reklama
patik80
Fanka BB :)
nie wiem czy któraś z Was już testowała pieluszki Dada Premium z Biedronki, i czy już było o tym....
ja po kilku dniach stosowania stwierdzam że Zosi spasowały, na razie nie ma żadnych uczuleń, odparzeń, są dosyć chłonne, nawet po całej nocy nie stwierdzam jakiś większych różnic z pampersami, chyba że przez te kilka dni mniej w nocy siusiała. Tak czy siak myślę że za cenę 27 zł (64 szt. rozmiar 3) jest to rozsądny wybór:-)
ja po kilku dniach stosowania stwierdzam że Zosi spasowały, na razie nie ma żadnych uczuleń, odparzeń, są dosyć chłonne, nawet po całej nocy nie stwierdzam jakiś większych różnic z pampersami, chyba że przez te kilka dni mniej w nocy siusiała. Tak czy siak myślę że za cenę 27 zł (64 szt. rozmiar 3) jest to rozsądny wybór:-)
Patik chyba Papcia tez je zachwalała,my sie tez do nich przymiezamy ale mamy jeszcze (sprezentowane) 3 paki pampersiakow2 po 80-90szt i dwie paki rosmanowskich 2 po ok70szt a i musze powiedziec ze pampki serii babydream sa duzo lepsze od tych bordowych rossmanowskich.
A jesli chodzi o chusteczki nawilzane to zdecydowanie najfajniejsze pod kazdym wzgledem sa dada biedronkowe,lubie te zielone i ewentualnie niesbieskie.
A jesli chodzi o chusteczki nawilzane to zdecydowanie najfajniejsze pod kazdym wzgledem sa dada biedronkowe,lubie te zielone i ewentualnie niesbieskie.
Bylismy dzisiaj na wazeniu i mały ma 5.88 kg i mierzy 62.5 cm, czyli długość w około 50 centylu się mieści, natomiast wagowo poniżej 25 centyla
Nie wydaje Wam się, że on troszkę za mało waży? Lekarka powiedziała, że ok, ale troszkę mnie to martwi
Nie wydaje Wam się, że on troszkę za mało waży? Lekarka powiedziała, że ok, ale troszkę mnie to martwi
Asco
Fanka BB :)
Agnes - mój Jaś w 3 miesiącu ważył 5400 - też mało w porównianiu do innych dzieciaczków, ale w sumie przybrał od wyjścia ze szpitala 2800 gram - mój pediatra mówi, że ok. Karmię piersią i dokarmiam 2xna dobę MM. Myślę, ze lekarz wie co mówi. Każdy bobas jest inny.
ma_dzi_ulka
Mama Julki i Olafa
A nasz maly wazy jakies 6300 i ja sie zastanawialam czy nie za duzo.......chociaz powiedzieli ze bardzo dobrze...to jakos wrazenie mialam ze za szybko przybiera na wadze)
reklama
futrzakowa
yea! to ja!
ja mam zwykłą okrągłą i nie narzekam...ale nie wiem jakie są kwadratowe... więc obiektywnie nie odpowiem:-)