reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dzieci urodzone w 2002 roku

Witam kobiety.:biggrin2:
U nas pogoda super słoneczko i cieplutko.:biggrin2:
Wczoraj byliśmy na wsi u rodzinki,chłopaki się wyszaleli,że jak przyjechaliśmy to po kolacji popadali jak muchy ze zmęczenia.
A dziś Maciuś poszedł do szkoły na skrzydłach normalnie,bo jego Pani wróciła po tygodniu nieobecności.Była na wycieczce z dzieciakami przez tydzień,na zielonej szkole,nad morzem.
Maciuś i dzieciaki nie mogli się doczekać jej powrotu.

Mnie od czwartku do niedzieli nie będzie na bb,bo wyjeżdżamy na przedłużony weekend,do Raciborza.Mieszka tam m.ciocia .Już nas zapraszała non stop ale jakoś nie było kiedy,a że mój m.ma teraz cztery dni wolnego ,to postanowiliśmy jechać.
Od nich jest 30 minut spacerem na Słowację to może sobie pojedziemy.
Jak będę miała dostęp do kompa to zajrzę a jak nie to dopiero w poniedziałek będę.

A Was laski gdzie wszystkie wywiało?????

reklama
Okolice duzego miasta Polski C.
> Zapadła wiocha.
> Ławka przed spożywczo-monopolowym "U Hanki".
> Miejscowa elyta odbija owocowe-mocne.
> Wszyscy ciągną z gwinta - jeden nie pije.
> - Dlaczego nie pijesz? - pytają zdziwieni.
> - Nie mogę. Hipnoza i kodowanie... - wyjaśnia abstynent.
> Następnego dnia - na wielkim kacu - jeden z uczestników libacji
> przychodzi do abstynenta:
> - Słuchaj! Chciałbym się także zahipnotyzować i zakodować... Już nie
> moge tak dalej... Daj mi adres tego lekarza...
> - Jakiego lekarza? To nasz kowal.
> Facio podziekował i udał się do kowala:
> - Chciałbym przestać pić... Podobno pomaga hipnoza i kodowanie... proszę...
> - Zdejmuj spodnie i wypnij się - odpowiada kowal.
> Facio zdziwił się, ale zdejmuje spodnie i wypina się w stronę kowala.
> Ten przyciąga chłopa do siebie i w żelaznym uścisku uprawiał z nim sex przez pół godziny.
> Wreszcie kończy, podciaga spodnie i mówi:
> - Wypijesz - całej wsi opowiem....

Przed ślubem
On: Hura! Nareszcie! Już się nie mogłem doczekać!
Ona: Możesz ode mnie odejść?
On: Nawet o tym nie myśl!
Ona: Ty mnie kochasz?
On: Oczywiście!
Ona: Będziesz mnie zdradzać?
On: Nie, skąd ci to przyszło do głowy?
Ona: Będziesz mnie szanować?
On: Będę!
Ona: Będziesz mnie bić?
On: W żadnym wypadku!
Ona: Mogę ci ufać?

Po ślubie czytać od dołu do góry.

AS dobre.:-D:-D:-D

Ja właśnie kończę pakowanie.
Mogę od jutra nie być obecna do niedzieli najpóźniej do poniedziałku.Chyba że u cioteczki jest necik,to zajrzę.??
Buziaki i miłego weekendowania

Ja też wyjeżdżam ,ale dopiero w piątek o 9 rano.
Jedziemy gdzieś na mazury za Mikołajkami jadąc od Warszawy tyle mi mąż powiedział
:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Moja córa ma chyba ospę......:crazy:

Wczoraj wieczorem juz się Wiki na ból głowy skarżyła :-?
rano tez.........do przedszkola nie poszła.....
Potem mówi ze ma kilka krostek jak jej koleżanka na wycieczce i to pewnie ospa wietrzna......patrze rzeczywiście.....krostki jakieś ropne...... :-( zaraz na neta i rzeczywiście objawy pasują......więc w auto i do poradni ale było juz przed 18 a kolejka jeszcze więc nas nie przyjęli.....to zaczęłam podpytywać pielęgniarkę , która mówi ze raczej to ospa i radziła udać się do apteki po specyfik na swędzenie......kupiłyśmy.......wysmarowałam i leży moja bidulka..... :evil: nie ma dużo krost........może z 10..... :-? ale taki ropne widać w większości.....okres wylęgania to 2-3 tyg. a właśnie pasuje do tego zielonego przedszkola.......mogła sie wtedy od tej koleżanki zarazic

dobra lseczki nie poczytam bo mi jęczy a młoda ją denerwuje.....

