reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dzidziusiowy kącik i akcesoria

Olu-no to już chyba komplecik czeka na Oliwierka?

Kreciku-pokoik i zabaweczki przesłodkie, nic tylko czekać na synusia!

reklama
Ja juz zaczynam dola lapac bo okazuje sie ze tak naprawde nie mam pomyslu zeby ten kacik wygladal tak slodko :( Nad lozeczkiem bedzie przyklejony ozdobny paseczek ze zwierzatkami ale nic wiecej nie przychodzi mi do glowy.Musze cos wykombinowac ::)

Aneczko wena tworcza przyjdzie sama w trakcie urzadania!!! Nie martw sie bo wczesniej pisalas ze masz tyle pomyslow i wierze ze je wykorzystasz!!! Powodzenia!!!
Olenko tak, na polce stoja talerzyki ale to prezent od siostry! Jak Olivka byla malutka to co ja widzialam kupowalam jej taki plastikowy komplecik, a teraz sie to odwrocilo!!! Fakt , ze ten zestawik sobie jeszcze poczeka na Allanka bo mam zamiar zaczac karmic piersia i butelka, myle ze ze sztuccami byloby mu troszke ciezko na poczatku!!!
I jeszcze raz dziekuje za mile slowa o kaciku Allanka!!! Mam nadzieje ze jemu tez sie bedzie podobalo!!!

reklama
A co ty Olenko myslisz , ze ja sie na zartach nie znam??? Inaczej nawet tego nie odebralam!!! Spokojnie, tez sie posmialam jak to napisalas bo faktycznie zamiast butelek to na polce stoja talerzyki!!! Fajna matka ze mnie!!! Dziecko sie urodzi a ja powiem "jedz sam, tu masz lyzke i widelec, siedz prosto przy stole i nie baw sie jedzeniem" ;D

Do góry