reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dzidziusiowy kącik i akcesoria

No Ewan dlugo trzeba bylo czekac na kacik waszego Damianka ale mysle ze bylo warto!!! Slicznie urzadziliscie , bardzo gustownie i przyjemnie dla oka!!! A porzadek to faktycznie masz niezly!!!

reklama
Ja kupilam na razie male opakowanie proszku BOBAS firmy henkel dla maluszkow i alergikow(byl duzo tanszy od jelpa) zobaczymy co malemu podpasuje ;) Fakt ,ze ubranka w nim wyprane w ogole nie pachna ale to podobno te skladniki zapachowe wlasnie uczulaja najczesciej ::) Pozniej bede testowac rozne

Niestety te droższe lepiej później dopierają brudne ciuszki,teraz to tylko robimy odświeżanie ;) przeciez czas deserków i soku z marchewki dopiero nas czeka :)

Kaja25-te wieszaczki kupiłam w hurtowni-takie zwykłej AGD-są większe i mniejsze, akurat te mniejsze były ok. Tylko jedna uwaga-te akurat maja małe "uszka" do zawieszania, chyba będę musiała zmienić rurke w szafie

Dziewczyny mam ogromną prośbę do Was możecie mi napisać wszystko co kupiłyście bądź zamierzacie kupić dla maleństwa w aptece bo ja już się pogubiałam ???
POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!

Napisze ci Aniu,co ja kupiłam: sól fizjologiczną w porcjach do przemywania oczu,gaziki też do tego ale małe,herbatke koperkową na wzdęcia,podkłady ginekologiczne,do kąpieli mozesz kupic Oilatum,potem już nie trzeba używać oliwki,Bepanthen na popękane sutki i tez do pupki go możesz stosować,bo Sudocrem to już na porządne odparzenia a nie do samej pielęgnacji,poza tym spirytus 70% do pępka,możesz tez pałeczki dla niemowląt Dzidziuś i płatki tej samej firmy...acha i saszetki Tantum Rosa do przemywania krocza po porodzie.Ewentualnie kosmetyki dla dziecka,ale ja to kupiłam np w Rossmanie.Powodzenia!

Jutro mężyk przyniesie już z piwnicy pomalowane łóżeczko i będę w końcu je mogła ustawić i ozdobić figurkami z drewna...oj już się nie mogę doczekać :)

reklama
Do góry