reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dzidziusiowy kącik i akcesoria

reklama
Wiolu dziekuje, a to jest nie waz tylko smok! Jak chcesz takiego to kierunek IKEA!!! Maja tam fajne rzeczy dla bobasow!!! A o tym smoku marzylam juz od dawna a dzis mam go w domku, to znaczy Allanek ma!!!

:laugh: :laugh: :laugh:No właśnie ty masz :laugh: :laugh:.Przepraszam za pomyłkę ,zastanawiałam się do czego to jest bardziej podobne i strzeliłam gafę (jak zwykle) ;D. Ja niestety do IKEI nie mam za bardzo po drodze a pozatym znając mojego szwagra ze śląska to za każdym razem jak przyjedzie do będzie mi dostarczał jakieś miśki i pluszaki .Po moich dzieciach wyzbywałam się wszystkich maskotek ,pojechały do domu dziecka a u nas tylko się plątały i kurzyły

Dziekuje wam dziewczynki za pozytywne opinie ale wiem ze wy tez zrobicie wszystko by wasze dzidzie mialy jakis przesliczny kacik dla siebie!!!

reklama
Krecik,rzeczywiście pokoik jak w bajce! Koniki,dżdżownice,węże... ;D Allanek pozna wszystkie zwierzątka juz jako malutki brzdąc!Ślicznie i bardzo gustownie.Czy ja dobrze widze na komodzie talerzyk i miseczkę? A gdzie butla? ;) No chyba że Allanek jak panicz od razu z talerzyka i nożykiem i widelcem bedzie szamał ;D ;)

Do góry