reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dylematy młodych mam czyli porady laktacyjno-pieluszkowo-dietetyczno-zdrowotne

reklama
a czy te kremy nadaja sie tez dla dorosłego? bo przeciez tak duzej tubki dziecko przez lato nie zuzyje a po otwarciu trzeba przez rok (naogoł )zuzyc taki kosmetyk.

Ja wczoraj zakupilam 50 ml musteli 50+ bo ma filtr mineralny podobno najlepszy dla takiego malucha. Fakt faktem xe zaplacilam 49 zl po znizce. Mam nadzieje ze jej nie uczuli, dzis posmaruje buzke pierwszy raz
Wszystkie filtry 50+ są mineralne i
Olu nadają się dla dorosłych, tylko że to blokada praktycznie całkowita

zauważyłam w fałdce szyjnej spore zaczerwienienie:-( czy ten tormentiol będzie odpowiedni? czy po prostu zasypywać?

a wydawało mi się że szyjkę dobrze pielęgnuję:-(

Teraz się chyba zacznie Futrzaczku :/ taka temperatura, że nawet idealna pielęgnacja może nie wystarczać..

A jak wygląda ten krem Mustela?? Bo ja mam jakąś próbkę "krem nawilżający do twarzy", ale to chyba nie jest z filtrem, bo nie ma ani słowa..

Na razie sparuję Nivea, ale tylko "chroni przed mrozem, chłodem i wiatrem", o słońcu ani słowa.. chyba muszę skoczyć do apteki..

Malina ja tez mam ten nivea i własnie on nie jest na słonce
Futrzak moja gruba nie jest ale ma fałdy skory na szyi i tez zawsze ma tam czerwono,najgorzej ze jak poleci jej mleko to własnie tam sie gromadzi i musze czesto wycierac jej szyjke.

reklama
Do góry