reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dzidziusiowy kącik i akcesoria

reklama
Martuś,też już musisz demontować karuzelkę i dawać Nikusiowi do ciamkania poszczególne zwierzaki?Bo Zuzia dziś pół dnai spędziła z osiołkiem w objęciach i buzi...;-) :tak:

Ja jeszcze nie demontuje, ale jak sie maly budzi,a mamusia jeszcze smacznie posapuje, to maluszek lapie z azwierzatka i ciagnie do siebie. juz chyba niedlugo tez trzeba bedzie cos na to zaradzic:tak:

A mnie dziś złamał sie uchwyt od karuzelki i żebym coś naciskała ,nie po prostu odpadł:wściekła/y: :wściekła/y: A mały tak grzecznie w łóżeczku:-( I tak sie zastanawiam czy kupić nową karuzelke ???A jak nie bedzie się chciał bawić??

Nie wiem Wiolu czy nasze dzieci za duze juz sie nie robia na karuzele. A wiadomo tanie to to nie jest:tak: Sama nie wiem co ci poradzic:confused:

U Nas karuzela juz poszla w odstawke bo Wikunia w lozeczku juz nie chce lezec a wieczorem to zasypia w 5 minut wiec nawet karuzeli nie uzywamy:-)..Wiolu jesli chcesz cos kupic to mysle,ze zamiast karuzeli jakas zabawke edukacyjna bo jakby ni epatrzec nasze szkraby juz prawie pol roczku maja:tak::tak:

reklama
a ta dwojka to Twoja? to dobrze,ze jest duze lozeczko bo straczy na dluzszy czas..Ja niestety kupilam male i juz jest problem bo Wikunia tak szaleje,ze czasami raczki i nozki sa poza szczebelkami hehe:laugh2::laugh2:

Do góry