reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dzidziusiowy kącik i akcesoria

Moja kolderka tez jest taka duza i chyba narazie nie bede jej uzywac bo jest strasznie gruba jak na moj gust.Nie wiem moze sama poszewka bede go przykrywac na razie.Podusie tez zostawie na pozniej bo slyszalam,ze noworodki powinny lezec na twardym i plaskim ew.mozna cos pod materacyk podkladac zeby glowka byla wyzej

reklama
ja przykrywam kocykiem w te upały flanelowa pieluszką i staram się żeby tez kawałeczke tułowia był podniesiony a nie sama główka ale wiecie co, to samo wszystko jakoś przychodzi i będziecie wiedzieć instynktownie co maluszkowi jest najlepsze

my na razie spimy sobie w trojke w jednym lozeczku ;Da przykrywamy sie na noc dosc cienkim kockiem, w dzien pieluszka, bo goraco tu niesamowicie.

Ja też mam mega wielką kołderkę i nie używam,żresztą mały spi w koszu wiklinowym albo w wózku,albo na naszym łóżku,w nocy też go zabieram do siebie na karmienie...A pod głowkę kładę tylko tetrową pieluszkę na ulewanie.
Kasiek,słodziuteńki masz kącik dla Adasia,slicznie!

no niestety pieluchy z biedronki dla mnie nie sprawdziły sie-kupka na plecach i do tego nie wsiaka dobrze, mały ma zaczerwieniona pupę. :( :( :( :( :(

oooo.. no popatrz, a ja chcial je kupic.... pewnie to jak z kosmetykami - jednym pasuje innym nie...

Dziewczyny ale w ogóle z chłopkami tak jest że wszystko co ma być w pielusze w odpowiednim miejscu znajduje sie gdzie indziej .Normalka .Ja pamiętam że kupowałam pampresy dla chłopców ale to i tak nic nie dało .Zostaje smarowanko pupy bepanthenem

na razie stosuję sudocrem, zobaczymy
Elpis-mozesz kupic e pieluszki ale w mniejszej paczce jak sa i spróbować, \Oli pasują a raczej Oliwierkowi

reklama
no to jets chyba rada na te pieluszki-często przewijać, ja założyłam na noc na 4 godzinki-tak mały spał i dupka odparzona

Do góry