reklama
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Ale śliczna karuzelka ,kochane są takie rzeczy i fajny ten wąż (zarombisty) ,jesli oczywiście to wąż ;D
Wiolu dziekuje, a to jest nie waz tylko smok! Jak chcesz takiego to kierunek IKEA!!! Maja tam fajne rzeczy dla bobasow!!! A o tym smoku marzylam juz od dawna a dzis mam go w domku, to znaczy Allanek ma!!!
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
:laugh: :laugh: :laugh:No właśnie ty masz :laugh: :laugh:.Przepraszam za pomyłkę ,zastanawiałam się do czego to jest bardziej podobne i strzeliłam gafę (jak zwykle) ;D. Ja niestety do IKEI nie mam za bardzo po drodze a pozatym znając mojego szwagra ze śląska to za każdym razem jak przyjedzie do będzie mi dostarczał jakieś miśki i pluszaki .Po moich dzieciach wyzbywałam się wszystkich maskotek ,pojechały do domu dziecka a u nas tylko się plątały i kurzyły
reklama
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
Krecik,rzeczywiście pokoik jak w bajce! Koniki,dżdżownice,węże... ;D Allanek pozna wszystkie zwierzątka juz jako malutki brzdąc!Ślicznie i bardzo gustownie.Czy ja dobrze widze na komodzie talerzyk i miseczkę? A gdzie butla? No chyba że Allanek jak panicz od razu z talerzyka i nożykiem i widelcem bedzie szamał ;D