reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dzidziusiowy kącik i akcesoria

fakt, że pod koniec obsunełam sie po drzwiach lodówki i siedzialam na podłodze kilka minut dopoki Piotrek nie przyszedł... dlatego skonczylam wczesniej niz planowalam...

reklama
Dziewczyny ,naprawdę uważajcie na siebie .Magdusiu dostaniesz po dupsku .Prasowanie to najlepiej zostaw sobie na wieczór ,jest już wtedy troszkę chłodniej

żebyś ty nam za wcześnie nie wylądowała w szpitalu .Mój już mnie dziś ochrzanił że sprzątałam dom jak spał .Ale tylko wtedy mogę coś zrobić bo na każdym kroku jestem pilnowana ,nawt prania już nie mogę wynieść sama na pole ,wkurza mnie bo czuję się wtedy jak kaleka :laugh: :laugh:

Jak kaleka to sie czuje jak Piotrek mnie z wanny wyciąga, bo mamy taką małą, ze jak juz do niej wejdę to cieżko sie ruszyc :)))

My mamy dość dużą wannę ale ja nie cierpię się kąpać w gorącej wodzie ,zawsze muszęmieć letnią i tylko prysznic.Chciałam przerobić w łazience ale niestety rodzice się niezgodzili ,bo jak stwierdzili to jest ich a pozatym oni lubią się kąpać wrrrrrrr......

reklama
Do góry