reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dzidziusiowy kącik i akcesoria

Ja kupilam zwykle papcie, mięciutkie, bo w skarpetkach to ja nawet w upał chodzę - bo inaczej zaraz siusiu mi sie chce - nawet do ginki jak sie rozbieram to do badania zakladam skarpetki bo jak poloze ngi na tym metalowym oparciu to normalnie nie wyrzumuje :)

A pod prysznic to wezme takie klapki co kiedys w jakiejs gazecie były :) Na raz akurat :)

reklama
Ja niedam rady chodzić teraz w zwykłych kapciach ,normalnie mnie parzą a teraz jak jest tak ciepło ,to wychodzę na polko bez pantofli i chodzę po trawie na bosaka ,ulga dla nóg

Widzę że jeśteście popakowane na całego ,ja praktycznie jeszcze nic oprócz ręczników i żelu do kąpieli .Czekam teraz tylko jescze na koszule nocne ,gdzieś za 2 tygodnie powinny dojść .Mam niby ale są do kolana i wolałabym coś troszkę dłuższego ,nie musiałabym chodzić wtedy w szlafroku .No i jeszcze zostały do kupienia majtki siatkowe i podkładki poporodowe .

Moja torba juz spakowana czeka na odpowiednia chwile...dzis w nocy chcialo mi sie smiac z meza bo go obudzilam wstajac siusiu a on sie zerwal na rowne nogi i pyta co sie dzieje co sie dzieje juz?????kazdego wieczoru gada z brzuszkiem i mowi do malej ze mogla by juz wyjsc bo sie tata doczekac niemoze

Ale to musi fajnie wygladac taki zdezorientowany, rozespany tatus!!! Fajnie ze tak to przezywa i nie moze sie doczekac! Moj jest opiekunczy, gada z brzuszkiem ,caluje go ale nie daje po sobie poznac ze nie moze sie doczekac!!!

Moj to chyba bardziej przezywa ode mnie bo wydzwania z pracy czy wszystko w porzadku a ja sobie cierpliwie czekam na to co bedzie.....upal dzis niemilosierny juz niewiem jak sie chlodzic i znowu kluje mnie dolem brzuszek wczoraj moj maz stwierdzil ze poewnie Olenka robi juz podkop ihhihihi ;D

Ja jestem spakowana od tygodnia.japonki też mam i moze bym nie wzięła ale jak lezała 2 razy w szpitalu i miałam sie kąpać pod prysznicem to myslałam że puszcze pawia a do najwrażliwszych nie należe.Wygladało jak w rzeźni..Mój chłopek ma jobla,gdziekolwiek jedzie to dzwoni po 3 razy a jak nie odbiore bo nie słyszze to sie drze że już chciał spowrotem jechać.Przeczytał gdzieś "miej zapewniony kontakt z mężem"nie dociera ze to ja mam dzwonić a nie on ;D ;D

Ja dzisiaj zrobiłam 4 prania, poprasowałam może połowę tego, bo dogrzewanie się żelazkiem dzisiaj nie było dobrym pomysłem ;)

reklama
to i tak cię podziwiam,moja aktywność skończyła się dzis na podaniu kilku wkrętów mężowi to wiertarki bo mi półkę przykręcał a tak to robiłam ...NIC! Tylko dyszałam cały dzień :p ;D

Do góry