reklama
M
megii*
Gość
Tak właśnie KAmilko ! A ja mam taki sam pogląd jak Agatka, jakoś mi się baldachimy nie podobają, co nie znaczy, że nie pochwalę jak ktoś ładnie wkąponuje takie łóżeczko w otoczenie.
M
megii*
Gość
Ależ to jest właśnie odmiennośc, my od innych a inni od nas, bo przecież jak nudno byłoby gdyby wszyscy byli tacy sami.
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
A ja baldachim chcę
Ale kupuję tylko jeden komplet z takim czymś
,resztę pościeli(bo chcę kupić 2-3 komplety) zamówię tylko 3 częściowe tzn podusia,kołderka i ochraniacz na szczebelki.
ja tez kupię 2-3 komplety bo zapewne będziemy zmieniac dość często jak nasze pocieszy zaczną robić więcej kupek. Kupiłyscie podkład pod prześcieradło nieprzemakający? ja kupiłam i pewnie bedzie to dobry zakup bo z pewnością będzie co nieco przemakać
Elpis78
Mama lipcowa '06 - Fanka
Hmm z tym podkładem to nie pomyslalam...
A co z pieluchami w takim razie - tetra czy pampersy???
Ja z jednej strony wolalabym tetre, zeby mi pozniej do 5 roku zycia z pielucha nie latal, bo sie nie nauczy na nocnik zalatwiac....
Ale z drugie strony pranie tetry (pomijam ze finansowo to prawie na to samo wyjdzie jak sie doliczy wode, prad, proszek itd) - ja nie mam nawet gdzie tego rozwiesic, a jak pozniej bedzie przychodzic ktos do malego jak ja wroce do pracy to przeciez nie bedzie mi pral pieluch...
A co z pieluchami w takim razie - tetra czy pampersy???
Ja z jednej strony wolalabym tetre, zeby mi pozniej do 5 roku zycia z pielucha nie latal, bo sie nie nauczy na nocnik zalatwiac....
Ale z drugie strony pranie tetry (pomijam ze finansowo to prawie na to samo wyjdzie jak sie doliczy wode, prad, proszek itd) - ja nie mam nawet gdzie tego rozwiesic, a jak pozniej bedzie przychodzic ktos do malego jak ja wroce do pracy to przeciez nie bedzie mi pral pieluch...
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Ja osobiście od początku będe jechała na pampersach ,w pierwszych dwóch tygodniach na orginalnych a później na tych tańszych .W Skawinie jest sklep dziecięcy gdzie mozna przebierać w pieluchach jednorazowych ,jakie byście nie chciały ;prasoawane ,nieprasowane , na rzepy ,klejone ,po prostu jest w czym wybierać nawet pod względem ilości (paczki po 100 sztuk) jak i jakości .
reklama