reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dzidziusiowy kącik i akcesoria

ja kupiłam w aptece to co Ola, plus wkładki laktacyjne i ceratki do łóżeczka, aha i herbatke koperkową, zasypke i maść alantan do pupki, bo sudocrem rzeczywiście na mocniejsze sprawy

reklama
Ja tez w koncu kupilam bepanthen do pupci , wkladki giganty,majtki jednorazowe z siateczki no i wlewke doodbytnicza bo chyba sobie zrobie jak cos juz sie zacznie dziac , do mycia" pocietej cipki" ;) kupilam plyn do hig Ziaji z szalwia lekarska bo podobno jest super

no jest w końcu łóżeczko, ale fotki jutro, dobranoc mamuśki, spadam do wyrka, nogi jak baloniki-kostki zaginęły w odmętach opuchlizny ;D

Ewan czekamy na fotki.Ja idę wziąć prysznic i fikam do łóżeczka.Miłej nocki Wam życzę.Kolorowych snów

Ewan , bardzo ladnie urzadzilas pokoik.
Mam taka sama lampe z IKEI ale w duzym pokoju . Wykrecilam z niej srodkowa zarowke bo troche za jasno swiecila , a teraz daje fajne cienie na sufit :)

Moj pokoik juz prawie urzadzony . Jeszcze tylko brakuje mi materaca do lozeczka no i kompletnie nie wiem co z oknami zrobic .
Wkleje zdjecia jak juz zawiesze firanki ( czy cos ) bo na razie to lyso jest ................ ;)

Oto ubranka które podarowała mi moja chrzestna z Irlandii.Chyba bede musiała przebierać małą 3 razy nadzień ;D

reklama
Do góry