Wypróbowaliśmy pieluszki
GAGA premium z Tesco i jestem pozytywnie zaskoczona. Mają żelik (choć się wydawało, że nie mają), nic nie przecieka, pielucha noszona do zapełnienia i dziecko nawet nie mruknęło, po zdjęciu dusiłam, nic nie cieknie i czuć żel. Trochę boję się założyć na noc (mamy 2 sztuki, bo były w małych paczuszkach po 2), ale spróbuję
Dupka też w nich oddycha, nie była podrażniona (po Happy od razu były czerwone ślady). Są miękkie, mają ładne falbanki, elastyczne boczki i tył. Zupełnie jak pampki. I do tego najbardziej ze wszystkich pieluch podoba mi się wzorek. Są całe ozdobione kolorowymi zwierzątkami, więc wyglądają jak majty
I się nie robią żółte z wierzchu jak są zasikane (pampki zółkną), nie śmierdzą jak pamki, ale za to pampki mają aloes, który troszkę niweluje brzydki zapach i niby też pielęgnuje. Dobra, już nie zachwalam, zobaczę jak przetrwamy na tej pieluszce noc
Natomiast
baby dream premium się u nas nie sprawdziły, a mam całą pakę, o znajoma mówiła, że też z żelikiem, a g* prawda
Myślę, żeby wypróbować polecane przez
papcię biedronkowe.
Papcia jak one się nazywają? Mają żel? Jak się nie sprawdzą, to będzie na Ciebie