Czesc:-)
PAULA-z ta ospa to jaks plaga?mojej kolezanki corka tez ma ospe,niedawno inna przechodzila:eek:
Ale w sumie lepiej jak sie przechodzi ospe w dziecinstwie,niz w doroslym zyciu:-)
Moj Kuba tez mial,zarazil sie w przychodni ,jak mial 13 miesiecy,ale bardzo lagodnie przechodzil,nie drapal sie ,nie mail duzo krostek:no:
No to pewnie zaraz Tati bedzie miala.
A jak tam po imprezce???

AS-dobre:-D

a to tez jest dobre :))[video=youtube;wGtFTRR2Ka0]http://www.youtube.com/watch?v=wGtFTRR2Ka0[/video]

Ostatnia edycja:
Hej kobietki witam się świątecznie;-) My już po obiadku i po procesji- długo nie wytrzymaliśmy: tylko dwa ołtarze bo Mateusz nam się tak rozbrykał, że nie mogliśmy sobie dać rady, teraz w końcu śpi a Kuba rządzi na podwórku więc chwila spokoju:-D

asiulka, as przyjemnego weekendowania farciary;-):-D As oby cię ten twój nie wywiózł bóg wie gdzie;-):-D

Paula cholipcia nie zazdroszczę:-( Mam nadzieję, że Wiki w miarę łagodnie przejdzie tą ospę, na a pewnie faktycznie Tati za chwilkę załapie:-(
Moje chłopaki narazie żadnych osp, świnek różyczek itp nie mieli ale tak jak pisze doris, chyba lepiej żeby przeszli te wszystkie choróbska w dzieciństwie niż później:no:
Moja koleżanka przechodziła ospę w wieku 25 lat i czuła się fatalnie- trzy tygodnie wracała do życia;-):szok:

doris nowy image;-) Ładnie, ładnie...:tak::-)

Hej laseczki....

Asik no u nas nikt na procesje nie poszedł:-( Wiki w łóżku z goraczką , bólem głowy do tego wysmarowana z wyglądem biednego dalmatyńczyka.......mój A. spał po nocce zresztą ja sama z Tatianką to bym pewnie tak jak Wy z Mateuszem góra 2 ołtarze zaliczyła:baffled:

Co do ospy to widziałam gościa ok 30 to wyglądał fatality:szok: więc moze faktycznie lepiej teraz i z głowy.......Wiki się trochę martwi bo koniec roku maja jakieś występy a tu zapowiada się 19 siedzenie w domu :crazy:
Czekamy teraz czy młoda załapie........no ale jak Emilek u Asiulki nie miał.....to moze i Tati nie załapie.......a zdrugiej strony dobrze by było gdyby było juz po:baffled:

Doris o nowy avantar , suwaczki super.......jak weszłam na forum myślałam ze nową laske mamy.........patrzę a to Doris image zmieniła:-D
Na imprezce było fajnie.......pojedliśmy , potenczyliśmy.......i wreszcie gdzies sami poszlismy;-)No i luks ze miałam tak blisko do domu.........takie imprezki to ja lubię:-p Spali u nas znajomi potem znowu do sasiadów wszyscy na śniadanko ( faceci browar:wściekła/y:) ......tylko jak dzwoniłam do mamy to sobie troszkę humor na chwilke zrypałam bo Tatiana strasznie płakała..........mama przyjedz mama chodz do mnie..........jejku myslałam ze się poryczę:szok::rofl2:
No ale za 15 min sms ze śpi i juz jak kamień z serducha:-D
No a w niedzielę pierwsze urodziny synka mojego brata, więc na kolejny tort się załapałyśmy:tak: moze potem wstawię kilka fotek na galeryjke ;-)

Słyszałam juz te dzieciaczki co wstawiłaś dobre.......tez się z tego usmiałam:-D

reklama
Melduję się z rana chętna na kawkę;-):tak:

U nas dziś pięknie słonko świeci ale wieje tak zimne wiatrzysko jak w środku października :szok: brrrrr:no:

Paula jak twój szpital???

Do góry