reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

reklama
Witam
dziś totalne urwanie głowy
Na 13 zakończenie roku i Klaudia zgarnęła niezła pulę nagród :szok::szok::szok:

Nagroda główna od burmistrza za najlepsze wyniki w nauce na terenie Marek-
Polaków dzieje malowane -cudnie wydany album.:-)

Nagroda od Mareckiego Stowarzyszenia Gospodarczego-
dyplom i 350 zł :szok::szok:

Nagroda za celujące wyniki w nauce-
Encyklopedia Szkolna -Język polski -zakres gimnazjum

Nagroda za album w konkursie historycznym "krąg"
książka -Multimedialna historia Polski

stypendium naukowe semestralne -128 zł.

To tyle o Klaudii.
Mam w ogóle nagraną calutką akademię ,bo byłam z kamerką,a lada dzień będę miała jeszcze fotki z uroczystości.

Kubuś miał dziś tę diagnozę,ale nie zdązyliśmy zrobić jej do końca.
Na dzień dzisiejszy na pewno wiadomo że:
Kubuś musi mieć kamizelkę obciążeniową,bo ma nadwrażliwość powierzchniową całego ciała.
Potrzebne będą 2 tygodniowe masaże ,które będą robione co 2 godziny przeze mnie z domu specjalnymi szczotkami
potrzebne jest wyciszenie emocjonalne
poprawa snu mocno wskazana(Kuba śpi 6-7 godzin na dobę)
resztę wskazówek dostanę za tydzień i wtedy zostanie ustalona terapia zajęciowa w ośrodku.

Dziś byliśmy też po siodło dla Ori.
Klaudia uzbierała sobie już 1300 zł .i musiała od razu wydać.:-D:-D:-D:-D
Siodło zostało zakupione.

Tyle o nas na dziś
pozdrawiam.

Czesc:-)
Oj widze ze wszystkie juz na wakacjach:-D:-DOj fajnie,fajnie:-)
Ja juz niedlugo:-)Juz zyjemy wyjazdem:tak:tylko przeraza mnie podroz,no ale coz sie nie zrobi,zeby przyjechac do ojczyzny:-D:-D

A my weekend w domku spedzilismy:tak:jakos nie bylo weny gdzie pojechac:baffled:
Tylko wczoraj bylismy na grillu :-)i dzisiaj na basenie:tak:
A TAk pozatym to nuda,nuda,nuda:-)

A co tam u Was drogie kolezanki??/

Melduję się z rana.

U nas pogoda do kitu,leje cały czas.
Dziś mnie m.z rańca obudził bo nie mógł znaleźć kluczyków od auta,a ja ostatnio je wczoraj brałam.,jak przestawiałam auto na nasze miejsce.
To go opitoliłam bo daje kluczyki Emilkowi i ten się bawi na rowerku nimi.
Stwierdził że on mu kluczyków nie dawał,tylko ja gdzieś je posiałam,normalnie udusić gada.
I jak się okazało to kluczyki sie znalazły jak on już pojechał,dobrze że jest zapasowy.
A znalazły się u chłopaków w pokoiku pod Emila łóżeczkiem.
A my wczoraj byliśmy na zakupach w Kielcach,normalnie było tyle ludzi w Tesco jakby coś za darmo dawali,a się okazało że wszędzie są wyprzedaże.
Maciuś zakupił sobie kąpielówki ze swoimi ulubionymi postaciami,i figurki pokemonów.Emil został obkupiony we wszystkie potrzebne dla niego pierdoły + koszulki w cherokee.
A ja kupiłam sobie spodnie w big starze.nareszcie udało mi się dostać mój ulubiony fason i kolor.
Bo jak był fason to koloru nie było lub na odwrót.

Moje łobuziaki jeszcze śpią,chyba na Maciusia pogoda tak działa,bo zazwyczaj już po 7 był na nogach,a dziś śpi.Bo Emil to od zawsze miał melodię do spania.

Buziaki dla wszystkich .I żeby już wyszło słonko.

hEJ DZIEWCZYNY:-)ale Wy to chyba na jakies wakacje wyjechalyscie,co???babyboomowe wakacje:-D:-Dzadnej nie ma:-:)-(

U mnie nudy,jakas przeziebiona jestem:wściekła/y:glowa mnie boli i w nosie mnie krecie:wściekła/y:oj jak ja tego nie lubie:no:
A jutro mnie czeka imprezka z kolezankami:tak:a ja w takim stanie:angry:
Jak tam wasze dzieciaczki???

reklama
KLAUDIA DOSTAŁA SIĘ DO WYMARZONEJ SZKOŁY .
Władysław IV
Klaudia miała 77 pkt . Taką samą ilość punktów miało jeszcze 4 dzieci.
Powyżej tej punktacji nikt nie miał 77 to górna granica.
Yuppiiii !!!!!Jak ja się cieszę.

Do góry