reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dylematy młodych mam czyli porady laktacyjno-pieluszkowo-dietetyczno-zdrowotne

Nasz mały jest na mm ale ma małe ciemiączko na pół palca czy jakoś tak, więc lekarz kazała przerwać. A małemu główka poci się tam z tyłu, wydaje mi się, że to od gorąca poprostu....

reklama
Dziewczyny czy możliwe że po mleku modyfikowanym (Maja ma specjalne: Nutramigen) dziecko bardziej się męczy przy wypróżnianiu? Bo nie wprowadziłam do mojej diety nic nowego, a młoda tak się męczy ostatnio raz, dwa razy dziennie, że szok :/ Ciśnie płacząc.

Podaję akurat to mleko, bo lekarz pod koniec maja stwierdził, że młoda ma AZS i jeśli dokarmiam to tylko tym mlekiem, ja nie jem nic mlecznego, itp. Kurcze ledwo się kolki młodej skończyły i był spokój, to znów od tego mleka się będzie męczyć :( No co za pech!

Mam do was pytanie: Ja k tam u waszych pociech stoi sprawa z zabkami. Czy to mozliwe ze juz moga zabki mu wychodzic
dry.gif
? Barnim sinil sie i mial pokrubione przy jedynkach ale wyszly mu dopiero po 6 mies a Mestwinek ma juz dosc pogrubione,zaognione no i o ile mnie wzrok nie myli to widze lekke kreseczki pod dziaslem
confused.gif
- mozliwe ze by mu juz niedlugo wychodzily???

niektórym marcjątkom już idą więc może i twojemu:-)

ja tak z innej beczki..

Moze Mamy, ktore chodza na rehabilitacje moglyby sie podzielic informacjami - np.jakie cwiczenia na co zalecil rehabilitant.
Dzis Fifronka napisala kilka ciekawych informacji, warto wiedziec na co zwracac uwage.

reklama
Do góry