reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dylematy młodych mam czyli porady laktacyjno-pieluszkowo-dietetyczno-zdrowotne

reklama
a czy te kremy nadaja sie tez dla dorosłego? bo przeciez tak duzej tubki dziecko przez lato nie zuzyje a po otwarciu trzeba przez rok (naogoł )zuzyc taki kosmetyk.

Ja wczoraj zakupilam 50 ml musteli 50+ bo ma filtr mineralny podobno najlepszy dla takiego malucha. Fakt faktem xe zaplacilam 49 zl po znizce. Mam nadzieje ze jej nie uczuli, dzis posmaruje buzke pierwszy raz
Wszystkie filtry 50+ są mineralne i
Olu nadają się dla dorosłych, tylko że to blokada praktycznie całkowita

zauważyłam w fałdce szyjnej spore zaczerwienienie:-( czy ten tormentiol będzie odpowiedni? czy po prostu zasypywać?

a wydawało mi się że szyjkę dobrze pielęgnuję:-(

Teraz się chyba zacznie Futrzaczku :/ taka temperatura, że nawet idealna pielęgnacja może nie wystarczać..

A jak wygląda ten krem Mustela?? Bo ja mam jakąś próbkę "krem nawilżający do twarzy", ale to chyba nie jest z filtrem, bo nie ma ani słowa..

Na razie sparuję Nivea, ale tylko "chroni przed mrozem, chłodem i wiatrem", o słońcu ani słowa.. chyba muszę skoczyć do apteki..

Malina ja tez mam ten nivea i własnie on nie jest na słonce
Futrzak moja gruba nie jest ale ma fałdy skory na szyi i tez zawsze ma tam czerwono,najgorzej ze jak poleci jej mleko to własnie tam sie gromadzi i musze czesto wycierac jej szyjke.

reklama
Do góry