reklama
Dziewczyny czy możliwe że po mleku modyfikowanym (Maja ma specjalne: Nutramigen) dziecko bardziej się męczy przy wypróżnianiu? Bo nie wprowadziłam do mojej diety nic nowego, a młoda tak się męczy ostatnio raz, dwa razy dziennie, że szok :/ Ciśnie płacząc.
Podaję akurat to mleko, bo lekarz pod koniec maja stwierdził, że młoda ma AZS i jeśli dokarmiam to tylko tym mlekiem, ja nie jem nic mlecznego, itp. Kurcze ledwo się kolki młodej skończyły i był spokój, to znów od tego mleka się będzie męczyć No co za pech!
futrzakowa
yea! to ja!
Mam do was pytanie: Ja k tam u waszych pociech stoi sprawa z zabkami. Czy to mozliwe ze juz moga zabki mu wychodzic? Barnim sinil sie i mial pokrubione przy jedynkach ale wyszly mu dopiero po 6 mies a Mestwinek ma juz dosc pogrubione,zaognione no i o ile mnie wzrok nie myli to widze lekke kreseczki pod dziaslem- mozliwe ze by mu juz niedlugo wychodzily???
niektórym marcjątkom już idą więc może i twojemu:-)
Asco
Fanka BB :)
ja tak z innej beczki..
Moze Mamy, ktore chodza na rehabilitacje moglyby sie podzielic informacjami - np.jakie cwiczenia na co zalecil rehabilitant.
Dzis Fifronka napisala kilka ciekawych informacji, warto wiedziec na co zwracac uwage.
Moze Mamy, ktore chodza na rehabilitacje moglyby sie podzielic informacjami - np.jakie cwiczenia na co zalecil rehabilitant.
Dzis Fifronka napisala kilka ciekawych informacji, warto wiedziec na co zwracac uwage.
reklama