reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dylematy młodych mam czyli porady laktacyjno-pieluszkowo-dietetyczno-zdrowotne

reklama
Vecia a od czego to zależy moja pediatra 3tyg na urlopie a niechce młodej przedawkować my mamy d3

czy slyszalyscie o czyms takim ze jak dziecku poci sie glowka przy jedzeniu to oznacza ndamiar tej witaminki??ja tak slyszlalam moj maly sie poci ,ale ile w tym prawdy to nieiwiem ..

Vecia a od czego to zależy moja pediatra 3tyg na urlopie a niechce młodej przedawkować my mamy d3

Papciu, przez 3 tyg nie przedwkujesz wit D. Zależy od masy dziecka, ilości spozywanego mm, wielkosci ciemienia i jeszcze kilku innych. Spokojnie podawaj, ale jak sie obawiasz to dawaj Lence co 2 dzień a na pewni nie przedawkujesz

Malinka jak sie poci to ma za dużo stresów na głowie:) żartuje oczywiście moja poci sie niemiłosiernie na całej głowce buzi szyji i pediatra powiedziała że to normalne bo dziecko tak prowadzi termoregulacje

reklama
Do góry