reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

dzidziusiowy kącik i akcesoria

Na pewno będzie moja też na początku próbowała się wtrącać ale ja się nie dałam bez przesady one już miały swoje pięć minut.

reklama
Moja teściowa i moja mama miały zapowiedziane że nie mają prawa się wtrącać w wychowanie dzieci bo w życiu mi w niczym nie pomogły przy nich.Dlatego są wkurzone na mnie ale mają pecha .Teściowa oczywiście żeby się zemścić ,to krytykuje mnie do mojego męża ale on jej zaraz odgryzł .W szczególności chodzi jej omój wygląd ,niech ją trafi ,dosyć już się napłakałam przez tą babę

Wlasnie, nasze mamy i tesciowe mialy juz swoje piec minut!!! Bron cie Panie Boze by moj synek nabral cechy po babci Brygidzie!!! lo matko!!! To ja bede decydowac razem z mezem jak ma sie nasze dziecko zachowywac, ubierac i jakie talenty rozwijac!!!

Jasne zgadzam sie z wami ;D Moim zdaniem babcie sa od dawania prezentow a rodzice od wychownia i niech tak zostanie :laugh: ;)

oj boli nas temat teściowych ostatnio ;D zgadzam się z wami,żadnego wtrącania się w wychowanie bo uduszę! No ale u mnie gorsza pd teściowej to może być jej mama czyli babcia Darka ::) niestety mam przyjemność zdziadkami mieszkać...mają po 80lat i same wiecie czym to pachnie...

Olu ja bym nawet powiedziała, że to śmierdzi. Sama mieszkam z babcią Krzyśka i ... mam dość :mad: Wredne babsko, bo teściowej niec nie mam do zarzucenia, fajna babka.

oj Olu-rzeczywiście duuuża różnica, teraz zupełnie inczej wychowuje się dzieci a oni są niereformowalni!

ja postanowiłam poobkładać się gazetami typu "dziecko" żeby bacia sie szkoliła i nie wciskała kitu że tak jak było dawniej to lepiej, na szczęście ona wierzy takim publikacjom

reklama
Do góry