reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dzidziusiowy kącik i akcesoria

nie łudźmy się... ;) ja to nie wiem jak to zniosę,teraz tylko chodzę i szukam co jest nie tak ustawione,co nie leży na swoim miejscu...mam nadzieję ze mi to prdanctwo przejdzie i trochę wyluzuję i nawet pewnie czasu mi na takie pierdoły nie starczy :)

reklama
tv u mnie to usypiacz, nie zasniemy bez tego niestety, pierwsze co kupiliśmy do domu to sypialnia i tv, na szczęście oboje tacy maniacy, a teraz jak mam problemy ze spaniem to "chodzi" całą noc

Piękniusi pokoik i wszystko starannie poukładane .Ale rzeczywiście pewnie to tak na początek ,bo u mnie też tak leżą elegancko i odganiam dzieci żeby nic nie ruszały ;D ;D

EWAN :laugh: :laugh:możemy sobie przybić piątkę ,u mnie telewizor chodzi na okrągło i nie ma takiej możliwości żeby nie szedł ,ponieważ to mój usypiacz ;D ;D :laugh: :laugh: :laugh:

Ewan pokoik śliczny wszystko super dobrane kolorki optymistyczne tylko teraz łóżeczko no i oczywiście najważniejsze dzidzia i już bedzie komlpecik

Super Ewan juz masz wszsytko porobione.

A powiedzcie mi (moze gdzies juz o tym było, ale przegapiłam) w którym proszku prałyscie, bo wlasnie mam zamiar sie za to wziąć tylko nie mam proszku.

Ewan jak ja ci zazdroszcze :o Ja tak jescze nie mam w pokoiku.W tym tygodniu teściowa zamierza dopiero prać te cudne ciuszki.Skąd masz te wieszaczki na ubrania?Bo ja własnie takie małe też bym potrzebowała ale nie wiem gdzie idzie to osobno kupić.
Olu ja akurat kupiłam proszek Jelp.Nie wiem czy zły czy dobry za to wiem że te proszki typowo dziecięce są strasznie drogie.

reklama
kaja25 pisze:
Olu ja akurat kupiłam proszek Jelp.Nie wiem czy zły czy dobry za to wiem że te proszki typowo dziecięce są strasznie drogie.

No wiem, ze sa drogie, dlatego wole sie upewnic ktory lepszy, zeby na marne kasy nie wydawac:)

Do góry