reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

reklama
Witam się wieczorowo.
Nie mam czasu z Wami pisać.
Nieraz tylko poczytam przelotem.
A dziś
Nic nie poczytam,bo nie jestem w stanie.

Dziś byłam na pogrzebie mojej przyjaciółki mamy.
Młoda była -mogła jeszcze pożyć....
Strasznie mi ciężko,bo była dla mnie jak druga matka.

Jutro Klaudia o 13 kończy szkołę a o 14.40 Kubuś ma diagnozę SI.
Znów przede mną maraton po za domem.:szok::szok::szok::szok:
Jak Klaudia się zlituje i zgra na kompa fotki z wypadu na mazury to Wam troszkę wkleję.
Tymczasem uciekam.
Dobranoc.

As przykro mi z powodu śmierci mamy twojej przyjaciółki, eh w tym naszym życiu tak się czasem dziwacznie dzieje:-(

Ja nareszcie mam trochę więcej czasu więc mam zamiar zaglądać częściej ale chyba niebardzo mam po co bo nikt inny tu nie zagląda:-(

Trzymam kciuki za jutrzejsza diagnozę Kubusia, daj znać co i jak.

Mój Kuba ma zakończenie szkoły jutro o 9, nawet wierszyk mówi:-), a o 17 idziemy na rodzinne, pożegnalne ognisko zerówkowiczów. Może byc wesoło. Dobra uciekam. Pa

Czesc babeczki:-)
Ale u Was juz wakacjami pachnie:-D:-DA u Nas jeszcze miesiac:tak:No ale oni za to w ciagu roku maja wiecej wolnego,ostatnie wolne mieli na poczatku czerwca 7 dni:-)

AS-bardzo mi przykro z powodu mamy twojej przyjaciolki,tym bardziej ze byla tobie taka bliska:-:)-(

ASIK-oj,po Twoich postach,dokladnie ilosci ,widac ze juz wakacjujesz:-Dapogoda jaka macie??wakacyjna czy nie bardzo??
Oj uparciuch z tego Twojego Mateusza:-D:-Ddwa tygodnie:szok::szok:no ale za to Ty mialas spokoj:-D:-Di sobie wczasowalas:-D:-D

A tutaj nie ma piaskownic na placach zabaw:no:ze wzgledow higienicznych:baffled:

No to i ja się witam!!!

Dziś mam małe urwanie głowy bo i rade mam dzisiaj i urodziny teściowej i ognisko Kuby a do tego moja mama się rozchorowała. Zajrzę do was wieczorkiem.
Buziaki

Hej laseczki.....

Tati usypia to może będzie chwilka na BB.......

nadrabiam

Doris niestety Wiki jeszcze w domu.....ma strupki.....i nie wiem czy jutro prowadzać ja na to zakończenie roku :dry: Ich pani mówiła ze tak.........ale jest kilkoro dzieciaków które nie chorowały......lub rodzeństwo i na zebraniu ( jak juz chyba wspomniałam) pewna matka była bardzo zbulwersowana jak to chore dzieci mają przyjść?
Tez bym tak chciała żeby mi Tati 2h przy nodze siedziała :-D ale ona to mało czego się boi a jak piasek widzi to zaraz buty zdejmuje :szok::tak:
Nie ma piaskownic dla dzieci :szok: a to czemu? doczytałam.......i tez tak pomyslałam.....
Co do Londynu to chyba tez średnio by mi sie chciało gdybym nikogo nie znała :dry: ale zeby bez dzieciaków......to ja mam tak rzadko taką okazję......do tego Tati do aniołków nie należy więc bym korzystała:-p

Jeszcze miesiąc szkoły :szok:uuuuuuuuuuuuu

Asik oj te zawodne kompy :no:
Masz rację chory facet to porażka.....mój teraz ma awarię z paluchem..........tak sobie młotkiem przyfasolił ze mu cały paznokieć:baffled:schodzi.........i paluch fioletowy
U mnie jest tak ze jak wyjdę to dzwonie ciągle czy aby Arek dobrze Tati pilnuje.......bo ona jest po prostu istny zywioł i chwilka nieuwagi......a faceci chyba bardziej luzacko podchodza do niektórych spraw....... móie ze coś nie zdązyłam ........to mój się czasem dziwi przeciez cały dzień w domu siedziałam :angry:

AS mi róniez bardzo przykro :-(
Jak tam Kuby diagnoza???? no i zakończenie roku Klaudii?
Poproś córkę i zgranie fot......chętnie obejrzymy!

Asik to masz dzis pracowity dzień........jak tam Kubuś wierszyk powiedział? ;-)
U nas miało być ognisko........ale ospa wszystko popsuła :wściekła/y:
Jak się mama czuje? jak ognisko.......i co teściowej za prezent sprawiłaś? opowiadaj......o ile znajdziesz siły wieczorem......:-D

Asiulka miało być pózniej i gdzie jestes?

reklama
Dziewczyny,choróbsko mnie rozbiera jakieś bo czuję się okropnie.:-(
Boli mnie gardło,mam taką chrypę że ledwo mówię.Głowa już ze trzy dni mnie ćmi,i leje mi się z nosa.Kaszel mam jak stary gruźlik.
Normalnie wysiadam.Nic mi się nie chce.Do tego Emil też marudzi przez katar i w ogóle jest super.

Już Wam nie marudzę.
Uciekam
Buziaki.

Do góry