury gdzieś w centrum polski,żeby wszystkie laski mogły dojechać,bo tu w Ostrowcu tylko 8 nas było.
Ale i tak było super tylko za mało mogłyśmy pogadać przez te nasze kochane gagatki.

Czesc :-):-)
A u nas dla odmiany dzisiaj deszcz:wściekła/y::wściekła/y:cieplo w sumie jest,ale co z tego jak pada:angry::angry:

ASIULKA-no rozmumiem Cie,bo my wlasnie tez z dziewczynami i z dziecmi spotykamy w parku,czy w jakims kulkolandzie,ale to zadna w sumie nie pogada ,a to jedna lata z swoim dzieckiem a to druga i tak w kolko:tak:
Dlatego od czasu do czasu robimy sobie wieczorne wychodne,no i przy okazjii cos tam zjemy,pogadamy ,posmiejemy sie bez biegania za dziecmi:-D

PAULA-jak tam TWOJA MALA OSPA???tez ma tak duzo jak Wiktoria???drapie sie duzo??

hej laseczki

nie miałam neta bo mi modem się rozpierdzielił :no:
No ale na szczęście jak obdzwoniłam znajomych.........to wujek taki miał a ze był mu zbyteczny dostałam ;-)i mam net:tak:

Doris no tak ale ja skleroza jestem......:zawstydzona/y:a na długo chcecie jechać?
To tak około ilu Was taki wypadzik kosztuje?
Moja młoda to stara weteranka "basenowa" byłam z nią dzis u sąsiadów........bo tam cienia trochę maja.......a w domu mi nie chce wcale wstręciuch siedzieć ......i chwilka a ta do basenu wlazła i tak zaczęła wariować ze szok siłą ja do domu zaciągnęłam :cool2::baffled:

Co do ospy to ma juz strupki w sumie......czyli ponoć nie zaraza :dry:
Chyba miała trochę mniej od Wiki.......no ale najwięcej na brzuszku

Trochę się drapie......ale juz coraz mniej chyba swędzi :baffled:

Co do spotkań........to my teraz jedziemy do jednej z kolezane do stolicy.......ale wszyscy na noc zostaniemy, więc w planach uspienie dzieciaczków i wtedy sobie zasiądziemy i pogadamy na spokkojnie.

A gdzie reszta dziewczyn?

Tyle o tych powodziach mówia.....tragedia okropna z tą woda.
Czy któras od nas jest z tych terenów?

reklama
Witam nocnie.
Ja strasznie zaganiana,ale podczytuję.
Odebrała Kubusiową diagnozę SI i byłam na omówieniu.
Opis diagnozy zajął 7 stron A-4 a omówienie 1.40 minut.:szok::szok::szok::szok:
Niestety nie mam dobrych wiadomości.
Kubuś potrzebuje conajmniej 2-3 letniej terapii i na pewno nie wyjdzie ze wszystkiego w 100%.Jest jednak szansa,że będzie dużo lepiej.:-:)tak::tak:

Do góry