reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

dzidziusiowy kącik i akcesoria

reklama
łóżeczko jest z "VOX", a danielek jest chory miał dziurkę w serduszku i niestety słabo rośnie, ale nadrabia dzielnie zaległości

Ojoj...przepraszam agar,nie miałam nic złego na myśli,myślałam ze Danielek taki drobny poprostu jest:zawstydzona/y: przykro mi,ale mam nadzieję że malutki wraca do zdrówka?

Olu przecież nie wiedziałaś

Danielek już jest zdrowy w styczniu jedzie na kontrole
Powoli dogania swoich rówieśników
A Tulka rzeczywiście jest większa i cięższa od Danielka

Sliczny Tulkowy pokoik. Rany chcialabym byc znowu mala i miec taki kolorowy pokoik, jak tak popatrez na te kaciki naszych szkrabow:tak: :-)

Agar ale super lozeczko!!! Kacik Tulki rewelacja ale to kombinowane legowisko jest poprostu fantastyczne!!! Co z tego ze duze jak jest praktyczne!!!

Teściowej ciag dalszy...Na tym wątku bo to dotyczy rzeczy Zuznka...Otóż obecnie zamiast kołysanek puszczam jej wieczorkiem już kolędy-niech się Niunia wciąga w świąteczną atmosferę...A moja teściowa mi mówi,że chyba przesadzam bo co taki maluch rozumie...Tak samo mi mówi patrząc na ubranka Zuzola-tzn.twierdzi,że to bez sensu ,że ja tak dobieram wszystko pod kolor i w ogóle...Ale skoro lubię i chcę by moje dziecko ładnie wyglądało, to chyba nic złego,nie?

reklama
Kocia i mi twoja tesciowa dziala na nerwy:wściekła/y: :wściekła/y: Co ona sie wtraca, przeciez ona na nic malutkiej nie daje, a swoja droga to moglaby:tak: A jak masz ubierac corcie jak pajaca, wszystko z innej parafii. Niech ona sie tak ubiera a nie naszego slicznego Zuzolka chce oszpecac:tak: :-)

Do góry