reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dzidziusiowy kącik i akcesoria

reklama
łóżeczko jest z "VOX", a danielek jest chory miał dziurkę w serduszku i niestety słabo rośnie, ale nadrabia dzielnie zaległości

Ojoj...przepraszam agar,nie miałam nic złego na myśli,myślałam ze Danielek taki drobny poprostu jest:zawstydzona/y: przykro mi,ale mam nadzieję że malutki wraca do zdrówka?

Olu przecież nie wiedziałaś

Danielek już jest zdrowy w styczniu jedzie na kontrole
Powoli dogania swoich rówieśników
A Tulka rzeczywiście jest większa i cięższa od Danielka

Sliczny Tulkowy pokoik. Rany chcialabym byc znowu mala i miec taki kolorowy pokoik, jak tak popatrez na te kaciki naszych szkrabow:tak: :-)

Agar ale super lozeczko!!! Kacik Tulki rewelacja ale to kombinowane legowisko jest poprostu fantastyczne!!! Co z tego ze duze jak jest praktyczne!!!

Teściowej ciag dalszy...Na tym wątku bo to dotyczy rzeczy Zuznka...Otóż obecnie zamiast kołysanek puszczam jej wieczorkiem już kolędy-niech się Niunia wciąga w świąteczną atmosferę...A moja teściowa mi mówi,że chyba przesadzam bo co taki maluch rozumie...Tak samo mi mówi patrząc na ubranka Zuzola-tzn.twierdzi,że to bez sensu ,że ja tak dobieram wszystko pod kolor i w ogóle...Ale skoro lubię i chcę by moje dziecko ładnie wyglądało, to chyba nic złego,nie?

reklama
Kocia i mi twoja tesciowa dziala na nerwy:wściekła/y: :wściekła/y: Co ona sie wtraca, przeciez ona na nic malutkiej nie daje, a swoja droga to moglaby:tak: A jak masz ubierac corcie jak pajaca, wszystko z innej parafii. Niech ona sie tak ubiera a nie naszego slicznego Zuzolka chce oszpecac:tak: :-)

Do góry