reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dylematy młodych mam czyli porady laktacyjno-pieluszkowo-dietetyczno-zdrowotne

Nasz mały jest na mm ale ma małe ciemiączko na pół palca czy jakoś tak, więc lekarz kazała przerwać. A małemu główka poci się tam z tyłu, wydaje mi się, że to od gorąca poprostu....

reklama
Dziewczyny czy możliwe że po mleku modyfikowanym (Maja ma specjalne: Nutramigen) dziecko bardziej się męczy przy wypróżnianiu? Bo nie wprowadziłam do mojej diety nic nowego, a młoda tak się męczy ostatnio raz, dwa razy dziennie, że szok :/ Ciśnie płacząc.

Podaję akurat to mleko, bo lekarz pod koniec maja stwierdził, że młoda ma AZS i jeśli dokarmiam to tylko tym mlekiem, ja nie jem nic mlecznego, itp. Kurcze ledwo się kolki młodej skończyły i był spokój, to znów od tego mleka się będzie męczyć :( No co za pech!

Mam do was pytanie: Ja k tam u waszych pociech stoi sprawa z zabkami. Czy to mozliwe ze juz moga zabki mu wychodzic
dry.gif
? Barnim sinil sie i mial pokrubione przy jedynkach ale wyszly mu dopiero po 6 mies a Mestwinek ma juz dosc pogrubione,zaognione no i o ile mnie wzrok nie myli to widze lekke kreseczki pod dziaslem
confused.gif
- mozliwe ze by mu juz niedlugo wychodzily???

niektórym marcjątkom już idą więc może i twojemu:-)

ja tak z innej beczki..

Moze Mamy, ktore chodza na rehabilitacje moglyby sie podzielic informacjami - np.jakie cwiczenia na co zalecil rehabilitant.
Dzis Fifronka napisala kilka ciekawych informacji, warto wiedziec na co zwracac uwage.

reklama
Do góry