reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dzidziusiowy kącik i akcesoria

Ja dzis zrobiłam pierwsze pranie dzidziusiowych rzeczy - nawet nie sadziłam, że tyle tego mam :) Kubuś ma bogatszą garderobę niż ja (w King Sizie) razem z Piotrkiem :) Teraz sie suszą, a jutro po poludniu albo moze lepiej wczesnie rano wezme sie za prasowanie, bo w taki upal jeszze sie dogrzeac zelazkiem to chyba juz sado maso by było :D

reklama
Moja torba do szpitala jeszcze kompletnie w lesie , ale za to pokoik juz prawie gotowy .
Brakuje mi tylko zawiesic firanki i zaslony , ktore "przyjda" poczta w przeciagu 2 tygodni . Musialam je zamowic przez internet , bo sobie ubzduralam , ze zaslony maja byc jeansowe a firanki w niebieskie gwiazdki . Swira mam chyba ;) ale wszystko dla mojego malego kluseczka musi byc SUPER. Niestety moj portfel mysli inaczej wiec wybieram te najlepsze rzeczy z nizszych polek ::) ::)

Kapci do szpitala nie mam ( jakie kupilyscie ? cos specjalnego na okazje ? ) ale na razie kupilam sobie cieple skarpetki w niebieskie paski . Podobno po porodzie nastepuje jakis szok i sie robi zimno ( i marzna stopy )
Aha i jeszcze kupilam pierwszy stanik do karmienia . Ciekawe czy dobry rozmiar ......???

No właśnie,jakie te kapcie macie? Takie gumowe czy typowe papucie? Bo ja chciałam takie,żeby i na gołą stopę i na skarpetkę założyć więc nie japonki a jak na złość takich ładnych i niedrogich znaleźć nie mogę :mad:

...rzeczy dla małego mam wszystkie spakowane w 2(!) nieduże torby - ciuszki,pieluszki w jednej a kosmetyki i akcesoria w drugiej,a moja jeszcze niedopakowana bo przed samym wyjazdem dołożę rzeczy,których używam na bieżaco np kosmetyki,suszarka itp...

Ja mam wlasnie japonki bo w tym szpitalu jest strasznie goraco i nie boje sie ze zmarzne! Chodzilo mi o cos gumowego bym mogla tez sie kapac w nich pod prysznicem bo jakos brzydze sie takich publicznych lazienek!!!

reklama
Do góry