reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dzidziusiowy kącik i akcesoria

Olu mamy chyba podobny gust bo ostatnio sie jej przygladalam na allegro i gdyby nie chwilowe bankructwo to bym tez ja chciala kupic :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
Super kącik Kasiu.

Widze ze tez i poduszka i wielka kołderka przygotowane, ale jak tylko przywieziemy nasze maluszki do domu to to wszystko trzeba bedzie schowac, bo poduszka u takiego malucha odpada i do tego te upaly..

heheheheh wiem Elpisku, wiem... ale to sprawia, że udziela się nastrój oczekiwania. To tak jak choinka na świeta BN ;D ;D ;D ;D

hmmm a moja podusia jest bardzo płaska i ja kłade maluszka ciałkiem na tej podusi a nózki sa poza nią, tak kładli w szpitalu, jak sie uleje to się nie zakrztusi. a kołderka faktycznie poszła do skrzyni

reklama
Moja tez wydaje sie byc płaska, ale jak sie ugniecie reka to sporo sie zapada, wiec nie bede ryzykowac, najwyzej w ta poszewke wloze ze dwie pieluszki... zobacze...

A co do tych kołderek - widzialyscie ta moja w lozeczku - ona ma 100x135 - niby standard jak do lozeczka ale wydaje sie ogromna. nawet teraz mam ja w 4 miejscach podwinieta i to dosc sporo.. nie wiem czy nie szukac mniejszej - o ile takie sa.....

Do góry