U nas kolacja o 20 150 -170 mleka i pobudka rano między 5 a 6 na śniadanko a potem jeszcze spanie do 8-9.Jakoś sam po woli przestał się budzić w nocy na początku były dwa karmienia w nocy , później jedno a teraz jak na razie już wcale.Jeśli chodzi o smoczek to go nie budzi potrafi przez sen szukać go w okół siebie , znaleźć włożyć sobie z powrotem do buzi i spać dalej , płacz jest tylko jak nie może go znaleźć dłuższą chwilę ale jak znajdzie momentalnie fik na bok i śpi dalej . Zdarzały nam się takie okresy że mi się budził 5 razy w nocy bez większego powodu jak miał skok rozwojowy albo ząbki mu szły
Co do ubranek to my już nosimy 74-80 bluzeczki 68-74 sporadycznie 62 a spodnie 80 bo momentalnie się za krótkie robią . Rozmiarówka faktycznie jest nie do ogarnięcia mam na przykład dwie koszule jedna rozmiar 68 a druga 62 i ta 62 jest większa od tej rozmiar 68 kosmos normalnie .
Co do ubranek to my już nosimy 74-80 bluzeczki 68-74 sporadycznie 62 a spodnie 80 bo momentalnie się za krótkie robią . Rozmiarówka faktycznie jest nie do ogarnięcia mam na przykład dwie koszule jedna rozmiar 68 a druga 62 i ta 62 jest większa od tej rozmiar 68 kosmos normalnie .
Ostatnia edycja: