reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dzidziusiowy kącik i akcesoria

Dziekujemy amko! Siłą rzeczy mamy ten sam kącik bo posiadamy tylko 1 pokój do dyspozycji,na szczęście jest bardzo duży także i dla synka jest sporo miejsca:-) Ja tez lubie pomarańcz,wczesniej Darek miał tam zimny niebiski,brrr....:eek: ;-)

reklama
cud miód i orzeszki :happy: buuu a ja nie mam gdzie zrobić Piotrusiowi takiego cudnego kącika:sick: Olu slicznie!!!!! ja też uwielbiam takie ciepłe kolorki:happy: a Oli to się jeszcze mieści w tej cudnej kołysce?;-)

Krecik, Ola - jakie cudowne i dopieszczone te wasze kaciki:) Naprawde, widac ze duzo serca w to wlozylyscie.
Ja tam swojego nie sfotografuje, bo lozeczko malej stoi jeszcze u nas w pokoju a jej pokoik jest czesciowo pakamera gdzie odbywa sie prasowanie i gdzie lezy jeszcze masa ksiazek, segregatorow etc. Ale jak ja przeniesiemy, a zamierzamy przed Swietami, to popstrykam.

Jagusiu jak ty fotki w konc wstawisz to bedzie jak terapia szokowa!!! Juz sobie wyobrazam jak odstawicie Julci pokoik, majac tatusia architekta!!!
No i dziekuje za pochwale Allankowego kacika, to mile ze sie podoba!!!

I mnie sie bardzo Olisiowy kacik podoba. I nie martw sie Olu jak juz bedziecie mieli mieszkanko to i Olis bedzie mial swoj pokoik, a na razie zupelnie mu wystarczy taki sliczniusi kacik:tak: :-)

reklama
Krecik - a to cie uprzedze, cobys sie nie rozczarowala..hehe. Architekta mam "minimaliste" uwielbia mieszkania z minimalna iloscia mebli i bialymi scianami. Pozatym wynajmujemy mieszkanie i moze niedlugo sie wyprowadzimy, wiec ozdob na scianach nie bedziemy zawieszac. Ale wkleje, wkleje, moze juz niedlugo bo chyba bedziemy Julke na dniach ewakuowac do jej pokoju:)

Do góry