reklama
AneczkaK
mama bambulinkow
Ja kupilam na razie male opakowanie proszku BOBAS firmy henkel dla maluszkow i alergikow(byl duzo tanszy od jelpa) zobaczymy co malemu podpasuje Fakt ,ze ubranka w nim wyprane w ogole nie pachna ale to podobno te skladniki zapachowe wlasnie uczulaja najczesciej : Pozniej bede testowac rozne
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Niestety te droższe lepiej później dopierają brudne ciuszki,teraz to tylko robimy odświeżanie przeciez czas deserków i soku z marchewki dopiero nas czeka
Kaja25-te wieszaczki kupiłam w hurtowni-takie zwykłej AGD-są większe i mniejsze, akurat te mniejsze były ok. Tylko jedna uwaga-te akurat maja małe "uszka" do zawieszania, chyba będę musiała zmienić rurke w szafie
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Napisze ci Aniu,co ja kupiłam: sól fizjologiczną w porcjach do przemywania oczu,gaziki też do tego ale małe,herbatke koperkową na wzdęcia,podkłady ginekologiczne,do kąpieli mozesz kupic Oilatum,potem już nie trzeba używać oliwki,Bepanthen na popękane sutki i tez do pupki go możesz stosować,bo Sudocrem to już na porządne odparzenia a nie do samej pielęgnacji,poza tym spirytus 70% do pępka,możesz tez pałeczki dla niemowląt Dzidziuś i płatki tej samej firmy...acha i saszetki Tantum Rosa do przemywania krocza po porodzie.Ewentualnie kosmetyki dla dziecka,ale ja to kupiłam np w Rossmanie.Powodzenia!
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Jutro mężyk przyniesie już z piwnicy pomalowane łóżeczko i będę w końcu je mogła ustawić i ozdobić figurkami z drewna...oj już się nie mogę doczekać
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
I puść nam OLEŃKO zdjątka
reklama